PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PES 2010 PC System Requirements Announced
---------------------------------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
* Windows XP SP3, Vista SP1
* Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
* 1GB RAM
* 8GB free hard disk space
* 4x DVD-ROM Drive
* DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
* Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
* Windows compatible keyboard
* 800 x 600 monitor resolution
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
* Windows XP SP3, Vista SP1
* Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
* 2GB RAM
* 8GB free hard disk space
* 8x DVD-ROM Drive
* DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
* Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
* Windows compatible USB Gamepad
* 1280 x 720 monitor resolution
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce GTX285, GTX280, GTX260, 9800, 9600, 8800, 8600, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, FX5900, FX5700, FX5500, FX5200
AMD/ATI - Radeon HD4800, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300, X1050, X800, X700, X550, X300, 9800, 9700
It may be necessary to update your hardware drivers before playing.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.
--------------------------------------------------------------------
Our friend Julio found this video uploaded by PPXRARE featuring FIFA 10 PC Gameplay. Hey! Who is the referee of this match? Did that goal count?!!!!!! Don´t miss this funny PC Video showing another incredible FIFA 10 Soccer PC Bug.
http://www.moddingway.com/news/197.html
---------
Mind a kettõt világklasszisra raktam...a kapust is!
Az igaz hogy én nem váltottam rá a kapusra (nem tudtam hogy rá lehet) úgy valószínûleg nem kapom be az összes rálövést, de azért alapból is kéne védenie a kapusnak ha nem irányítom akkor is!
Különben állítólag a PES 2010-ben is lehet majd irányítani a kapust, mint ahogy asszem a PES6-ban volt!
HoReSz1975:
---------------
Szeptember 23!
globalsidius:
--------------------
A gombokat a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\settings.exe-ben tudod beállítani, ha fent a Keyboard-ra mész! Ezekhez a gombokhoz való cuccokat (passz, rálövés..) pedig a játékon belül a System Settings/Controller1/Button Configuration-ban tudod beállítani! Össze kell hangolni a két dolgot, a billentyû kiosztást meg hogy mivel mit csináljon, de nem olyan bonyolult ez csak az elején kicsit furcsa!
a pes az nagyon jó rajta szerintem
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
-magyar kommentár
-sok liszensz
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
akinek xbox-a van az más kérdés. onnen is látszik; hogy sokan normális fifát követelnek, hisz mi igazából elismerjük a jó munkát, de ha szart kapunk azt nem nézzük jó szemmel, legyen az akár PES akár FIFA...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
De a kapussal Te is védhetsz, nem véletlen van benne ez a funkció. Én minden ziccerben ráváltok, van feelingje.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mindenki azzal játszik amivel akar és ami tetszik neki!
Max lemaradnak arról,hogy milyen egy normális focis játék!Az meg legyen az õ bajuk!
Nagyi2pac:
Tudom nem kevés meló de jó lenne ha sikerülne összehoznod majd az új PES-hez egy magyar patch-et! Elõre is köszi! <#worship>#worship><#papakacsint>#papakacsint>
Különben elsõsorban a saját kapusommal voltak a gondok, épp hogy volt 2-3 helyzete az ellenfélnek de azt mind belõtte, a kapus semmit nem csinált..és ez egymás utáni 5 meccsen így volt!
Meg volt olyan hogy az ellenfél rálõtte a labdát aztán a kapus feje mellett 10 centivel ment el a labda de egyáltalán nem reagált rá, csak nézte ahogy bemegy..
Az is tény hogy a PES-ben is szarok a kapusok de ott azért nincs olyan érzés mintha üres lenne a kapum..
Különben mihez méregessem a két játékot ha nem egymáshoz, nincs több focis játék, NBA-hez meg nem mérhetem...<#vigyor2>#vigyor2>
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Most komolyan, ha ennyire idegesít a dolog, akkor nem kell olvasni. Magaddal teszel rosszat.
CSAK a Fradi
★ 汤姆 李
EA-nak most úgyis szüksége van ilyen kreatív emberkékre akik harangozzák neten,hogy jó lett az új rész(ami szimplán csak önámítás).Én be sem nézek soha többet fifa topic-ba nem miattatok hanem,hogy fikarcnyi esélye se legyen annak,hogy támogassam ezt a szarházi bandát ea-nál.Ahol a fifa nevet látom már ki is lépek aki kérdez róla annak aztmondom,hogy NAGY 0!
Áhh nem is tépem magam tovább ezen hanem várom a focis játékok Királyától a demo-t<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
★ 汤姆 李
-------------------------------------------------
FIFA PC Bugs? We have a collection here. Gamers are posting screenshots with tons of bugs and glitches. Click on Read More to check out some of these incredible bugs.
http://www.moddingway.com/news/183.html

billdm: Hát sajnos ez van. Nekem is hiányzik a normális váltás.
CSAK a Fradi
Mert így pld 2vs 2 kaotikus..😊
Konkrétan játszhatatlan.
Pedig a játék nem lett volna rossz!De ezzel tönkre vágták.
CSAK a Fradi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nem oldja meg..mivel FÉL automata marad!!
MANUAL kellene..
Ha közbe szólhatok..
Én évekig Pes fan voltam,neten több 100 vagy 1000 meccset nyomtunk haverokkal,nagyon jó volt
Tartott ez egészen a 2008 as borzalomig,ahol egy Fehér Csabával végigszaladtam a szélen..simán.
A netes részrõl nem is merek beszélni!
A 2009 klasszisokkal jobban sikerült,de ott meg a drága ferdeszemûek úgy érezték segítenek a játékosoknak,ne kelljen annyit váltani.
Ebbõl lett a kaotikus össze vissza váltás...ami persze pár embernél soha nem fordul elõ..😊
Ja egy valami maradt..."szuper" a netes kód....😞
Most,hogy lassan jön a friss Pes..megint azt írják,na majd most,olyan netes kód lesz,mint az állat.
Nem lennék lusta elõkeresném a beharangozó írásokat elõzõ kettõröl,ugyanez volt.
Netes kód szuper lesz,visszatérünk a 6 os netkódra..bla bla
Nos..azon kevesek,akik megveszik a játékot,õk tanusíthatják botrányos lett...megint.
Elhihetitek én lennék a legboldogabb,ismét játszható lenne a Pes.
De sajna szép lassan összemossék a 2 játékot.
A Fifa demója,amúgy tényleg botrányos lett,konzolhoz képest pofátlanság ilyet kiadni Pc-re!
Én maradok a Pesnél...ha ismét játszható lesz.
Ha nem,néha elõveszem a 6-ot
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Steve012
Nem tudom minek lefikázni a kedves pes rajongóknak a fifát én a pest tartom egy hulladéknak kb 2 órát pocsékoltam arra hogy hátha megtetszik. De felesleg volt. És szerintem ha valakinek csúnyán ment akkor vegyen egy új gépet 486 os tól ne várj csodát!!!!!!!!
Szerintem jóféle..
-nem poénból aza neve hogy FIFA .... A PES ...... XD mind1
★ 汤姆 李
De nem szeretném, hogy ilyen emberek ide jöjjenek.
De arra céloztam jah
★ 汤姆 李
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Most kezdtem életemben elõször benne Master ligát Xerez CD, azt hittem gagyibb, de én ég a PES2008-ra emlékeztem. Tetszik az igazolási része is. Úgyhogy kellemeset csalódtam.
Mondjuk azért az vicces, hogy 12 meccset nyerek zsinórban default teammel, Reál Barca elverve... Mondjuk arra fogom, hogy lenéznek minket, és ezért könnyebb. 😛