-
mgkp #62285 Na kipróbáltam én is:
Lenyomtam egy Master League szezont a Lyonnal top playeren, 10 perces meccsekkel. Sikerült mindent megnyerni bár a BL-t nagyon nehezen. 1 igazolásom volt még a szezon elején (Quaresma). Ami elsőnek szembetűnt, hogy nekem könnyebb mint a 2009 mert azon csak professionalon játszottam ( bár az szerintem ótvar szar volt szóval nem játszottam vele sokat)
Ami tetszik:
-BL nagyon hangulatos lett, tényleg szuper
-Grafika még szebb lett
-Játékosok mozgása javult
-Taktika, játékos kártyák tényleg jó újítások
-Master League nagyon jó lett vetekszik a konzolos fifa menedzser módjával
-Became a Legend: végre a saját csapatom is normális támadásokat vezet
Viszont ami nem:
-Kapusok: tényleg no comment, óriásikat védenek néha de rengeteget potyáznak, meg se tudom számolni mennyi középre menő labdát engedtek be és mennyi null szögből lévő gólt lőttem nekik ( még köténybe is) és kaptam
-Játékosok mozgása: javult de még mindig nem az igazi, a futás borzasztó (könyörgöm melyik ember fut így?)
-Bírók: Mérhetetlenül idegesít amit csinálnak ( Lesz fraps-om felteszek a youtube-ra és belinkelek 2 olyan esetet is ami egyértelmű hátulról becsúszás a labda sehol és nem fújja be.(De én azért kapom rendesen a sárgákat meg piros lapokat) Azért van csak 2 egyébként lehetne 20 is mert már csak a szezon végén vettem rá magam, hogy ezeket is felvegyem mert nagyon felb*szott)
-A játék néha csal: Érdekes én Quaresma-val (akinek asszem 84 a gyorsasága és a gyorsulása is hasonló) nem tudok elfutni a szélen ha már a közelembe van az ember mert elnyom testtel. Persze a gép egy Valencienne-i kis szar játékossal aki egy 190 cm-es állat és a gyorsulása, gyorsasága 65 körüli ő simán lesprintel 50 métert úgy, hogy én ott vagyok mellette a gyors szélső védőmmel de nem tudom elvenni tőle a labdát mert, hogy ő fedezi is közben(LOL).
Összességében sokat javult, sokkal jobb mint a 2009 de azért rengeteg csiszolnivaló van rajta. Egyértelmű, hogy PC-n ő a császár, viszont konzolon nem.