PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Még mindig ezt csinálja.Most mit csináljak?
A Bonus mappát nem kell kitömöríteni... Kibontod a PP MAIN part1-et és akkor ott lesz a PAC-server és a Bonus mappa is! A PAC-server-t bemásolod a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 a Bonus mappából meg ami kell azt a PAC-server/img mappába másolod!
Különben a Bonus/Menu 4-3 mappában lévõ bin-t elfelejtettem külön mappába rakni azt a PAC-server/img/rv0c_e.img-be kell rakni!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
-------------
Még jó hogy nem mûködik ha nem a leírás alapján csinálod...
A GDB mappa mit keres a PES 2009/img mappába?
Azt a PAC-server mappába kell másolni ahogy le van írva..
A cv0f.img-t a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download mappába kéne bemásolni és nem a "C/Doc and Sett/Dok/Konami/PES2009/download" mappába...
Ha normálisan elolvastad volna amit leírtam akkor nem kellett volna ennyit szenvedned a telepítéssel!
Egyébként ezt a fájlt bemásoltam a PES2009/img mappába"
De van ilyen mappa csak valószínûleg rejtett ezért nem látod
szerintem ez a gubanc oka valószínûleg, ha nem tudod downloaddal letölteni játékon belül a frissítést ez nagyon fontos lépés !!!!!!
★ 汤姆 李
Sorrend jó volt ahogy õ leírta
★ 汤姆 李
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Ez lenne a helyes:
2. Felrakom sorban az 1.1,1.2,1.3,1.4 frissítéseket
7.Elindítom a játékot, System Setting/Downloadba lépek
8.Itt megkérdezi, h le akarom e szedni az update-et, itt YESre nyomok.
3.Felrakom az 1.2-es cracket
12.Ezután elindítom a játékot(a játék elején nincs kérdés), az Editben rányomok a load-ra, betölti, ezután a save-ra, majd YES.
a többi sorrendje értelemszerüen jó !
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
Vááá mostmár megõrülök.Nem tudom, h mit rontok el, de még mindig össze-vissza vannak a mezek a játékban.Ahogy nézem egyébként minden más a helyén van, tehát pl. a mezen a címer, és a feliratok, arcok is jók. Leírom, h hogyan telepítettem föl, lécci írjátok már le, h mi a gond.
1.Felteszem a szûz PES-t(elõtte mindent törlök, a documents and settingbõl is)
2. Felrakom sorban az 1.1,1.2,1.3,1.4 frissítéseket
3.Felrakom az 1.2-es cracket
4.Kicsomagolom a PP Main Part 1-bõl a PAC-server mappát a Games/PES 2009 mappába
5.Kicsomagolom a PP Main Part 1/Bonus mappából a Menu 4-3 és a Scoreboard 4-3 tartalmát a PES 2009/img mappába
6.Kicsomagolom a PP Main Part 2/cv06.img és GDB mappákat a PES 2009/img mappába
7.Elindítom a játékot, System Setting/Downloadba lépek
8.Itt megkérdezi, h le akarom e szedni az update-et, itt YESre nyomok.
9.Letölti, de ezután nekem smmilyen kérdést nem tesz föl
10.Kilépek, a C:/Documents and settings/Dokumentumok/Konami/PES2009/save mappát felülíratom a PP Main Part 2/save mappával.
11.Írtad, h a cv0f.img fájlt be kellene másolnom a C/Doc and Sett/Dok/Konami/PES2009/download mappába.Nálam nincs ilyen mappa!
Egyébként ezt a fájlt bemásoltam a PES2009/img mappába
12.Ezután elindítom a játékot(a játék elején nincs kérdés), az Editben rányomok a load-ra, betölti, ezután a save-ra, majd YES.
13.Ha elindítok 1 meccset pl. a Reallal, akkor ilyen zöld mezük van.
Légyszi írjátok már le, h mit csinálok rosszul, és h hogyan csináljam.
Köszi!
Persze szeretném ha mezszámok is rendben lennének, de ezekrõl még nagyon kevés infó van... kb. eddig ennyi hivatalosat tudok: Kaka 8, C. Ronaldo 9, Tevez 32. De majd még utána nézek a többinek!
Tessék ezt nézd:
http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/2009/wechsel/menue_transfers/index.html
Egyébként mezszámokra figyelsz, ha van hivatalos infó?
Bocs az OFF-ért!
Ha gondolod privátban elküldhetnél pár hivatalos igazolást amik történtek hátha valamelyikrõl nem tudok!<#vigyor2>#vigyor2>
1. PACservert belõttem az 1.4es frissre (újrainstalláltam egészet + updatek + 1.2es crack) + a save mappát is már beraktam (PES_EDIT)
2. Akkor rányomtam a downloadra, lejött.
3. Akkor kérdezett rá, amire not kellett volna nyomni, de rányomtam a YESre
4. fejemhez kaptam, hogy deokos vagyok
5. megnéztem mi változott, és láttam, hogy a PES_EDIT került módosításra
6. ezért gondoltam azt mahinálta a "YES", ezért újra felülcsaptam, és úgy nyomtam a LOAD-SAVEt.
De ezek szerint jól csináltam...
Arsenalban ott van Arsavin... eddig csak angol bajnokságot nyomtunk haverral.. De biztos jó így. 😊
Hiányoltam a sárga Arsenal mezt, de ha nincs is nekik, akkor hiába várom. 😊

★ 汤姆 李
http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/products/kit_selector.aspx?selector=237
Chelsea away:
http://www.kitbag.com/stores/kitbag_4_5/products/kit_selector.aspx?selector=111
<#papakacsint>#papakacsint>
Nézd meg ha pl. új igazolások megvannak pl. Benzema ---> Real, ... meg jók az új csapatok pl. LA Galaxy akkor minden rendben!
Azért lehet fura mert új 2009/2010-es mezek vannak néhány csapathoz!<#vigyor2>#vigyor2>
Különben minden rendben mert azoknak a mezeknek így kell lenniük! Arsenal 2.meze sötétkék és a Chelsea 2.meze is hasonlóan sötétkék, sárga csíkokkal!
Mondjuk az buli lenne, hogy felhúzni az agressziót mindenkinél 90-re, aztán mindenki üt vág... 😄
Ez így jó? 😊
Ami fura, hogy az Arsenalnak, és Chelseanek pl. az elsõ meze simán jó, a 2. mez kicsit fura... Arsenalnak tényleg kék a 2. meze? és a Chelseanek meg sötétkék?
Mert akkor lehet elromlott... az 1. számú mezzel nincs baj.
Valahogy úgy érzem, hogy statok variálása nem igazán gameplay patch.
Fifában közvetlenül lehetett mõdosítani a keresztezéseket, szereléseket, távoli lövések hatékonyságát, vagy akár a labda fizikáját stb.
Pl egyik fifában amiben nem lehetett szinte távolról elérni gólt sikerült megoldani, hogy aztán távoli lövésbõl is szülessenek gólok.
DE a stat állítgatást én nem érzem gameplay patchnek nem lehet közvetlenül módosítani valami javul valami ellenkezõleg van akinek tetszik van akinek pedig nem.
Ha esetleg lenne jelentkezõ erre az jelezze! Olyan emberek kellenének akik sokat játszanak, jól játszanak és már kitapasztalták a hiányosságokat, azért is gondoltam rátok: Breki, eZo!
Majd megpróbálom megoldani ezt a problémát de egyenlõre nem sikerült..