Szilcsio#61538
Nah most már én is letoltam pár meccset.
Egy kis segítség azoknak, akik szeretik az ML (Master Liga) módot.
Minden nagyon fasza sokkal jobb, mint volt, de bele lehet esni egy aprócska hibába, ha nem figyelsz és ez a következő volt nálam:
Igazolás igazolgatsz ugya bármikor, persze, ha engedi a gép, de az elején rögtön tudsz nem kell megvárni fél szezont. (Ezt már irta más is). Szóval igazolgatsz és amikor ott jársz, hogy jönne is a játékos, akit akarsz akkor vissza kell igazolnod még egyszer (negation), hogy elfogadod, hogy jöhet. Én spec. ennek örülök, mert így ezzel elkerülték azt, hogy GAME OVER legyen hamar, de ha nem figyelsz akkor meg igy nem hozzád megy az a csávó, akit akit te akartál.
Magyarán mondva:
1. Célszerű úgy igazolni, hogy először berakod a manusokat a listába (azért, mert végtelen sok menü van és elveszel benne újra kikeresni a csávót).
2. Amikor beraktad a listába a kiválasztott manusokat akkor ott még mazsolázhatsz, h kire nyomsz NEGATION-t.
3. Amikor az is megvan, hogy NEG-et nyomtál és már visszaigazolnak, hogy jön is a csávó (ezt egy picike narancssárga oda-vissza nyil mutatja a manus neve mellett), akkor még egyszer rányomsz, hogy suspension negations és akkor levonja a pénzedből az összeget akkor biztos, hogy hozzád megy.
Remélem érthető voltam.
Ha a 3. pont végét nem csinálod meg azaz nem igazolsz vissza, h kell -e a manus akkor elképzelhető, hogy máshová igazol én is ebbe a hibába estem bele.