PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ismerõs ez a gól! Ezt már láttam valahol! <#lookaround><#taps>

Breki33
Érdekes módon ellenfelemnél Németh volt a csatársorban
Breki33
Egy szép online gól ebben a nézetben talán nemis látszik milyen szép szinte kézisen cunderezett Amauri

Breki33
azt nem használom

sztem írd be a keresõbe

most játék közben vagyok
Breki betudnád linkelni a legends patch linkjét?

Breki33
Breki33
elolvasni amit írok ezekrõl P

tök mindegy mit írsz csak a serial a fontos
tobias88
Breki, loginnál nem enged tovább sehogy se! Ott mit kell csinálni, vagy nálad hogy megy?
tobias88
de most már jó
tobias88
Pes_Hungary szoba
jelszó ugyanaz

ez a szoba az
Breki33
szerintem te másik szobáról beszélsz
tobias88
tele a szoba <#szomoru1>
Breki33
itt a gif kicsit megtévesztõ nagy rángatás folyt menet közben igazából már azt hittem elveszítem a labdát, de ezen a meccsen minden bejött
Breki33
megnéztem 16 név van bent most
Breki33
Nem hiszem, tegnap billdm miatt kipakoltam szinte mindenkit

érdekes módon egész jól megy de gondolom fõleg külföldiek vannak bent
tobias88
tele a szoba<#confused>
tobias88
nah, ezt kipróbálom, ez már egyszerûnek tûnik <#vigyor0>
ez vicces..a hátvád azt hitte futóversenyen van..nyert,és örült 😊

Breki33
Del Piero 2

Breki33
Errõl a mecsrõl a gólok

Del Piero 1

Breki33
Ja elfelejtettem mondani, hogy a csehek megkerestek, hogy a patchükben szerepeljek a munkáimmal, tehát abban jó gyepek lesznek P

Egyébként kész van a Velodrome stadion is de itt úgyse érdekel senkit ezért nem linkeltem ki külön.......
Breki33
Ez a program a fõkönyvtárba (ahol a pes2009.exe van) kicsomagolva nálam az exe-re kattintva nem csinál semmit

És mások is ezt írják

"The launcher extract his data, but nothing is launched. If i launch peslauncher manually, it do absolutly nothing. Something wrong ?"

Nálatok jól mûködik?
eZo
bajnokságról nem tudok, de szívesen csatlakoznék én is ha lenne ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
megbeszélhetjük, én az új netemmel "zöld" vagyok mindig a mostani profilom 30 meccs 28 gyõzelem 1 döntetlen 1 vereség ( amióta van megfelelõ sávszélem hozzá nincs lag és jönnek az eredmények is ) segítek amiben tudok, úgy is szívesen játszanék magyarok ellen ( eddig 2-3 magyarral játszok csak rendszeresen )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Ez még egy korábbi gól

Breki33
bár így kicsinyírva majdnem 0-0-nak látszik 6-0 helyett P

Ezt a pes logot kénr még kiszedni a sarokból vhogy
Breki33
Na az új Celtic stadionavatón szinte minden bejött P

Szebbnél szebb gólokkal

Breki33
rakd fel a hamachi-t

Pes_Hungary szoba
jelszó ugyanaz

és olvasd vissza amit ezzel kapcsolatban a múltkor leírtam
vagy próbáld ki ezt a progit nekem ma ajánlották

http://uploading.com/files/DGZ5L7GD/PesmagazineLauncher2009.rar.html
Sziasztok!!!
Szeretnek keresni olyan jatekosokat akik online-n jatszananak,es akik altal megtanulnam az online mod titkait mert en most nem reg kezdtem...
Es szeretnek indulni valamijen bajnoksagban ha eggyaltalan letezik ilyen,es esetleg ha tudtok ilyent akkor szertnem ha meghivnatok!!!

A netem az "zold" is meg "sarga" legtobbszor!!!
Breki33
csak cserélni tudsz
Most lehet hogy bugyuta kérdést teszek föl, de sajnos ezt a pes-t még nem nagyon ismerem...lehet kitserverrel stadionokat berakni mint annó a pes6-ba, vagy csak a meglévõket lehet kicserélni?
Breki33
az elkészített stadionok gyepei viszont cserélhetõek mivel ott az árnyék nem a gyep textúrán van
Breki33
de lehet

kivéve olyan eredeti stadionoknál ahol bent hagytam az árnyékot

mivel még mindig nem tudom hogy lehet úgy textúrát berakni hogy ne vagdossa szét

Ezért kérdeztem meg itt is mert õ vhogy berakta, de csesznek válaszolni......
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=52077
Breki a gyepeidet nem lehet más stadionban használni csak ahhoz amelyikhez készítetted az árnyékok miatt, ugye? Vagy az árnyékot maga a bin tartalmazza és nem a kép?

Breki33
legalább kiderült, hogy nem egyedi eset
Köszönöm szépen a segítséget, ezzel ugyanis már meg is oldottad, a Tray Tools volt a ludas.
Breki33
New UltraPlayable Option File for PES2009 (for GA Community Patch v. 2.6) by ZhekoN (EGOeast)
posted under PES 2009 Option Files by PatchaMan Let me introduce you an option file for a GA Community Patch, which on my opinion is very interesting,.
Following option is developed for 10-15 minutes match-time. It combines both realism and playability. I recommend trying it at least to determine which gameplay do you prefer: default or more playable and realistic.

This is a release version, and only slight corrections are possible in future, in case bugs will be discovered.

Features included:
- body tackling now looks more realistic;
- tackling plastics are more realistic (leg is exposed, but run-over bug is not 100% corrected);
- ball is not tied to the leg (it concerns real ball behavior while sprinting, vectors while turning, and certain accidents in hits, pass height; plus because of that ball is not flying low, but normally jumps on the field);
- easier to hit through the GK, if he skips the corner;
- increased number of falls(without 11-meters penalty) (I tried to reduce auto tackles);
- defenders behave adequate to their positions, they not always run to the middle filed, provoking a counter-attack;
- pass speed and accuracy are lower;
- hit strength is lower due to lower agility in order to help GK;
- manipulations with some skills give an opportunity for a good pass-maker to give a nice pass-through, which was not allowed in a top-level before;
- considerably lowered the bug with a ricochet from GK;
- the diversity of goals and game moments is now wider, which is very important. Goals, dangerous situations in the penalty area, ricochets, etc are now more different;
- GK jumps are more realistic; bug with GK running out in the field is minimized.

http://uploading.com/files/KF8RJAA3/ZhekoN%20v.2.4%20for%20GA%202.6.rar.html
Breki33
Sokan kérdeznek olyanokat priviben amiket már leírtam itt.

Nekik ajánlom ezt a linket ami összefoglalja a lehetséges hibaüzeneteket és megoldási javaslatokat

http://pes-patch.blogspot.com/2009/02/faq-for-goalserver2009-by-masterz.html
Breki33
ezt ennyi infóból nem lehet megállapítani

pl configot nemis írtál

nálam pl ati-nál az ati tray tools csinál ilyet
Arra már rájöttem h valami a kitserverrel nem stimmel mert ha leszedem az exéröl akkor megy....
Szép estét!

Lenne egy kérdésem...fölraktam a játékot, a szûz játékra az elsõ hivatalos pecset, majd a másikat és így rá a GA Community Patch 2.5-t, ám mikor indítanám el az asztalra kidobott ikont, bejön egy fekete kép majd visszadob az asztalra (ha a sima pes2009 exe-t indítom is ugyanez van). Ez miért lehet?
Breki33
Breki33
Velodrome Afternoon

And Celtic Rainy

Breki33
OF Update 3 GA 2.6 SerieA + Premier League transfers
new SerieA transfers,Premier League newest

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=37342
Köszi!

Breki33
Breki tudnál egy "friss" képet adni a Juve-ban játszó Marchisio-ról? Igazából a mostani hajára lennék kiváncsi.

Breki33
Breki33
Celtic Stadion kb ilyen lesz a szélét amennyire lehet javítva és korrekt csíkozást megcsinálva