7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    Akkor kezdem is:
    akinek van KONAMI ID és GAME ID tavalyról pl. annak nem kell újat regisztrálnia, mert minden további nélkül megy a már meglévő GAME ID + az idei Regisztrációs kód ( cd key )

Már a belépés is meglepő gyorsan ment, 0 várakozási idő, gondoltam jól kezdődik, maj jön a 4(!) oldalas profil oldal kitöltése, amiből az 1. oldalon vannak a személyes adatok a többin pedig pl. az eredménylista a bajnoságból a vs meccsekből, a legendbdból stb.

Majd a szokásos online panel fogad , ill. sokkal bőségesebb beállítási lehetőségek vannak..
    itt kiválasztottam egy vs meccset, ezután sincs semmi újdonság 4 európai szerver, elég üresek még !

Játszottam 2 meccset, az elsőnél én csináltam a szobát, én voltam a host mind ketten zöld azaz a legjobb kapcsolattal rendelkeztünk Real-Inter meccsen lag mentesen 4-0ra nyertem, semmi lag nem volt ugyanolyan gyorsan töltött be a játék és olyan folyamatosan futott mint gép ellen

A második meccsen csatlakoztam egy szintén zöld kapcsolattal rendelkezőhöz, de amint elindult a meccs mind ketten sárgára váltottunk, de így is játszható volt, nem volt lag, ez Real-Brazil meccs volt első félidőben gyorsan berámoltam 2 gólt, de a 30.percben a 2. gól után megszakadt a kapcsolat, amikor visszarakott a szobába már csak én voltam jelen, szóval kilépett a srác

Mind 2 meccs Top Playeren ment ( mert ezt is lehet már állítani ), és nagyon rendbe volt minden

A meccs előtt átnéztem az online beállításokat, és beállítottam semmi assistra így jó volt az emberváltás is, ill. tegnap este csináltam egy jó kis taktikát a real-ra és azt betöltve játszottam !

Azért kíváncsi leszek estefelé amikor már többen lesznek milyen lesz ill. beugrok egy 2vs2 meccsre mert ott hamar kidferül, hogy valóban jó az új netkód , vagy sem !
    Egyenlőre túl szép, hogy igaz legyen :)