PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oppá van új, de a felét nemis értem a szövegnek
Juventus 2008-2009 Official GDB Folder (Serie A and Champions League Kits)
Tutte le maglie ufficiali della Juventus per la stagione in corso!!
*tutte le possibili combinazioni maglia/pantaloncini/calzettoni (attualmente non utilizzabili poichè il kitserver non lo consente ancora!! =P )
*nuove fasce di capitano Nike e UEFA,differenti per ogni combinazione
*nuovi fonts e numeri
*corretti i loghi 'New Holland FIAT GROUP' per la Champions League
*corrette le maniche,i loghi delle magliette e le 2 stelle
*aggiunte le patch originali per la UEFA Champions League e la Serie A TIM
*aggiunta la terza maglia da portiere
BUON DIVERTIMENTO E...FELICE E SERENO NATALE A TUTTI!!
aLEx_1O
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35229
Juventus 2008-2009 Official GDB Folder (Serie A and Champions League Kits)
Tutte le maglie ufficiali della Juventus per la stagione in corso!!
*tutte le possibili combinazioni maglia/pantaloncini/calzettoni (attualmente non utilizzabili poichè il kitserver non lo consente ancora!! =P )
*nuove fasce di capitano Nike e UEFA,differenti per ogni combinazione
*nuovi fonts e numeri
*corretti i loghi 'New Holland FIAT GROUP' per la Champions League
*corrette le maniche,i loghi delle magliette e le 2 stelle
*aggiunte le patch originali per la UEFA Champions League e la Serie A TIM
*aggiunta la terza maglia da portiere
BUON DIVERTIMENTO E...FELICE E SERENO NATALE A TUTTI!!
aLEx_1O
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=35229
Ismerõs a dolog!<#vigyor2>#vigyor2>
nem mert ígyis fent van több kitserverem patchem nem akarok belekeveredni
úgysem tudnak jobb scoreboardot mutatni nekem a mostani SPORT1-esnél
ja gondolkoztam, hogy a betük mögött is átlátszó legyen-e erre pont ma láttam hogy pont olyan élõben a jobb sarokban mint az enyém
úgysem tudnak jobb scoreboardot mutatni nekem a mostani SPORT1-esnél
ja gondolkoztam, hogy a betük mögött is átlátszó legyen-e erre pont ma láttam hogy pont olyan élõben a jobb sarokban mint az enyém
Ezt a Uber Selector cuccot próbáltad már?
Ball selector with over 60 balls!
Scoreboard selector with over 30 scoreboards!
Adboard selector with 8 adboard packs + previews!
Referee kit selector with 6 kit packs!
Stadium selector includes 2 stadiums + instructions on how to add your own stadiums to the game!
Ball selector with over 60 balls!
Scoreboard selector with over 30 scoreboards!
Adboard selector with 8 adboard packs + previews!
Referee kit selector with 6 kit packs!
Stadium selector includes 2 stadiums + instructions on how to add your own stadiums to the game!
Majd meglátjuk!<#awink>#awink>
Lehet a végén énis csinálok egy Juve mezcsomagot, kitudja..!<#nevetes1>#nevetes1>
Lehet a végén énis csinálok egy Juve mezcsomagot, kitudja..!<#nevetes1>#nevetes1>
Hát van esély egy tavalyihoz hasonló PAC-PATCH-re...!<#vigyor>#vigyor>
Egyenlõre pedig asszem az ELEANOR-os mezek vannak benn!<#vigyor2>#vigyor2>
PLS rakd ki a Breki féle Juve GDB-d!<#vigyor>#vigyor>
Egyenlõre pedig asszem az ELEANOR-os mezek vannak benn!<#vigyor2>#vigyor2>
PLS rakd ki a Breki féle Juve GDB-d!<#vigyor>#vigyor>
Egyik nap ha lesz hozzá idõm és kedvem megnézem egyszerre az összes gyepet amit te készítettél, aztán majd kiválogatom hogy melyik lesz bent nekem! Egyenlõre ezt az árnyék-nem árnyék dolgot nemtom eldönteni magamban hogy melyik is lenne jobb nekem!
Most meg ezt kérik erre nem találom
Juventus
--------------------------------------------------------------------------------
Hi, Frenkie, if it is not difficult to you - can you send me your GDB folder of my favourite team - Juventus - because i think that yours colour ot their second form is much better than Eleanors and i want to try it!
THANK YOU !
Juventus fan from Russia - Marat
Juventus
--------------------------------------------------------------------------------
Hi, Frenkie, if it is not difficult to you - can you send me your GDB folder of my favourite team - Juventus - because i think that yours colour ot their second form is much better than Eleanors and i want to try it!
THANK YOU !
Juventus fan from Russia - Marat
Aha, még múltkor egyik nap kérdezte tõled vki hogy milyen kameraállásban játszol, aztán azóta én is azt használom és sokkal jobb a játékélmény számomra!
Ezekben jó az árnyék mert akkor még nemis tudtam hogy kell a bin-t megnyitni rendesen, késõbb jöttem rá
Elis felejtettem, hogy ezeket is megcsináltam P
Estadio Da Luiz Turf by FrenkieSP
Amsterdam and Allianz Arena turf by Frenkie

Estadio Da Luiz Turf by FrenkieSP
Amsterdam and Allianz Arena turf by Frenkie

Ott ahol nem tudtam máshogy megoldani illetve nem volt zavaró az árnyék.
Pl Olimpico-ból kiszedtem, de Olimpico Di Torino-ban és Bernabeuban bent hagytam
De tudni kell, hogy nem azonos árnyék van a stadionokban
nappliban van általában kisebb délutániban nagyobb estiben inkább a szélek sötétebbek kicsit
Azért van ez az egész mert hülye módon az árnyékot a füre rajzolják és módosítva nem lehet visszarakni
Szval vagy nem szabad módosítani vagy olyan helyen kell ahol nem zavaró vagy jobb is ha nincs árnyék
Mondjuk Bernabeu afterrnnon nagyon sötét pc-n alapból, de ezt sikerült árnyék kivétele nélkül megoldanom
Pl Olimpico-ból kiszedtem, de Olimpico Di Torino-ban és Bernabeuban bent hagytam
De tudni kell, hogy nem azonos árnyék van a stadionokban
nappliban van általában kisebb délutániban nagyobb estiben inkább a szélek sötétebbek kicsit
Azért van ez az egész mert hülye módon az árnyékot a füre rajzolják és módosítva nem lehet visszarakni
Szval vagy nem szabad módosítani vagy olyan helyen kell ahol nem zavaró vagy jobb is ha nincs árnyék
Mondjuk Bernabeu afterrnnon nagyon sötét pc-n alapból, de ezt sikerült árnyék kivétele nélkül megoldanom
Ez a Wide + Camera angle 9 nagyon faxa, nekem nagyon bejön!<#eljen>#eljen>
Különben összesen hány stadionból szedted ki a stadion árnyékát?<#zavart1>#zavart1>
Engem lehet zavarna, még nem próbáltam, de általában engem minden zavar (pes kieg-eknél)ami nem tökéletes vagy hasonló hozzá !<#vigyor2>#vigyor2>
Igen ez érthetõ és logikus is lenne, de ezen a képen én nem látom hogy másmilyen lenne az árnyék

A képeken a játékosok mezét nézd, nekem egybõl feltûnt!
Az a bajuk hogy egyszer pl. a pálya közepén nincs a játékosokon árnyék, de a pálya szélén meg van és ez így kicsit furcsa!
Ez azért van, gondolom én, mert ugye kivetted a stadion árnyékát, de az emberekre még mindig úgy hat az árnyék mintha ott lenne a stadionnak az árnyéka!
Remélem érthetõ!<#vigyor>#vigyor>
Ez azért van, gondolom én, mert ugye kivetted a stadion árnyékát, de az emberekre még mindig úgy hat az árnyék mintha ott lenne a stadionnak az árnyéka!
Remélem érthetõ!<#vigyor>#vigyor>
ja te érted mit problémáznak a fórumomban a játékosárnyékokon a San Siro-ban?
Én nem látok semmi különbséget
Én nem látok semmi különbséget
De szerintem ez nem tökéletes stadion
a fû abszolút nem tetszik, legszívesebben javítanám, de nincs sok értelme
a kapunál a kopás is túl köríves
a reklámtáblák jók meg a kaputartó vas de amúgy
szval jobbat vártam, de lehet nagyor ráállt ezekre a látásom
a fû abszolút nem tetszik, legszívesebben javítanám, de nincs sok értelme
a kapunál a kopás is túl köríves
a reklámtáblák jók meg a kaputartó vas de amúgy
szval jobbat vártam, de lehet nagyor ráállt ezekre a látásom
Jah.....tavaly is ez volt ennél a stadionnál! Végre csinálnak egy nagyjából tökéletes stadiont erre:
Volkswagen Arena replaces Mohamed Lewis Stadium. This stadium was tested on a system with 4 GB RAM, a Geforce 8800 GTS 640 MB and a Quad Q6600 processor. With this or a similar system you will not have any problems running this stadium. If you have a slower system you could have slowdowns during the game.
pff...errõl ennyit!<#szomoru1>#szomoru1>
Volkswagen Arena replaces Mohamed Lewis Stadium. This stadium was tested on a system with 4 GB RAM, a Geforce 8800 GTS 640 MB and a Quad Q6600 processor. With this or a similar system you will not have any problems running this stadium. If you have a slower system you could have slowdowns during the game.
pff...errõl ennyit!<#szomoru1>#szomoru1>
Hát õszinténszólva ebben csalódtam
a fû nem tetszik csíkozás se pontos és teljesen belassul a játék is

a fû nem tetszik csíkozás se pontos és teljesen belassul a játék is

Elkészült az Old Trafford
http://downloads.gamingaccess.com/index.php
Bár rendesen belekeveredtem hogy shadow nem shadow ilyen számozás olyan számozás, majd fél nap ráment
http://downloads.gamingaccess.com/index.php
Bár rendesen belekeveredtem hogy shadow nem shadow ilyen számozás olyan számozás, majd fél nap ráment
Felraktam az 1.1 és az 1.2-es Petchet és mégis ez fogad<#confused>#confused><#conf>#conf>
FORZA MILAN!!!
<#nevetes1>#nevetes1>
Hát igazából ennél sokkal jobb havazást nem nagyon lehet csinálni (nem azért mert én csináltam..), ha kell havazás berakod, ha nem akkor nem, de mindenképp próbáld ki! <#vigyor2>#vigyor2>
Hát igazából ennél sokkal jobb havazást nem nagyon lehet csinálni (nem azért mert én csináltam..), ha kell havazás berakod, ha nem akkor nem, de mindenképp próbáld ki! <#vigyor2>#vigyor2>
Nagyi2pac: a Hóeffekt kiprobaltad már? és haigen milyen érdekem betenni?
Glory Man United Go Kimi Go
mostanában kikészít ez a játék....nemnagyon idegeskedek semmin de itt már nemegyszer ágyhoz vágtam a kontrollert😛...nemrég kezdõdött, h a játékosok elkezdtek töketlenkedni...szerelésnél ott van a lábuk elött a labda de nemmennek érte mégha arra is irányítom õket, csomószor vmi megmagyarázhatatlan erõtér veszi körbe az ellenfél támadóját mert megint hiába irányítom szinte frontális ütközésre simán vagy leáll vagy elkerüli a "célpontot" vagy simán lepattan róla..a bíró meg csomó mindent nemfúj le, aztán már amikor idegességbõl felrúgom az ellenfelet akkormeg persze piroslap...nameg néha amiután gólt szerzek,simán meg lehet állapítani a gép támadásából, h ezmost gól lesz mert biztos power mode ba kapcsoltak...mindig megígérem magamnak, h gép ellen nemfogok többet játszani de ált megjön a kedvem hozzá😛
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Nem!
na nálam is ez van
pedig az összes többi stadionnál jól mûködött
azon gondolkozom, hogy esetleg külön le kéne ezt a stadiont szedni és kipróbálni hátha másmilyen ott
pedig az összes többi stadionnál jól mûködött
azon gondolkozom, hogy esetleg külön le kéne ezt a stadiont szedni és kipróbálni hátha másmilyen ott
Úgy legyen!<#eljen>#eljen>
mert elõtte a gamingacces patchban lévõ 21-es bint kell megnyitni majd a gs openjével a stadion file-t
tehát nem rákattintani
akkor ezis kimaradt P
tehát nem rákattintani
akkor ezis kimaradt P
Amikor be akarok rakni valamit akkor elkezd tölteni, de soha nem fejezi be...