7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Paparazzi20
    Hi!
    Mivel még úgy láttam nem írtatok a Master League-ről,vagy csak nem láttam,gondoltam írok pár sort,saját véleményt.
    Egész jól átdolgozták a mester ligát,végigpörgettem egy szezont gyorsan.A bajnokok ligája és az európa liga igazi feelinget ad a dolognak,na meg van aranylabda-díjátadás év végén,szezon csapata meg hasonló menedzser-játékokat idéző elemek.És végre új mester liga kezdésnél a szezon előtt is lehet már igazolni,nem kell megvárni a szezon felét az első igazolásokhoz.Liga-és csapat ranking-nél érdekelne viszont,ha valaki tesztelte már ezt a részt,hogy az 5 bajnokság aktuális rankingja befolyásolja e,hogy melyikből jut hány csapat a BL-be vagy az EL-be,mert van ahol első kettő jut egyenesen,van ahol 3 és van ahol 4,és a logika azt diktálja,hogy ez folyamatosan változhat.
    Viszont továbbra is hiányolom,hogy nem lehet csapatot váltani az évek alatt.Összeségében elmondhatom, aki leginkább ebben a módban szokott játszani,annak ezek az újítások még élvezetesebbé teszik a játékot.