PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálatok is kiakad a GS ha a stamford bridge-be akartok berakni az elsõ slotba mintár
Old Traffordot simán módosítom a módszeremmel de ez kiakad mindig ha be akarom rakni

Old Traffordot simán módosítom a módszeremmel de ez kiakad mindig ha be akarom rakni

Oké, köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
Hát jah, eléggé!<#szomoru1>#szomoru1>
igen mert azt megfordítottam mert mindig felülre szórja a havat a plugin mint a mamátok a porcukrot a sütire
aztán elfelejtettem visszafordítani
de a csík ahol vágja elég feltûnõ
#55709-ben látszik
aztán elfelejtettem visszafordítani
de a csík ahol vágja elég feltûnõ
#55709-ben látszik
Hó effekt:
alap(esõs) - vékony(havas) - vastag(havas)
Ki kell próbálni játék közben, mert a képek nem adják vissza a látványt!
http://files.filefront.com/Snow+effectrar/;12786988;/fileinfo.html
A cv09.img-be kell másolni!
alap(esõs) - vékony(havas) - vastag(havas)
Ki kell próbálni játék közben, mert a képek nem adják vissza a látványt!
http://files.filefront.com/Snow+effectrar/;12786988;/fileinfo.html
A cv09.img-be kell másolni!
Sztem ez már egész jó, a havas oldali csíkozódás nem jó!<#taps>#taps>
Azt le tudnád nekem pontosan fordítani FCH mit akar pontosan?
Re: Pes 2009 Turf Update SANTIAGO BERNABEU NEW TURF with correct shadow
--------------------------------------------------------------------------------
Frenkie, you miss understand me, i know how to make snow turf and dirty match turf, i wanna know where are the lines are located, because white line under white snow give no scence and of course you can them only made on rainy weather the structure of the bins is each year the same.The list are post here are wrong it is:
Example San Siro
Day fine 81
Day rain(or snow) 87
Evening fine 94
Evening rain(or snow)101
Night fine 108
Night rain (or snow)115
and you can use this(rain) in the settings of the stadium, so if you use rain and change
maybe a picture help about the marking lines

Re: Pes 2009 Turf Update SANTIAGO BERNABEU NEW TURF with correct shadow
--------------------------------------------------------------------------------
Frenkie, you miss understand me, i know how to make snow turf and dirty match turf, i wanna know where are the lines are located, because white line under white snow give no scence and of course you can them only made on rainy weather the structure of the bins is each year the same.The list are post here are wrong it is:
Example San Siro
Day fine 81
Day rain(or snow) 87
Evening fine 94
Evening rain(or snow)101
Night fine 108
Night rain (or snow)115
and you can use this(rain) in the settings of the stadium, so if you use rain and change
maybe a picture help about the marking lines

Egyébként nem akarok szerénytelennek tûnni, de ezek a gyepek azt hiszem verik a konzolos fifa gyepeket kicsit.
Pedig korábban milyen jónak tûntek

Pedig korábban milyen jónak tûntek

ja nem tudnád azt a turf texturát kilinkelni ami a fifás fsh-ban van és a fû kinézetét adja?
tehát aminek nincs szine csak grayscale
kipróbálnám pesben hogy néz ki
vmi 24-es fsh-ban volt régebben
tehát aminek nincs szine csak grayscale
kipróbálnám pesben hogy néz ki
vmi 24-es fsh-ban volt régebben
ja csak írto bonyolult kitotózni hova kerül
a bl logo-t is nagy vidáman beraktam hogy pont jó helyen lesz aztán jól szétvágta
a bl logo-t is nagy vidáman beraktam hogy pont jó helyen lesz aztán jól szétvágta
Errõl lehet lemaradtam, kár, pedig jól nézne ki egy kis hó mellett 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sajnos nem lehet mert mint mutattam már korábban így rakja be
Emiatt nem lehet átlós és bl csillagos gyep sem
Emiatt nem lehet átlós és bl csillagos gyep sem
Tudod mi nézne még ki jól?
Télen sokszor elõfordul (persze nem az elit csapatok stadionjaiban), hogy a kapu elõterében igencsak kitapossák a gyepet. Ilyesmit ha meg tudnál valósítani, szerintem népszerû lehetne. Kapusoknak egy kis dagonyázás <#vigyor2>#vigyor2>
Télen sokszor elõfordul (persze nem az elit csapatok stadionjaiban), hogy a kapu elõterében igencsak kitapossák a gyepet. Ilyesmit ha meg tudnál valósítani, szerintem népszerû lehetne. Kapusoknak egy kis dagonyázás <#vigyor2>#vigyor2>
Igazából olyan mint az esõs, csak fehérebb csíkok esnek!<#vigyor2>#vigyor2>
Próbáltam hópelyheset is de ez nem jó, gagyi lett..
Próbáltam hópelyheset is de ez nem jó, gagyi lett..
Ez csak egy próba hogy FCH-nak elmagyarázzam.
Milyen havas effekt?
Lehet hogy érdekelne pont azon filóztam, hogy lehetne olyan, hogy a rainy lenne a téli gyep és akkor ugye nyáriban nem lenne hó, ha valakit havat akarná választaná a rainy-t
Milyen havas effekt?
Lehet hogy érdekelne pont azon filóztam, hogy lehetne olyan, hogy a rainy lenne a téli gyep és akkor ugye nyáriban nem lenne hó, ha valakit havat akarná választaná a rainy-t
<#nevetes1>#nevetes1>
elég ronda!<#vigyor>#vigyor>
nemkell hó effekt, esõ helyett? Múltkor már próbálkoztam ilyennel!<#vigyor2>#vigyor2>
elég ronda!<#vigyor>#vigyor>
nemkell hó effekt, esõ helyett? Múltkor már próbálkoztam ilyennel!<#vigyor2>#vigyor2>
Sajnos ez még az egyes és nem jó a másiktól meg a ps hibaüzit ír ki
De beugrott mit keresek
Eye Candy 5 bõl a show drift-et
http://www.virtualpainter5.com/asecngal08.html
De beugrott mit keresek
Eye Candy 5 bõl a show drift-et
http://www.virtualpainter5.com/asecngal08.html
Multifunkcionális biorobotként semmi se lehetetlen <#nyes>#nyes>
Tudom, de pont elkezdtem a minap a FIFA adatbázis is frissítgetni. A keretek megvannak, így aztán nem tart semmibõl megcsinálni ezt is 😊
Tudom, de pont elkezdtem a minap a FIFA adatbázis is frissítgetni. A keretek megvannak, így aztán nem tart semmibõl megcsinálni ezt is 😊
Tessék.
Xenofex, meg 2 másik, ami nevébõl ítélve vmi havas cucc lehet. Nem próbáltam még egyiket se.
Xenofex, meg 2 másik, ami nevébõl ítélve vmi havas cucc lehet. Nem próbáltam még egyiket se.
tudnám, hogy tudsz egyszerre mindkettõvel játszani P
tudod, hogy sok GA patch option file update van és sok gameplay patchként is feltüntetve?
tudod, hogy sok GA patch option file update van és sok gameplay patchként is feltüntetve?
Kicsit frissítgettem a GA patch option file-ját.
Íme.
-néhány játékosból kettõ is volt, ezek nagyjából kiszedve, illetve mással helyettesítve
-1-2 játékos tulajdonságai frissítve FM adatbázis alapján (az Auxerre-es Coulibaly pl ugyanaz volt mint a mönchengladbachi Coulibaly, pedig más játékosok, volt ilyenbõl is sok eset)
-Premier League csapatok kezdõje a hétvégi meccsekrõl
-13 válogatott kerete a legutóbbi barátságos ill. selejtezõ meccsekre kihirdetett keretek alapján frissítve (ang,spa,ola,fra,bra,arg,ném,gör,magy,por,oro,hol,nor)
-pár játékosnak (fõleg akinek nem volt semmilyen) beállítottam rá jellemzõ, egyedi gólörömöt
-pár név helyesbítve, fõleg a sok skót (Mccann -> McCann, stb)
Majd még folytatom, csak most le kell nyomnom pár PES il. FIFA meccset, mert tegnap este óta kijöttek a hiány tünetei <#hehe>#hehe>
Íme.
-néhány játékosból kettõ is volt, ezek nagyjából kiszedve, illetve mással helyettesítve
-1-2 játékos tulajdonságai frissítve FM adatbázis alapján (az Auxerre-es Coulibaly pl ugyanaz volt mint a mönchengladbachi Coulibaly, pedig más játékosok, volt ilyenbõl is sok eset)
-Premier League csapatok kezdõje a hétvégi meccsekrõl
-13 válogatott kerete a legutóbbi barátságos ill. selejtezõ meccsekre kihirdetett keretek alapján frissítve (ang,spa,ola,fra,bra,arg,ném,gör,magy,por,oro,hol,nor)
-pár játékosnak (fõleg akinek nem volt semmilyen) beállítottam rá jellemzõ, egyedi gólörömöt
-pár név helyesbítve, fõleg a sok skót (Mccann -> McCann, stb)
Majd még folytatom, csak most le kell nyomnom pár PES il. FIFA meccset, mert tegnap este óta kijöttek a hiány tünetei <#hehe>#hehe>
Ezek mindenkép havas pályát akarnak P
kéne nekem vmi jó hószoró plugin photoshop-hoz P
korábban volt ilyenem azt hiszem xenofax vagy hasonló amivel havat is lehetett, nincs meg valakinek?
kéne nekem vmi jó hószoró plugin photoshop-hoz P
korábban volt ilyenem azt hiszem xenofax vagy hasonló amivel havat is lehetett, nincs meg valakinek?
1-2 éve változott a szabály: meg lehet torpanni. Egyetlen szabály, hogy a kapu felé kell mozogni.