7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Én most váltottam pár meccs vissza Top Playere és csodálkozva vettem észre hogy a meccsek többségét nyerem.

Viszont a mecsek olyan brusztolósak lettek, majd csak begyötrök egy gólt alapon.

Cselezés továbbra se megy, illetve tudatos szinten nem, hogy pl most kis elhúzás kéne a védő mellett vagy a szélen egy az egyben elmenni melette.

Lapos begúrításból nem nagyon kaptam gólt sztem.
    Ha kiugratáson a lapos W-s kiugratást érted az egész jól megy -ugye raktqam is be ilyen gólt.

A magas L1+W-s-t még gyakorolni kell iletve vki írt L1+a-st azt szoktam próbálgatni.

Lövéses dolog sztem ez amiről szó volt korábban mikor volt ilyen gif.
    Ha igen szerintem ott rá volt tenyerelve a gyors futásra ugye raktam be példákat, hogy nálam kapásból elrúgja.

Sőt szerencsére itt pasznál is lehet egyből továbbot nyomni nem olyan szar mint a Fifában ami erre visszakényszerítőzött.

Ha mégsem erről van szó akkor a fifahungary-n olvastam erről egy magyarázatot majd megpróbálom megkeresni.

Ha lefutáson azt érted, hogy egymás melett futtok pl a szélen és m,eghúzod a szélt és egy idő után lemarad az általában szokott sikerülni.