PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játszik itt valaki neten magyar szerveren PES-t? Eltudná mondani hogyan kell magyar szerverre fellépni?
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Amúgy tetszik nagyon a karid!
Ha én e közelit kreáltam volna, már ugrálnék örömömben. De úgy tûnik 171/70 ként nem akar.
Óriási kezdõ értékek! Egyedül a stamina volt olyan, amin nagyon kellett húzni.
Ha én e közelit kreáltam volna, már ugrálnék örömömben. De úgy tûnik 171/70 ként nem akar.
Óriási kezdõ értékek! Egyedül a stamina volt olyan, amin nagyon kellett húzni.
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy van egyáltalán magyar szerver amin lehetne játszani a PEs2009-el?
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Jah, én gólokat még nem tudok lõni, ill. ha én próbálkozom, az haszontalanabb, mintha odaadnám a csatárnak, úgyhogy most megpróbálok gólpasszokat adni. 😊 Csak általában 3szögfolytán mindig a szélsõ adja az utsó passzt. De nem érdekel. 😄 Nyerjünk és kész!! Egyelõre... 😄
Az szép. 😄
Tudsz mutatni egy ilyen fejlõdési görbét?
Kiváncsi vagyok, hogy alakul.
ill. a 6. szezonban hány egységet fejlõdik a karakter?
Ugye 1-2ben 2x-es egységet (pl. 1 speed, 2 top speed egység)
3-4. évben 1.5x-es.
Tovább még nem tudom. 😊 De asszem Termi mondta, hogy 5. évben is 1.5x-es.
6.ban?
Tudsz mutatni egy ilyen fejlõdési görbét?
Kiváncsi vagyok, hogy alakul.
ill. a 6. szezonban hány egységet fejlõdik a karakter?
Ugye 1-2ben 2x-es egységet (pl. 1 speed, 2 top speed egység)
3-4. évben 1.5x-es.
Tovább még nem tudom. 😊 De asszem Termi mondta, hogy 5. évben is 1.5x-es.
6.ban?
Jah és 99 gólt rúgtam eddig, ha a válogatottbéli 2-t is számolom. Hamarosan jubilálok. 😊
Hehe, miután beírtam, hogy veretlenek vagyunk, utána zsinórban 3 zakó jött... 😊 Szerencsére most hamar kijöttünk a gödörbõl, és azóta megint megy a szekér, úgy is mondhatom, hogy jobban mint valaha.
20 meccsbõl 18 gólnál járok a téli szünetben, a 6. szezonomban, még mindig a Tottenham játékosaként. Az átlagom idén már 6.92, vezetem a góllövõlistát a ligában és a kupában is. Összejött még a 20 meccsen 9 MOM és 4 MIP díj is. A csapat a 4. helyen van, 4 pontra a listavezetõ Arsenaltól. A kupában a ManU jön a 4 közé jutásért, nemzetközi indulás sajnos idén nincs. Soha rosszabb szezont!
20 meccsbõl 18 gólnál járok a téli szünetben, a 6. szezonomban, még mindig a Tottenham játékosaként. Az átlagom idén már 6.92, vezetem a góllövõlistát a ligában és a kupában is. Összejött még a 20 meccsen 9 MOM és 4 MIP díj is. A csapat a 4. helyen van, 4 pontra a listavezetõ Arsenaltól. A kupában a ManU jön a 4 közé jutásért, nemzetközi indulás sajnos idén nincs. Soha rosszabb szezont!
Most már 20 éves vagyok. 😄D csak technikát növelek, bár kéne 1 szezonnyi body balance és shot power is, de nagyon nem akaródzik rááldozni, pedig hasznos lenne, mert akkor ismét szinesedne a játék.
De így is szinesedik, hogy nõ technika, már el merek kapásból lõni labdát, meg 1bõl passzolni... 😛 Meg normálisabban átvenni labdát.
De így is szinesedik, hogy nõ technika, már el merek kapásból lõni labdát, meg 1bõl passzolni... 😛 Meg normálisabban átvenni labdát.
Horpeti tegnap csinált egy csatárt, és véviganyázott hajnal 1ig. Aztán rájött, hogy miért akar újat, amikor van neki épp egy olyan karija, amit szeret, és éppen kezd klasszissá válni... Úgyhogy maradtam kp.
Ha 10 szezonig fejlõdik (27. éves), akkor még van szûk 7 szezonom, az tök jó.
Ha az megvan, akkor elégnek is kell lenni a játékból. 😄D
Vagy ha nem, akkor kezdek max. egy újat.
Ha 10 szezonig fejlõdik (27. éves), akkor még van szûk 7 szezonom, az tök jó.
Ha az megvan, akkor elégnek is kell lenni a játékból. 😄D
Vagy ha nem, akkor kezdek max. egy újat.
Ehh ehh.
1kor még ment a szekér. 😄D
Én meg most nem merem lejátszani a Fiorentínát, nehogymár így menjek el 5 napra, hogy szívtunk. 😄D
Fél 11ig van idõm, majd meggondolom. Ha bepakoltam, meg minden oké, akkor max. 😄D
1kor még ment a szekér. 😄D
Én meg most nem merem lejátszani a Fiorentínát, nehogymár így menjek el 5 napra, hogy szívtunk. 😄D
Fél 11ig van idõm, majd meggondolom. Ha bepakoltam, meg minden oké, akkor max. 😄D
Hmm, megnéztem újra, és mégsem teljesen ilyen, Klinsmann átpörgeti a másik oldalára, és lényegében 270 fokot fordulva dõl rá, én meg csak 90 fokot fordulok, magam elé pörgetve a lasztit. (Ha jól emlékszem, azon a meccsen rúgott még egy klasszikust Klinsmann, amikor külsõvel tekerte fel a hosszú felsõbe - a két kedvenc gólom ez a kettõ mind közül.)
Nahh, egyre bénább a csapat, az edzõ meg egy segg 😞
Ribery, Kaka, Giovinco és Hamsi (világ legjobb középpályája lehetne..) is pados volt az utóbbi két meccsen...
Az egyik 1-1-es döntetlen lett, az utolsó percben mentettem pontot, a másikat 4-2-re elbuktuk, két gólt lõttem. Viszont a lövések mennek végre 😊

Ribery, Kaka, Giovinco és Hamsi (világ legjobb középpályája lehetne..) is pados volt az utóbbi két meccsen...
Az egyik 1-1-es döntetlen lett, az utolsó percben mentettem pontot, a másikat 4-2-re elbuktuk, két gólt lõttem. Viszont a lövések mennek végre 😊

CSAK a Fradi
Igen, pont ilyen volt, csak én jóval közelebb álltam a kapuhoz, és a másik oldalról jött a passz.
Én megmutatom a "való világ" verziót... <#vigyor4>#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nahh a büntetõk...
Én lõttem az elsõ kettõt, a 2.-nál valamiért nem érzékelte a gép, hogy jobbra lapost nyomtam és kivágta fölé középre...:S Azóta nem én lövöm, Giovinco meg a 6 kiharcolt büntetõmbõl 4-et kihagyott, ha jól emlékszem 😞
Én lõttem az elsõ kettõt, a 2.-nál valamiért nem érzékelte a gép, hogy jobbra lapost nyomtam és kivágta fölé középre...:S Azóta nem én lövöm, Giovinco meg a 6 kiharcolt büntetõmbõl 4-et kihagyott, ha jól emlékszem 😞
CSAK a Fradi
Én se merem abbahagyni pont ezért 😊 10 forduló után veretlenek vagyunk, ilyen még nem volt. Ha kimentem és kilépek, holnapra tuti zombivá válnak megint.
A kapufákat ne is mondd, lõttem vagy 10-et az elmúlt meccseken. A másik, hogy eddig a büntetõket mindig berúgtam, mostanában meg már kénytelen vagyok laposan középre rúgni, hogy ne szálljon ki a stadionból. 5-bõl 3-at is kihagytam, pedig elõtte 100%-os voltam.
A kapufákat ne is mondd, lõttem vagy 10-et az elmúlt meccseken. A másik, hogy eddig a büntetõket mindig berúgtam, mostanában meg már kénytelen vagyok laposan középre rúgni, hogy ne szálljon ki a stadionból. 5-bõl 3-at is kihagytam, pedig elõtte 100%-os voltam.
Oké 😊
Köszi, igazából azért mertem ellõni, mert elõtte 4 meccsen 4 kapufát lõttem ''távlról'' (20-25 között), itt meg más esélyem nem lett volna szerintem 😊 Végre egyszer elsült a lába.
A gifekkel általában hadilábon álok, a magas felbontás meg képminõség miatt a fraps által felvett avi nagyon nagy méretû, amibõl nem tudok 1mb körüli gifet csinálni normális méretben és minõségben. Vagyis nem mindig sikerül. Köszi a visszajelzést.
Asszem játszom még egy kicsit, most nagyon megy a csapatnak 😊
Köszi, igazából azért mertem ellõni, mert elõtte 4 meccsen 4 kapufát lõttem ''távlról'' (20-25 között), itt meg más esélyem nem lett volna szerintem 😊 Végre egyszer elsült a lába.
A gifekkel általában hadilábon álok, a magas felbontás meg képminõség miatt a fraps által felvett avi nagyon nagy méretû, amibõl nem tudok 1mb körüli gifet csinálni normális méretben és minõségben. Vagyis nem mindig sikerül. Köszi a visszajelzést.
Asszem játszom még egy kicsit, most nagyon megy a csapatnak 😊
CSAK a Fradi
Elmentettem, valamikor a közeljövõben csinálok majd pár gifet a legjobbakból, csak ahhoz abba kell hagynom a játékot. 😊 Annyiban nem volt nagy szám, hogy a kapu torkában történt a dolog, de azért így is tetszett. 😊
Ez a te gólod viszont igen durva, én ilyen messzirõl még próbálkozni se mertem eddig, bár nekem egyébként is pocsék a lövõerõm. Gratula, szép találat! (szvsz a gif is jó, a lényeget látom)
Ez a te gólod viszont igen durva, én ilyen messzirõl még próbálkozni se mertem eddig, bár nekem egyébként is pocsék a lövõerõm. Gratula, szép találat! (szvsz a gif is jó, a lényeget látom)
Huhh, ezt a gólt megmutathatnád 😊
Amúgy ha jól emlékszem a játék is írja valahol, hogy 27 éves koráig fejlõdik a játékos.
Amúgy ha jól emlékszem a játék is írja valahol, hogy 27 éves koráig fejlõdik a játékos.
CSAK a Fradi
Ha megnézitek a Club Team/Transfer Market Information/Player Search/Search by Group résznél a saját csapatotokat, ott a csapattársak fejlõdési görbéjét is megmutatja. Azokból én arra következtetek, hogy kb. 9-10 szezonig tart a fejlõdés, utána megáll, majd rohamos visszaesés jön.
Az új szezon eddig nem rossz, de ugyanakkor valami gebasz is van, az utolsó 4 meccsen volt 26 kapuralövésem, és abból csak 9 ment ténylegesen kapura, pedig mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig. Összevissza ellõdözi, tisztára mint az elején.
Azért egy nagyon szép gólt így is lõttem. Háttal a kapunak, a lapos beadást jobbal felpörgettem, ballal félfordalattal egybõl behúztam. Király volt 😊
Az új szezon eddig nem rossz, de ugyanakkor valami gebasz is van, az utolsó 4 meccsen volt 26 kapuralövésem, és abból csak 9 ment ténylegesen kapura, pedig mindent ugyanúgy csinálok, mint eddig. Összevissza ellõdözi, tisztára mint az elején.
Azért egy nagyon szép gólt így is lõttem. Háttal a kapunak, a lapos beadást jobbal felpörgettem, ballal félfordalattal egybõl behúztam. Király volt 😊
Nem tudom hol látod, ez a kari nagyon-nagyon jó...
Ezzel a karival már nagyon-nagyon jól lehet játszani 😊
Ezzel a karival már nagyon-nagyon jól lehet játszani 😊
CSAK a Fradi
Nekem eddig csak a középpályásommal sikerült megnyeretni full béna meccset.
De most kezdtem egy csatárt😊 És 1 gólja már van😄
De most kezdtem egy csatárt😊 És 1 gólja már van😄
Player info-records room-individual results-club team/national team- aztán jobbra lapozz egyet és ott😄
Nagyon-nagyon jó a kari, grat 😄 Majd én is teszek képet, most vagyok az 5. szezon kb harmadánál.
Átlagot hol nézel?
Átlagot hol nézel?
CSAK a Fradi
Nagyon jó!! 😊
Nagyon tetszik ez a fejlõdés!
Én most csináltam egyet, jó az agilitása, viszont a többi elég no komment szituáció. 😄DD 66os lövés, kicsi response, lassú, mint az állat 68as gyorsulás... de nembaj 😄DD Agilitás engem kárpótól, még ha lehet nem is számít sokat az a pár.
Nagyon tetszik ez a fejlõdés!
Én most csináltam egyet, jó az agilitása, viszont a többi elég no komment szituáció. 😄DD 66os lövés, kicsi response, lassú, mint az állat 68as gyorsulás... de nembaj 😄DD Agilitás engem kárpótól, még ha lehet nem is számít sokat az a pár.
És itt vannak a képek rólam PeT-nek, még a szezon elejérõl:

Ha már belekezdtem, összefoglalom az 5. szezonomat. 35 meccs (2598 perc), 22 gól, 3 assist, 12 MOM, 6 MIP, 6.65 átlag.
Végül 9. helyen zártunk, mert az utolsó 10 fordulóban csak egy meccset nyertünk, pedig voltunk harmadikok is.
Nagycsapatok nem hívnak, az Evertonnak kellenék, õk indulnak a kupákban is, de nem tudom, hogy menjek-e, hisz kezdõ vagyok és a Spurs-szel jól ment a játék. Ráadásul leigazoltuk Nanit, aki a szélen nagyon hasznos lenne. Asszem maradok.
Végül 9. helyen zártunk, mert az utolsó 10 fordulóban csak egy meccset nyertünk, pedig voltunk harmadikok is.
Nagycsapatok nem hívnak, az Evertonnak kellenék, õk indulnak a kupákban is, de nem tudom, hogy menjek-e, hisz kezdõ vagyok és a Spurs-szel jól ment a játék. Ráadásul leigazoltuk Nanit, aki a szélen nagyon hasznos lenne. Asszem maradok.
Én is ettõl tudok falra mászni. A szezon végefelé játszottunk az akkor még nem bajnok Chelsea-vel, és a csapattársaim megint reménytelenül bénává váltak, semmi nem sikerült nekik. A szünetben 3-0 volt oda.
Na ekkor úgy döntöttem, hogy elegem van, és beleadtam apait-anyait, kiharcoltam egy büntetõt, amit Giovinco berúgott, egy kipattanómat bevágta Darren Bent, és egy szabadrúgást is értékesítettünk. 15 perc alatt egyenlítettünk. Amint 3-3 lett újrakezdõdött minden. A középkezdésbõl gólt rúgtak, a 75. percben pedig már 6-3 volt az állás...
Ezzel együtt végre megvan az elégtétel, sikerült zombi csapattársakkal is nyernünk egy meccset! 2-1 lett a vége, az elsõt én lõttem, a másodiknál megint a kipattanómat rúgta be Bent.
A sok kapufa is elég bosszantó, az Arsenal elleni meccsen volt 4 (2 tõlem, a gólom mellett).
Na ekkor úgy döntöttem, hogy elegem van, és beleadtam apait-anyait, kiharcoltam egy büntetõt, amit Giovinco berúgott, egy kipattanómat bevágta Darren Bent, és egy szabadrúgást is értékesítettünk. 15 perc alatt egyenlítettünk. Amint 3-3 lett újrakezdõdött minden. A középkezdésbõl gólt rúgtak, a 75. percben pedig már 6-3 volt az állás...
Ezzel együtt végre megvan az elégtétel, sikerült zombi csapattársakkal is nyernünk egy meccset! 2-1 lett a vége, az elsõt én lõttem, a másodiknál megint a kipattanómat rúgta be Bent.
A sok kapufa is elég bosszantó, az Arsenal elleni meccsen volt 4 (2 tõlem, a gólom mellett).
Mert azokat a játékosokat még nem csinálták meg/nem fejezték be!
erre gondolsz?<#vigyor2>#vigyor2>

Breki:
Miért írják a német bajnokságba a játékosokat kisbetûvel???
Miért írják a német bajnokságba a játékosokat kisbetûvel???
Az eddigi PESekben nekem is megjegyezte, de ebben nem
hát az gáz, de vhogy gondolom a bundesliga patchban is átírták
a kijelzõ az új skysportossal megoldódik , tehát csak ezt kéne javítani meg labdáid visszarakni és kész
a kijelzõ az új skysportossal megoldódik , tehát csak ezt kéne javítani meg labdáid visszarakni és kész
Ehh, még egy gondolat...
Szal én ezeket a ''nem jegyzi meg'' dolgokat soha nem értettem a pesben, mindig írjátok, hogy így kommentár meg úgy, nekem MINDIG megjegyezte, egyszer beállítom és utána úgy is marad végleg. (Régebben feltettem az angol kommentátort is)
Szal én ezeket a ''nem jegyzi meg'' dolgokat soha nem értettem a pesben, mindig írjátok, hogy így kommentár meg úgy, nekem MINDIG megjegyezte, egyszer beállítom és utána úgy is marad végleg. (Régebben feltettem az angol kommentátort is)
CSAK a Fradi
Mert hülye 😄DD
Töröld ki a többit, vagy nevezd át õket, és akkor nem kell ezzel szórakozni.
Töröld ki a többit, vagy nevezd át õket, és akkor nem kell ezzel szórakozni.
CSAK a Fradi
Mindig olasz kometárral szoktam játszani,de minden eggyes kilépés után be kell állítani.Miért nem jegyzi meg,ha eggyszer beállítom?
FORZA MILAN!!!
Eddig 1 adatbázis szerkesztõ van a PesComplete_Editor a 2009, de azzal biztos nem! Ezeket a 2008 egyik progival sem lehetett átírni csak Hex editorral, vagy asszem STR editorral de az mind vírusos!