" Taktikát meg 2-3 perc alatt be lehet lőni " akkor te nagyon tudsz valamit :)
Pes 6-ban amikor rank 16 ig jutottam az akkor még 120 ezres online társadalomban akkor hetekig tartott amíg rátaláltam a megfelelő taktikára ami legjobban illik a játékstílusomhoz !
A taktika baromi erős volt mindig a pesben ami főleg multi meccseknél jött elő, pl. nigéria egy középcsapatnak számított mindig, még is a megfelelő taktikával simán vertem a brazilokat vagy a többi top csapatot.
A játéktudás mondjuk 45% a jó taktika pedig 55%, kb. ez volt mindig is az arány pl. emlékszem, hogy tök jól álltam már az online ranglistán, de pl. Peti ( horpeti ahogy itt szerepel ) ellen mindig szenvedtem, mert olyan taktikával játszott ami pont ütötte az enyémét és ilyenkor már nem játszik szerepet se az, hogy milyen csapattal játszunk, se pedig a játéktudás.
A 2010-es demóra visszatérve, baromi jól alkalmazza a gép a beállított taktikát, de ugye a kártyás rendszert igazán csak a teljes játékban fogjuk igazán kitapasztalni... a letámadás, emberfogás, széljáték csak a taktika egy része, szóval addig ne mondjuk túl sokat amíg nem fogjuk teljes mértékben az összes lehetőséget kiismerni, és kitapasztalni !