PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
nektek is van olyan jelenség/bug, hogy ha cserélek egy embert, akkor az nem jön be?de a gép úgy érzékeli hogy már behoztam, de még sincs bent, hanem továbbra is vért köp a már levegõt nem kapó balbekkem.:|.persze még egyszer már nem tudom behozni az illetõt.PS2 amúgy, de hátha tudtok valami orvosságot.
köszönöm
nektek is van olyan jelenség/bug, hogy ha cserélek egy embert, akkor az nem jön be?de a gép úgy érzékeli hogy már behoztam, de még sincs bent, hanem továbbra is vért köp a már levegõt nem kapó balbekkem.:|.persze még egyszer már nem tudom behozni az illetõt.PS2 amúgy, de hátha tudtok valami orvosságot.
köszönöm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A játékosoké is.
De már van hozzá update is sõt
http://files.filefront.com/Pes2009+MKS+ENG+and+Tutorialzip/;12193571;/fileinfo.html
De már van hozzá update is sõt
http://files.filefront.com/Pes2009+MKS+ENG+and+Tutorialzip/;12193571;/fileinfo.html
A Becoma a Legend modban a Stenghten ablak lényege, hogy azokat a kis rublikákat ugy kell elosztanom hogy mit szeretnék leginkább fejleszteni? Tehát ott több rublikát nem fogok kapni ugye?
A team rosters az ugye csak a csapat elnevezés helyesbítése, nem a játékosoké is?
Akkor gondolom real name roster lenne, vagy vmi hasonló...
Akkor gondolom real name roster lenne, vagy vmi hasonló...
Nekem egyszer volt, hogy az ellenfél támadója leadta a labdát a 16osunknál és megállt. Néztem vazze, hogy le kéne helyezkedni, de nem mozdul.. állt... akkor már érdekelt a dolog és ott passzolgattam, de csak nézi.. Aztán egyszer csak elindult.. mondom jóvan, tegnap jó volt a buli biztos. 😛P
ja És maga a patch
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.30
by burgum
[email protected]
-------------------------------------
Features:
- All real team logos, league and cup logos (thanks to 'devill_sfc')
- All real stadium, league & cup names
- All real player names for National teams
- All Champions League and UEFA Cup teams (some still in BETA VER)
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams
- Eredivisie -> only CL and UEFA Cup teams are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente) - a big sorry to all my Dutch friends out there 😞
- Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VER.)
- New ballpack (thanks to 'Bendit')
- Relinked kits are based on Kit-Patch 0.50 by PES next-gen Editing
- Unlocked Classic Teams and Classic Players (thanks to 'who me')
- G. Milito NOT in Genoa :CURSE:
Burgum Patch v0.30 - OF Update
This is just a little update, YOU NEED v0.30!!!
Added:
- Bayern Munchen squad 100% complete!
- All classic players real names (thanks to 'David89')
- Classic player moved to their Bundesliga teams
- Some missing transfers finally done! (Gudjohnsen, D. Milito :CURSE:, Maniche)
- Relinked Thailand national kits
DOWNLOAD --> http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32514
--------------------------------------
Installation:
Copy and install kitserver in your game folder.
Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
credits (and big thank you):
- kitserver 8.0.7 by juce and Robbie
- team, legue and cup logos by devill_sfc
- relinked kits patch by PES next-gen Editing (v0.50)
- ballpack by Bendit
- KitsRelink tool by stelios
- Bundesliga kits from Downtown Patch Beta 0.5
- and a big 'thank you' to all kitmakers out there!!! :WORSHIP:
--- ANNOUNCEMENT ---
to all patchmakers out there
If you use one of my patches or OF's as a base for your own patch, please mention this in your credits:
"Based on Burgum patch/OF version x.x"
I would really appreciate it! 😊
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Future announcements (v0.4):
- 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for rest of CL teams
- 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for some BuLi teams
- New relinked kits
- Some missing transfers done
- Fixed errors and mistakes 😊
!!! READ THIS BEFORE YOU POST !!!
All teams that have players in lowercase names are NOT done yet, so please don't post comments like 'the stats are not done' or 'rensing is GK, not CF'.
Maybe i did not do some things you wanted to be done or i forgot something, but hey, i'm a human being and PES editing is only one of my hobbies. I have a life, you know!
If you find mistakes in transfers done or anything else, please post it here and i'll fix it in my next update:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49933
Thank you!
burgum
DOWNLOAD
Gamingaccess -->http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502&no_cj_c=1
Rapidshare --> http://rapidshare.com/files/158393615/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.30.rar.html
FileFront --> http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH+for+PES2009+v030rar/;12185594;/fileinfo.html
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.30
by burgum
Features:
- All real team logos, league and cup logos (thanks to 'devill_sfc')
- All real stadium, league & cup names
- All real player names for National teams
- All Champions League and UEFA Cup teams (some still in BETA VER)
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and some relinked kits
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (BETA VER.) in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Other A teams 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Several teams from Other A replaced with missing CL teams (Aalborg, Anorthosis, BATE) and some UEFA Cup teams
- Eredivisie -> only CL and UEFA Cup teams are left in the game (PSV, Ajax, Feyenoord, Heerenveen, NEC and Twente) - a big sorry to all my Dutch friends out there 😞
- Rest of missing UEFA Cup teams (Braga, CSKA Moscow, Lech Poznan, MSK Zilina) are in Others B (BETA VER)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VER.)
- New ballpack (thanks to 'Bendit')
- Relinked kits are based on Kit-Patch 0.50 by PES next-gen Editing
- Unlocked Classic Teams and Classic Players (thanks to 'who me')
- G. Milito NOT in Genoa :CURSE:
Burgum Patch v0.30 - OF Update
This is just a little update, YOU NEED v0.30!!!
Added:
- Bayern Munchen squad 100% complete!
- All classic players real names (thanks to 'David89')
- Classic player moved to their Bundesliga teams
- Some missing transfers finally done! (Gudjohnsen, D. Milito :CURSE:, Maniche)
- Relinked Thailand national kits
DOWNLOAD --> http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32514
Installation:
Copy and install kitserver in your game folder.
Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
credits (and big thank you):
- kitserver 8.0.7 by juce and Robbie
- team, legue and cup logos by devill_sfc
- relinked kits patch by PES next-gen Editing (v0.50)
- ballpack by Bendit
- KitsRelink tool by stelios
- Bundesliga kits from Downtown Patch Beta 0.5
- and a big 'thank you' to all kitmakers out there!!! :WORSHIP:
--- ANNOUNCEMENT ---
to all patchmakers out there
If you use one of my patches or OF's as a base for your own patch, please mention this in your credits:
"Based on Burgum patch/OF version x.x"
I would really appreciate it! 😊
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Future announcements (v0.4):
- 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for rest of CL teams
- 100% updated transfers, team rosters, accurate player numbers and relinked kits for some BuLi teams
- New relinked kits
- Some missing transfers done
- Fixed errors and mistakes 😊
All teams that have players in lowercase names are NOT done yet, so please don't post comments like 'the stats are not done' or 'rensing is GK, not CF'.
Maybe i did not do some things you wanted to be done or i forgot something, but hey, i'm a human being and PES editing is only one of my hobbies. I have a life, you know!
If you find mistakes in transfers done or anything else, please post it here and i'll fix it in my next update:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49933
Thank you!
burgum
DOWNLOAD
Gamingaccess -->http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502&no_cj_c=1
Rapidshare --> http://rapidshare.com/files/158393615/BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0.30.rar.html
FileFront --> http://files.filefront.com/BURGUM+PATCH+for+PES2009+v030rar/;12185594;/fileinfo.html
I updated Vold option file with complete Serie A starting eleven and a couple of missing players (Castillo assigned to Lecce and Yepes to Chievo).
I also create Zarate and Milito faces.
If Burgum likes my 'work' it will be good to include it in his future update.
😊
DOWNLOAD ---->
http://rapidshare.com/files/158830296/serieA_full_updated.rar
I also create Zarate and Milito faces.
If Burgum likes my 'work' it will be good to include it in his future update.
😊
DOWNLOAD ---->
http://rapidshare.com/files/158830296/serieA_full_updated.rar
Nálam olyan is volt, hogy az ellenfél egy játékosa egy pózba befagyva, egyenletes sebességgel korcsolyázott keresztbe a pályán, majd le a arról, és a radaron is kb. 10 centire eltávolodott tõle. Játék közben csak az tûnt fel, hogy van egy játékost jelzõ fehér pötty a képernyõn, a semmi közepén, messze a radartól. 😊 Aztán kb. 1 perc múlva alulról ismét bejött a képbe és a pályára korcsolyázott, mellettem ment el, akkor láttam, hogy meg van fagyva. 😊
Én is, egyik védõ fent marad támadásnál a 16-nál és csak ott állt és bámulta a közönséget, mikor kiment a labda csak azután állt a helyére.
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Én sem találkoztam még sajna hóval...<#shakehead>#shakehead>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A játékban csak én nem láttam hóesést, vagy tényleg nincs? 😊
A Winternek akkor mi a jelentõsége? Lefagynak a játékosok? Mert olyat viszont tapasztaltam. 😛
A Winternek akkor mi a jelentõsége? Lefagynak a játékosok? Mert olyat viszont tapasztaltam. 😛
Mi a 4 között buktunk el a Fiorentína ellen. 1-1 volt otthon, 0-4 idegenben. Meg se tudtunk nyekkenni. Próbáltam szervezni 50-es agilitással, de minden passzom 2 méterrel mellé ment. Meg a többieké is, hiába 90-95ös pass . 😄
De legalább a kupa megvan és ott MVP + assist leader voltam, így most legalább lett pár trófea. 😊) Van mit javítani.
De legalább a kupa megvan és ott MVP + assist leader voltam, így most legalább lett pár trófea. 😊) Van mit javítani.
Hármasok szépek. 😊
Vannak érdekes botlások. Ahhoz képest, hogy mi végig vereséggel döntetlennel kezdtük a szezont, és a bajnokságban elég kakik voltunk, mert szivatott jobbra balra a gép, a végén csupán 8 ponttal maradtunk le az elsõ helyrõl (3.ak lettünk). Elõször azt hittem a 6ba se jutunk be. 😄
Idén a bajnoki cím a cél, hogy a szivatós, állós meccseket is be bírjuk húzni. Csak gyenge a védelem, így bármikor gólt kapunk, ha átívelik a feltolt, de nem lestaktikás védelmet (még a CB-nk is low védekezésen van😄)
Vannak érdekes botlások. Ahhoz képest, hogy mi végig vereséggel döntetlennel kezdtük a szezont, és a bajnokságban elég kakik voltunk, mert szivatott jobbra balra a gép, a végén csupán 8 ponttal maradtunk le az elsõ helyrõl (3.ak lettünk). Elõször azt hittem a 6ba se jutunk be. 😄
Idén a bajnoki cím a cél, hogy a szivatós, állós meccseket is be bírjuk húzni. Csak gyenge a védelem, így bármikor gólt kapunk, ha átívelik a feltolt, de nem lestaktikás védelmet (még a CB-nk is low védekezésen van😄)
Nemzeti zászlók, sorban. Megpróbálom, köszi!
Nálam az átvezetõ animációknál (szabadrúgás, gólöröm, stb.) szokott fagyni a game. Lemerevedik a kép és megjelennek sorban apró zászlók. Ki se lehet lépni ilyenkor belõle, csak reset. Valakinél volt már ilyesmi? Ötlet?
A Serie A-t eddig szinte mindenki utálta akitõl beszámolót olvastam. Magamat is beleértve. 😊 Bár én nagycsapatnál nem voltam.
Én meg közben bekerültem a kezdõbe a Spursben, és kisvártatva meglõttem pályafutásom második tripláját. A Fulham volt a szenvedõ fél. Érdekes, hogy a tabellán 5. helyen vagyunk, és mögöttünk van az Arsenal és a ManU is. Fõleg utóbbi meglepõ, mert eddig akárhányszor játszottam ellenük, mindig csúnya verést kaptunk. Rooney 27 góllal vezeti is a góllövõ listát, a másodiknak 15 van. 😊 Én 13-mal vagyok 8.
A BL-ben viszont elbuktunk a 8 között a Juventus ellen, én 3 kapufát rúgtam a 2 meccsen, az utolsót 2 perccel a vége elõtt. Ha bemegy, továbbmentünk volna...
Én meg közben bekerültem a kezdõbe a Spursben, és kisvártatva meglõttem pályafutásom második tripláját. A Fulham volt a szenvedõ fél. Érdekes, hogy a tabellán 5. helyen vagyunk, és mögöttünk van az Arsenal és a ManU is. Fõleg utóbbi meglepõ, mert eddig akárhányszor játszottam ellenük, mindig csúnya verést kaptunk. Rooney 27 góllal vezeti is a góllövõ listát, a másodiknak 15 van. 😊 Én 13-mal vagyok 8.
A BL-ben viszont elbuktunk a 8 között a Juventus ellen, én 3 kapufát rúgtam a 2 meccsen, az utolsót 2 perccel a vége elõtt. Ha bemegy, továbbmentünk volna...
Maradtam a Manchesternél. 😊
Nagyon bejön a Premier League (csak szar a védelmünk, mindenki támad, elõl, gép meg átível). Persze lehet a Seria A is bejönne, nemtom. Alapból nem olasz stílusban focizom, középpályásként lehet idegennek érezném úgy, mint a spanyolt. De majd egyszer kipróbálom, talán jövõre. 😄
Nagyon bejön a Premier League (csak szar a védelmünk, mindenki támad, elõl, gép meg átível). Persze lehet a Seria A is bejönne, nemtom. Alapból nem olasz stílusban focizom, középpályásként lehet idegennek érezném úgy, mint a spanyolt. De majd egyszer kipróbálom, talán jövõre. 😄
Azt tudtátok, hogy ha kevesebb mint 10 percet játsztotok, és nem értékel a játék a meccs végén, az összesített értékelésbe 5.5-et számol? Mekkora marhaság már ez is. Játszottam 3 percet, és az összesített értékelésembe belerak egy 5.5-öt. Remek.
végülis mindegy, így is berakott az A keretbe 😊
Eh, 1 gól, egy gólpassz, 28/27 passz, 4/3 lövés, és semmi más - 6.5 a tréningmeccsen. Tököm tele van a hülye értékelésével.
Velem is vhogy így van amúgy 😄D
Persze ezek a dolgok így vannak nagyon rég óta.
Emlékszem még annó a pes5-öt vagy a 6-ot 3 csillagon is kipróbáltam, mert egyik haveral játszottunk és õ nem volt hajlandó feljebb menni...
Hát 30-ról találomra ellõttem a labdákat és 5-bõl 4 felsõkapufás gól volt 😄D
Persze ezek a dolgok így vannak nagyon rég óta.
Emlékszem még annó a pes5-öt vagy a 6-ot 3 csillagon is kipróbáltam, mert egyik haveral játszottunk és õ nem volt hajlandó feljebb menni...
Hát 30-ról találomra ellõttem a labdákat és 5-bõl 4 felsõkapufás gól volt 😄D
CSAK a Fradi
Megjegyzem, én professional szinten kezdtem a mostani fickómat, és csak menet közben váltottam, de azért volt egy-két nagyon komoly gólom már az elején is. Lõttem egy olyan ollózósat, hogy magam se hittem el. Félfordulattal, levegõben úszva bezúdítottam a felsõ sarokba olyan 10 méterrõl. Sõt, furcsa módon amióta felfejlesztettem magam, azóta inkább bénább gólokat lövök. Csak most lényegesen többet. 😊
Én elsõ héten szenvedtem, aztán azóta már megy nagyon jól 😊 Csak épp ML-re pl nincs is idõm, csak BaL-et tolok 😄
CSAK a Fradi
Nagyjából ez a reális, amit te is írsz, sztem is kb. 15 a plafon az elején. Csak azért írom, mert így Djemba is látja, hogy lenne értelme magasabb szinten is próbálkoznia, hisz elég jól tolja a jelek szerint.
Elfogadtam a Tottenham ajánlatát, és a tréningeken ugyanaz a szopatás zajlik, mint ami tavaly volt a Sampdoriánál. Kb. 20 normális meccs után újra sötét idõk jönnek. Ég és föld a különbség, amikor bekapcsolja a "most rácsesztél kishaver - üzemmódot". 15 másodperc után lehet érezni, hogy valami nem stimmel.
Remélem most nem 10 meccsig fog tartani, mert nem akarok annyit tréningezni.
Remélem most nem 10 meccsig fog tartani, mert nem akarok annyit tréningezni.
Nem azért kérdeztem, mert regularon már nem jó eredmény, csak én a top playerhez tudok hasonlítani 😄
Hát nemtom, én az elsõ két szezonban alíg lõttem gólt, mindkettõben 10 alatt jóval. (5-8 körül)
És azok is ilyen mákosak voltak. Addig nagyon gagyi a karakter. Persze mondjuk ha vki nagyon pro, akkor elhiszem, hogy mondjuk lõ 15-öt elsõ szezonban, de többet...😊
Meg én úgy vagyok vele, hogy 5. éve pesezem, és a 2.-tól kezdve csak a legnehezebb szinten toltam, nem most fogom visszavenni 😄D
Hát nemtom, én az elsõ két szezonban alíg lõttem gólt, mindkettõben 10 alatt jóval. (5-8 körül)
És azok is ilyen mákosak voltak. Addig nagyon gagyi a karakter. Persze mondjuk ha vki nagyon pro, akkor elhiszem, hogy mondjuk lõ 15-öt elsõ szezonban, de többet...😊
Meg én úgy vagyok vele, hogy 5. éve pesezem, és a 2.-tól kezdve csak a legnehezebb szinten toltam, nem most fogom visszavenni 😄D
CSAK a Fradi
Ez regularon se rossz, én az elsõ két szezonomban összesen lõttem 43-at, amikor regularon kipróbáltam, igaz, azelõtt 3 évig nem játszottam se PES-sel, se FIFÁ-val.
Egyébként egy másik fórumon van egy srác, aki azt írja, hogy a második szezonjában top playeren 63 gólig jutott. Még képeket is rakott be. Kicsit vicces. 😊
Egyébként egy másik fórumon van egy srác, aki azt írja, hogy a második szezonjában top playeren 63 gólig jutott. Még képeket is rakott be. Kicsit vicces. 😊
Nem, ez nem így van 😊
Engem elsõ meccsemen Kaka helyére tettek be az Espnayolba. Azért annyira nem reális a játék, mert akkot nagyon sokáig nem játszanánk még kisebb csapatokban sem.
Engem elsõ meccsemen Kaka helyére tettek be az Espnayolba. Azért annyira nem reális a játék, mert akkot nagyon sokáig nem játszanánk még kisebb csapatokban sem.
CSAK a Fradi
hát ha teszemazt az a kérdés, hogy casillas vagy a 17 éves kis magyar suhanc, akkor várhatok a soromra... 😄
Mire kezdõ leszel, addigra már világsztár vagy 😄DD
Mondjuk ez hülyeség, gondolj bele...
Ha jóvagyok a tarcsimeccsen, akkor úgyis berak a nagycsapatba, nem? 😊
Mondjuk ez hülyeség, gondolj bele...
Ha jóvagyok a tarcsimeccsen, akkor úgyis berak a nagycsapatba, nem? 😊
CSAK a Fradi
Mert ezt elég nehéz lenne kidolgozni(mármint a kapust) 😄
Meg a védõknek és a kapusoknak is kb 4 darab fontos tulajdonságuk van, ergó 2 év múlva mindenki világklasszis lenne, sok értelmét én sem látom 😊
Meg a védõknek és a kapusoknak is kb 4 darab fontos tulajdonságuk van, ergó 2 év múlva mindenki világklasszis lenne, sok értelmét én sem látom 😊
CSAK a Fradi
akkor mégiscsak van hiba ebben a játékmódban... nem adják meg a lehetõséget hogy kapussal világklasszis legyek... D:
Ez ugye Regular...?
Sheva: Nem, nem hiszem 😊
Mr Fabio: Kapussal és védõkkel nem lehet kezdeni.
Sheva: Nem, nem hiszem 😊
Mr Fabio: Kapussal és védõkkel nem lehet kezdeni.
CSAK a Fradi
2008-2009 Torino F.C 41 mérkõzés 32 gól
2009-2010 Torino F.C 48 mérkõzés 43 gól (Gólkirály 34 )
7 magyar válogatott(VB 3 hely 2 gól 3 gólpassz)
2010-2011 A.S Roma
2009-2010 Torino F.C 48 mérkõzés 43 gól (Gólkirály 34 )
7 magyar válogatott(VB 3 hely 2 gól 3 gólpassz)
2010-2011 A.S Roma