7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Miért lennék elfogult?
    Ez tök hülyeség

Egy hónapig fifa 09-el nyomtam, hogy fifa 2010-es demora bemelegítsek.

Igen azért hasonlítom a javított pes gyepeket mert korábban ugye arról volt szó, hogy dejók abban a gyepek és hogy csináljunk olyanokat.

Aztán mikor pár hónapja előkerült újra a kép elképedtem hogy mennyire jobb az elkészített gyep a korábban etalonnak nézettnél.

Erről korábban részletesen volt szó, nem akartam megint külön leírogatni.

xbox-on nem nagyon van javított fifa gyep korábban mikor még nem untam meg, hogy az EA helyett rendesen megcsináljam ezeket sokszor kérték el a pc-s gyepeket konzolra, de szerintem az ps2 volt.

Én meg nem vagyok Pes párti, de PC párti és jó foci párti igen és pc-n most egyértelmű a dolog.

Szidtam én korábban a pes-t is elég megnézni a pes3-as topicot ahol én voltam az aktuális közellenség aki meri kritizálni a pes-t.

Lehet a konzolos az alapja, de itt a többség pc-el játszik és engem zavarna hogy írtó nehéz dolgokat módosítani, mert most majd mindennel megtehetem, hogy javítom.

Ez a gól egy volt csak , de ha nem csak néha néznél be láthattad volna mikor 10-nél több ilyet raktam be és nem úgy hogy rákerestem a bugos gólokra hanem simán felmentem az easportos oldalra és az ott látható gólok 80 százalékát kilinkeltem.