PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
van, ha leszeded ezt villogo-t elmondom hol P
HoReSz1975
van már jó kitserver a patch v1.1 -hez, mert szeretném már 1680*1050 -re állitani high -on <#confused><#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Breki33
Az tényleg az innen letölthetõ a dll

http://www.m3fe.com/files/d3dx9_27.zip

egy másik játék fórumán ezt írták róla

"Töltsd le a netrõl ezt a file-t és rakd be a játék fõ könyvtárába!"

itt egy oldal ami a megoldásokat írja

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_27dll-dll.htm
horpeti
Ilyen, ha a gép nem akarja, hogy továbbjussunk. Pedig a lelkem kitettem a továbbjutásért. 😄

tobias88
"3dx9_27.dll was not found"

csa gondoltam hátha
Breki33
annak mi köze ehhez?

a relinked mezekkel van gondja P
tobias88
ted fel a legújabb directx 9-et
Breki33
Az optinon file-t is be kell másolni a helyére
Valaki tud segiteni a #53107 hozzaszolasomhoz, hogy miert lehet? Breki esetleg? Most kiprobaltam azt a patchat amit linkeltel (PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1), es annal is ez van...Fekete mezek, a hibauzi a gem elindul, de a mezekl sem jok meg semmi....
tobias88
Nekem nem volt nehéz az elején se, bár én haverok ellen is szoktam lövöldözni a "félpályás Messi" gólokat, õk már csak így hívják és szapulják a játékot ez miatt, pedig csak bénák<#vigyor>! Elõzõben tényleg hiba volt, de itt már nagyon nehéz!
horpeti
jó az. Én meg pont fordítva, mindig középfele szeretek húzódni. 😄D Ezért amikor RMF voltam,a kkor is középre mentem, de az nem volt az igazi. 😄

Basszus elsõ cseremeccsemen félpályáról!! vittem egy az egyben a kapusra, és kihagytam... végén már utol is értek, de én voltam a hülye, hogy húzkodtam.. és fölé is lõtte üres kapura😊 elmaradta nagy debütálás, és a Fulham ellen 1-1 lett emiatt. 😞

Te milyen nézetben tolod a become a legendet?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

gabi89
Regulatorn nem nehéz....Mióta kijött a game csak top playeren probáltam sose mentem lejebb és már kezdek belejönni igaz eleinte marha nehéz volt 😄 Lövéseket még néha így is elbaszom nem csak legend módban 😄
PES2008-at is csak Top playeren toltam mert igaz eleinte nehéz,de jó érzés szenvedni vele majd pár hét alatt alázni a gépet és szép játékkal nyerni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Eredetileg Rmf lennék tehát jobboldali középpályás ,de a csapatban általában nincs ilyen 😄 Mert ez a *** edzõ 4-3-3 játszat és a 3középpályás az úgy néz ki,hogy 1DMF meg 2CMF 😄 - de nekem tetszik így is a dolog mert néha kihúzodom jobb oldalra is mikor,hogy 😄
Múltkor 7.5 adott a teljesítményemre pedig gólt se lõttem csak volt egy gólpasszom meg végighajtottam a meccset és jól játszottam 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

horpeti
oh, király, thx!! 😊
1.0 és 1.1 is kell gondolom, nem elég az 1.0.

3. meccsen átlövésbõl voltam eredményes, és máris ott vagy a sub benchen 7.5lel. Ez gyorsan ment, már csak meccsen kell bizonyítani. 😊

Terminátor14
thx

CSAK a Fradi

csocso14
elõször nekem se volt másodjára bejött

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Breki33
Terminátor14
Csak nálam nem jó a letöltési link?

CSAK a Fradi

horpeti
Nah, 2. meccs után már az A csapat. Remélem köv. meccsen is jó lesz, és rögtön sub bench. 😄

Breki33
PES 2009 Revolution Patch 1.0

This is the PES 2009 Revolution Patch 1.0 by BECKS23LA

100% Real names
100% Real badges
Updated Rosters
100% Transfers for all Leagues
Beta version of Bundesliga
New Boots
Some relinked kits Ex.: Arsenal-Everton-Chelsea-Mexico...

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15797
tobias88
én lejjebb vettem a grafikát, az megoldotta
horpeti
Nah, elsõ trainginen rögtön man of the match góllal.De az A csapat irdatlan nyomorékul játszott, nem az a gyors passzos játék, amit a Fullhamnél megszoktam. Lehet nem volt jó igazolás, de tény, hogy sokkal jobb csapat. Majd kiderül.

Belassulás: egyesek szerint lejjebb kell venni a grafot, mások szerint feljebb, én mindent kipróbáltam, de mindig belassul. Ezért én 1.0-n nézem végig, ha csere vagyok. Most uncsi lesz, mert az leszek sokat. 😊

Kezdeti beállítás: nagyjából mindegy, amilyen szeretnél. Kb. rajtad múlik. Ha batár állat akarsz lenni, beírod, hogy 190 centi. 😄

Szerintem nem baj...😊

Lenne viszont pár kérdésem...
Tegnap 6 meccs alatt sikerült végre bekerülnöm az A keretbe 2 góllal majd egybõl az A csapat tréningén gólt is szereztem.
Játszottam 2 meccset kb 15-15 percet.
És valami miatt kiléptem és nem mentettem:S ezért majd újra kezdem az egész játékot de nem is ez a lényeg hanem az hogy mikor beállam cserének úgy lelassult a gém:S nem tudom, hogy már megtaláltátok e a megoldást a problémára?

A másik kérdésem, hogy szerintetek ha újrakezdem akkor milyen tulajdonságokkal kezdjem, hogy valami normális tulajdonságot kapjak és milyen nehézségen...milyen ligában?
+ Van az a 6 féle jellemzõ Balance, Speed, Kick és még 3om és alapból mind1iken 2 pont van... azokat hogyan a legjobb elrendzeni és miben változtat?

Köszi a válaszokat elõre is..

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

horpeti
Innentõl leáldozik a csapatnak, mert professional vs top player. 😄

horpeti
Nah, átmentem. Hát elég brutális lesz ide bekerülni szerintem. Egész csapat 6.5-6.6 rating fölött. A kihívás megvan. 😄

horpeti
Hm, Tottenham... SMFnek, és CMFnek. 😊 Nagyon csábító ajánlat. 😄

horpeti
Newcastle akar vinni csak már egyedül. Elég gáz vagyok akkor, hiába a 10 man of the match elsõ félévben az új csapatnál. 😊

horpeti
Ha baj, akkor én többet ide nem írok, csak szóljatok. 😊

tobias88
Kicsit kezd olyan lenni a fórum, mint a football manager-es
horpeti
nah, õszi szezon utolsó meccse, West Bromwich. Ha ezeket se alázzuk le.. 😛

horpeti
De azért 6.5lel most impressive player. 😞

én se tudom, hogy mit néz..

mindig Bouba Diop (nemtudom hogy kell írni 😄) helyére tesz be a gép, most betalált, szóval, szerintem megint nem játszok, kicsit elegem lett 😊)

horpeti
Hehe. Néha érthetetlen.

Nah, a BL valszeg elúszott. Nemhogy az egész csapat nem játszott még életében ilyen szarul, de nekem is kb. 60-as agilitásom volt, meg se tudtam nyekkenni. Pedig zöldben voltam.
Ezt teszi ha idegenben vagyunk és 74es a mentalitás? Lehet 90-es mentalitással is ilyen szar lett volna... Mindegy, nincs mit tenni, ilyen a karakter 😞 Nem én leszek a vezéregyéniség, aki kihúzza a csapatot a szarból, mert így nem lehet.

Terminátor14
😄D

Már én is gondoltam rá, hogy kihagyok néhány meccset, de az már nem ugyanolyan....😊

6-0 lett a vége, 5.5.-öt kaptam...
Nemtom ilyenkor mit néz a játék, támadni alapból nem volt esélyünk, de azért szerintem jól mozogtam (37 labdaérintés, 17 passz amibõl 14 jó volt stb..), nade mind1.

Ez kemény lesz 😄

CSAK a Fradi

daver88
na folytattam kaja után a dolgot...leigazolt a Barca...😄 😄

3 edzõmeccs után beraktak cserék közé, 2 meccset úgy játszottam (gerrard cseréje voltam 😄), rúgtam 1 gólt, beraktak kezdõbe. Azóta játszottam 3 meccset, 2 gól a mérleg...és most már Gerrard az én cserém 😄 😄

Fabio Capello
No asszem ezt nekem is ki kell próbálnom, annyi jó beszámolót olvastam itt... 😊

hajrá mindenki! 😊

grat 😛

én szerintem el-skippelgetem ezt az évet, hull ellen is beálltam kaptam 7-est, a cserém 5.5-öt, de a Villa ellen megint be sem álltam ... grr

Terminátor14
Jóreggelt mindenkinek 😄

Én eligazoltam az ajaxba a 3. év elején, gondoltam csak jobb lesz a csapat, mint a Vitesse, ráadásul 3 csatárral játszunk...😊

Elsõ tartalékmeccs elsõ félidejében 5-0-ra megy az A csapat...😛

CSAK a Fradi

😄😄 azért kemény az az 5.0!

West Brom ellen végre beállhattam a 84. percbe, adtam két kiugratást, megcsinaltam magamnak a helyzetet 2 védõ kicselezésével, kétszer lõttem kapura, 7.5-öt kaptam, de az arsenal ellen megint be se küldtek...:S

horpeti
És jön az üzenet, hogy "You are Starting the match".. 😄D
Ja, hogy ez kell? 😄
BL meccs, nyerni kell. 😄

horpeti
Fú, megint kicseleztem a védõt, kapus is feküdt, és 6 méterrõl fölé lõttem. Aztán utána kaptunk egy cigány gólt, és vesztettünk. 5.0-t kaptam. Azért az kemény. 😊

én se, de pl trainingeken van amikor a B csapattal jobban össze lehet dolgozni, szebb akciokat lehet kialakitani mint amikor az A-ba játszol.

😄😄

westham ellen 7.5-öt kaptam, azóta 3 meccse a padon ülök, be se álltam, most már átrakom 5 percesre, nem várok ennyit... de ez így elég gáz, hulladék az egész csapat ha nem játszok

horpeti
Kicsit durván letámadunk 😄

horpeti
74 környékén van egész csapat... végülis az nem rossz! 😊 nekem 64, de gondolom az itt most nem számít.

horpeti
amúgy nem tudom, hoyg generálja a csapatjátékot. Lehet a "Teamwork"bõl...
Spanyol bajnokságban 4 csapatban is játszottam,e gyik se volt olyan, jó mint itt.

horpeti
Most játszunk a City ellen, megnézem hogy játszanak. Sajna csak a cserepadról.. úgy tûnik még így is 1-2 6.5es meccs, és kikerülök?? Hát kemény. 😄

horpeti
Hehe. Jó az. Nekem nem volt olyan jó, korábban jobbat kreáltam (ennek agilitása sem olyan), de ez is szimpi volt, így nem variáltam. Bár most így utólag jól jönne még +2 agilitás. 😊

Fulhamben jó a csapatjáték, csak kicsit jobb keret kéne.

Interben hulladék volt (így ellenfélként nézve), oda nem igazolnék. 😄
De hát egyszer majdcsak mindenki megtalálja a helyét, amit szeret. 😄

én a cityt hagytam ott a pompey-ért, cityben nem volt csapatjáték. én is DMF-ként kezdtem, a kezdeti sikereid,örömeiden felbuzdulva 😄 bár nekem 91-es staminát generált a gép 😄😄