PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van már jó kitserver a patch v1.1 -hez, mert szeretném már 1680*1050 -re állitani high -on <#confused>#confused><#worship>#worship>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Az tényleg az innen letölthetõ a dll
http://www.m3fe.com/files/d3dx9_27.zip
egy másik játék fórumán ezt írták róla
"Töltsd le a netrõl ezt a file-t és rakd be a játék fõ könyvtárába!"
itt egy oldal ami a megoldásokat írja
http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_27dll-dll.htm
http://www.m3fe.com/files/d3dx9_27.zip
egy másik játék fórumán ezt írták róla
"Töltsd le a netrõl ezt a file-t és rakd be a játék fõ könyvtárába!"
itt egy oldal ami a megoldásokat írja
http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_27dll-dll.htm
Valaki tud segiteni a #53107 hozzaszolasomhoz, hogy miert lehet? Breki esetleg? Most kiprobaltam azt a patchat amit linkeltel (PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1), es annal is ez van...Fekete mezek, a hibauzi a gem elindul, de a mezekl sem jok meg semmi....
Nekem nem volt nehéz az elején se, bár én haverok ellen is szoktam lövöldözni a "félpályás Messi" gólokat, õk már csak így hívják és szapulják a játékot ez miatt, pedig csak bénák<#vigyor>#vigyor>! Elõzõben tényleg hiba volt, de itt már nagyon nehéz!
jó az. Én meg pont fordítva, mindig középfele szeretek húzódni. 😄D Ezért amikor RMF voltam,a kkor is középre mentem, de az nem volt az igazi. 😄
Basszus elsõ cseremeccsemen félpályáról!! vittem egy az egyben a kapusra, és kihagytam... végén már utol is értek, de én voltam a hülye, hogy húzkodtam.. és fölé is lõtte üres kapura😊 elmaradta nagy debütálás, és a Fulham ellen 1-1 lett emiatt. 😞
Basszus elsõ cseremeccsemen félpályáról!! vittem egy az egyben a kapusra, és kihagytam... végén már utol is értek, de én voltam a hülye, hogy húzkodtam.. és fölé is lõtte üres kapura😊 elmaradta nagy debütálás, és a Fulham ellen 1-1 lett emiatt. 😞
Te milyen nézetben tolod a become a legendet?
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Regulatorn nem nehéz....Mióta kijött a game csak top playeren probáltam sose mentem lejebb és már kezdek belejönni igaz eleinte marha nehéz volt 😄 Lövéseket még néha így is elbaszom nem csak legend módban 😄
PES2008-at is csak Top playeren toltam mert igaz eleinte nehéz,de jó érzés szenvedni vele majd pár hét alatt alázni a gépet és szép játékkal nyerni.
PES2008-at is csak Top playeren toltam mert igaz eleinte nehéz,de jó érzés szenvedni vele majd pár hét alatt alázni a gépet és szép játékkal nyerni.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Eredetileg Rmf lennék tehát jobboldali középpályás ,de a csapatban általában nincs ilyen 😄 Mert ez a *** edzõ 4-3-3 játszat és a 3középpályás az úgy néz ki,hogy 1DMF meg 2CMF 😄 - de nekem tetszik így is a dolog mert néha kihúzodom jobb oldalra is mikor,hogy 😄
Múltkor 7.5 adott a teljesítményemre pedig gólt se lõttem csak volt egy gólpasszom meg végighajtottam a meccset és jól játszottam 😊
Múltkor 7.5 adott a teljesítményemre pedig gólt se lõttem csak volt egy gólpasszom meg végighajtottam a meccset és jól játszottam 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
oh, király, thx!! 😊
1.0 és 1.1 is kell gondolom, nem elég az 1.0.
3. meccsen átlövésbõl voltam eredményes, és máris ott vagy a sub benchen 7.5lel. Ez gyorsan ment, már csak meccsen kell bizonyítani. 😊
1.0 és 1.1 is kell gondolom, nem elég az 1.0.
3. meccsen átlövésbõl voltam eredményes, és máris ott vagy a sub benchen 7.5lel. Ez gyorsan ment, már csak meccsen kell bizonyítani. 😊
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.0
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32369
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32381
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.0
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32369
PES 2009 Revolution Patch 1.0
This is the PES 2009 Revolution Patch 1.0 by BECKS23LA
100% Real names
100% Real badges
Updated Rosters
100% Transfers for all Leagues
Beta version of Bundesliga
New Boots
Some relinked kits Ex.: Arsenal-Everton-Chelsea-Mexico...
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15797
This is the PES 2009 Revolution Patch 1.0 by BECKS23LA
100% Real names
100% Real badges
Updated Rosters
100% Transfers for all Leagues
Beta version of Bundesliga
New Boots
Some relinked kits Ex.: Arsenal-Everton-Chelsea-Mexico...
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15797
Nah, elsõ trainginen rögtön man of the match góllal.De az A csapat irdatlan nyomorékul játszott, nem az a gyors passzos játék, amit a Fullhamnél megszoktam. Lehet nem volt jó igazolás, de tény, hogy sokkal jobb csapat. Majd kiderül.
Belassulás: egyesek szerint lejjebb kell venni a grafot, mások szerint feljebb, én mindent kipróbáltam, de mindig belassul. Ezért én 1.0-n nézem végig, ha csere vagyok. Most uncsi lesz, mert az leszek sokat. 😊
Kezdeti beállítás: nagyjából mindegy, amilyen szeretnél. Kb. rajtad múlik. Ha batár állat akarsz lenni, beírod, hogy 190 centi. 😄
Belassulás: egyesek szerint lejjebb kell venni a grafot, mások szerint feljebb, én mindent kipróbáltam, de mindig belassul. Ezért én 1.0-n nézem végig, ha csere vagyok. Most uncsi lesz, mert az leszek sokat. 😊
Kezdeti beállítás: nagyjából mindegy, amilyen szeretnél. Kb. rajtad múlik. Ha batár állat akarsz lenni, beírod, hogy 190 centi. 😄
Szerintem nem baj...😊
Lenne viszont pár kérdésem...
Tegnap 6 meccs alatt sikerült végre bekerülnöm az A keretbe 2 góllal majd egybõl az A csapat tréningén gólt is szereztem.
Játszottam 2 meccset kb 15-15 percet.
És valami miatt kiléptem és nem mentettem:S ezért majd újra kezdem az egész játékot de nem is ez a lényeg hanem az hogy mikor beállam cserének úgy lelassult a gém:S nem tudom, hogy már megtaláltátok e a megoldást a problémára?
A másik kérdésem, hogy szerintetek ha újrakezdem akkor milyen tulajdonságokkal kezdjem, hogy valami normális tulajdonságot kapjak és milyen nehézségen...milyen ligában?
+ Van az a 6 féle jellemzõ Balance, Speed, Kick és még 3om és alapból mind1iken 2 pont van... azokat hogyan a legjobb elrendzeni és miben változtat?
Köszi a válaszokat elõre is..
Lenne viszont pár kérdésem...
Tegnap 6 meccs alatt sikerült végre bekerülnöm az A keretbe 2 góllal majd egybõl az A csapat tréningén gólt is szereztem.
Játszottam 2 meccset kb 15-15 percet.
És valami miatt kiléptem és nem mentettem:S ezért majd újra kezdem az egész játékot de nem is ez a lényeg hanem az hogy mikor beállam cserének úgy lelassult a gém:S nem tudom, hogy már megtaláltátok e a megoldást a problémára?
A másik kérdésem, hogy szerintetek ha újrakezdem akkor milyen tulajdonságokkal kezdjem, hogy valami normális tulajdonságot kapjak és milyen nehézségen...milyen ligában?
+ Van az a 6 féle jellemzõ Balance, Speed, Kick és még 3om és alapból mind1iken 2 pont van... azokat hogyan a legjobb elrendzeni és miben változtat?
Köszi a válaszokat elõre is..
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Nah, átmentem. Hát elég brutális lesz ide bekerülni szerintem. Egész csapat 6.5-6.6 rating fölött. A kihívás megvan. 😄
Newcastle akar vinni csak már egyedül. Elég gáz vagyok akkor, hiába a 10 man of the match elsõ félévben az új csapatnál. 😊
én se tudom, hogy mit néz..
mindig Bouba Diop (nemtudom hogy kell írni 😄) helyére tesz be a gép, most betalált, szóval, szerintem megint nem játszok, kicsit elegem lett 😊)
mindig Bouba Diop (nemtudom hogy kell írni 😄) helyére tesz be a gép, most betalált, szóval, szerintem megint nem játszok, kicsit elegem lett 😊)
Hehe. Néha érthetetlen.
Nah, a BL valszeg elúszott. Nemhogy az egész csapat nem játszott még életében ilyen szarul, de nekem is kb. 60-as agilitásom volt, meg se tudtam nyekkenni. Pedig zöldben voltam.
Ezt teszi ha idegenben vagyunk és 74es a mentalitás? Lehet 90-es mentalitással is ilyen szar lett volna... Mindegy, nincs mit tenni, ilyen a karakter 😞 Nem én leszek a vezéregyéniség, aki kihúzza a csapatot a szarból, mert így nem lehet.
Nah, a BL valszeg elúszott. Nemhogy az egész csapat nem játszott még életében ilyen szarul, de nekem is kb. 60-as agilitásom volt, meg se tudtam nyekkenni. Pedig zöldben voltam.
Ezt teszi ha idegenben vagyunk és 74es a mentalitás? Lehet 90-es mentalitással is ilyen szar lett volna... Mindegy, nincs mit tenni, ilyen a karakter 😞 Nem én leszek a vezéregyéniség, aki kihúzza a csapatot a szarból, mert így nem lehet.
😄D
Már én is gondoltam rá, hogy kihagyok néhány meccset, de az már nem ugyanolyan....😊
6-0 lett a vége, 5.5.-öt kaptam...
Nemtom ilyenkor mit néz a játék, támadni alapból nem volt esélyünk, de azért szerintem jól mozogtam (37 labdaérintés, 17 passz amibõl 14 jó volt stb..), nade mind1.
Ez kemény lesz 😄
Már én is gondoltam rá, hogy kihagyok néhány meccset, de az már nem ugyanolyan....😊
6-0 lett a vége, 5.5.-öt kaptam...
Nemtom ilyenkor mit néz a játék, támadni alapból nem volt esélyünk, de azért szerintem jól mozogtam (37 labdaérintés, 17 passz amibõl 14 jó volt stb..), nade mind1.
Ez kemény lesz 😄
CSAK a Fradi
na folytattam kaja után a dolgot...leigazolt a Barca...😄 😄
3 edzõmeccs után beraktak cserék közé, 2 meccset úgy játszottam (gerrard cseréje voltam 😄), rúgtam 1 gólt, beraktak kezdõbe. Azóta játszottam 3 meccset, 2 gól a mérleg...és most már Gerrard az én cserém 😄 😄
3 edzõmeccs után beraktak cserék közé, 2 meccset úgy játszottam (gerrard cseréje voltam 😄), rúgtam 1 gólt, beraktak kezdõbe. Azóta játszottam 3 meccset, 2 gól a mérleg...és most már Gerrard az én cserém 😄 😄
No asszem ezt nekem is ki kell próbálnom, annyi jó beszámolót olvastam itt... 😊
hajrá mindenki! 😊
hajrá mindenki! 😊
grat 😛
én szerintem el-skippelgetem ezt az évet, hull ellen is beálltam kaptam 7-est, a cserém 5.5-öt, de a Villa ellen megint be sem álltam ... grr
én szerintem el-skippelgetem ezt az évet, hull ellen is beálltam kaptam 7-est, a cserém 5.5-öt, de a Villa ellen megint be sem álltam ... grr
Jóreggelt mindenkinek 😄
Én eligazoltam az ajaxba a 3. év elején, gondoltam csak jobb lesz a csapat, mint a Vitesse, ráadásul 3 csatárral játszunk...😊
Elsõ tartalékmeccs elsõ félidejében 5-0-ra megy az A csapat...😛
Én eligazoltam az ajaxba a 3. év elején, gondoltam csak jobb lesz a csapat, mint a Vitesse, ráadásul 3 csatárral játszunk...😊
Elsõ tartalékmeccs elsõ félidejében 5-0-ra megy az A csapat...😛
CSAK a Fradi
😄😄 azért kemény az az 5.0!
West Brom ellen végre beállhattam a 84. percbe, adtam két kiugratást, megcsinaltam magamnak a helyzetet 2 védõ kicselezésével, kétszer lõttem kapura, 7.5-öt kaptam, de az arsenal ellen megint be se küldtek...:S
West Brom ellen végre beállhattam a 84. percbe, adtam két kiugratást, megcsinaltam magamnak a helyzetet 2 védõ kicselezésével, kétszer lõttem kapura, 7.5-öt kaptam, de az arsenal ellen megint be se küldtek...:S
És jön az üzenet, hogy "You are Starting the match".. 😄D
Ja, hogy ez kell? 😄
BL meccs, nyerni kell. 😄
Ja, hogy ez kell? 😄
BL meccs, nyerni kell. 😄
Fú, megint kicseleztem a védõt, kapus is feküdt, és 6 méterrõl fölé lõttem. Aztán utána kaptunk egy cigány gólt, és vesztettünk. 5.0-t kaptam. Azért az kemény. 😊
én se, de pl trainingeken van amikor a B csapattal jobban össze lehet dolgozni, szebb akciokat lehet kialakitani mint amikor az A-ba játszol.
😄😄
westham ellen 7.5-öt kaptam, azóta 3 meccse a padon ülök, be se álltam, most már átrakom 5 percesre, nem várok ennyit... de ez így elég gáz, hulladék az egész csapat ha nem játszok
westham ellen 7.5-öt kaptam, azóta 3 meccse a padon ülök, be se álltam, most már átrakom 5 percesre, nem várok ennyit... de ez így elég gáz, hulladék az egész csapat ha nem játszok
74 környékén van egész csapat... végülis az nem rossz! 😊 nekem 64, de gondolom az itt most nem számít.
amúgy nem tudom, hoyg generálja a csapatjátékot. Lehet a "Teamwork"bõl...
Spanyol bajnokságban 4 csapatban is játszottam,e gyik se volt olyan, jó mint itt.
Spanyol bajnokságban 4 csapatban is játszottam,e gyik se volt olyan, jó mint itt.
Most játszunk a City ellen, megnézem hogy játszanak. Sajna csak a cserepadról.. úgy tûnik még így is 1-2 6.5es meccs, és kikerülök?? Hát kemény. 😄
Hehe. Jó az. Nekem nem volt olyan jó, korábban jobbat kreáltam (ennek agilitása sem olyan), de ez is szimpi volt, így nem variáltam. Bár most így utólag jól jönne még +2 agilitás. 😊
Fulhamben jó a csapatjáték, csak kicsit jobb keret kéne.
Interben hulladék volt (így ellenfélként nézve), oda nem igazolnék. 😄
De hát egyszer majdcsak mindenki megtalálja a helyét, amit szeret. 😄
Fulhamben jó a csapatjáték, csak kicsit jobb keret kéne.
Interben hulladék volt (így ellenfélként nézve), oda nem igazolnék. 😄
De hát egyszer majdcsak mindenki megtalálja a helyét, amit szeret. 😄
én a cityt hagytam ott a pompey-ért, cityben nem volt csapatjáték. én is DMF-ként kezdtem, a kezdeti sikereid,örömeiden felbuzdulva 😄 bár nekem 91-es staminát generált a gép 😄😄