fczolika#58640
Mióta kipróbáltam az xbox 360 PES 10 demót,napról napra jobban tetszik a hibái ellenére is.Néhány hibát leírok,ami nagyon nem tetszik,nem is értem,hogy ezeket miért nem csinálják meg normálisan.
1.Kamera beállítások hiánya.Ez édeskevés,hogy oldalról játszom illetve nézem a meccseket.....Sajnos nem tudom úgy játszani a meccseket ahogy igazán szeretném.Sokszor nem tudok távolról indítani,vagy kiugratni mivel egyszerűen nem látom a lesről kiugró csatárt.A Fifában ez tökéletesen megoldották,van pld TV közvetítés mód,meg lehet állítani a kamera magasságát stb.
2.Szurkolói hangok.Na,ezek is gyengék,az,hogy egész meccsen végig hallom,hogy Espana,meg Italy az kevés.Sokkal életszerűbb hangulat kellene,úgy mint a konkurenciában,viszont az tetszik,hogy idén már fütyülnek a nézők,ha támad az ellenfél!
3.Bedobásnál és ha az alapvonalnál kimegy a labda egyből sípol a bíró...Minek???Az igaz meccseken csak szabálytalanságoknál fúj a spori!Hihetetlen,hogy ezt nem vették még ki belőle.
4.Az időmérő órát se úgy mutatja a gép mint ahogyan kellene.A focimeccseken nincs másodperc alapú számlázás....
5.A cseréket csak néha mutatják,pedig az feldobná a játékot,ha minden cserét mutatnának,úgy mint igazából....!
6.Az edzőt se látom......,de meccs közben a tomboló drukkerek látványa is nagyon jót tenne a game-nek.
7.A labda is nagyon hangos,pedig ha nézem a TV-közvetítésket csak nagyritkán hallom,itt se kéne,mert ez nem reális.A kapufa is úgy kong,minek?Minden héten meccsre járok,ott mégse hallom ezt a fémes csattanást....
8.A 11-eseket nagyon rosszak,miért oldalról kell végignéznem?Inkább hagyták úgy ahogy tavaly volt....a Fifában ez sokkal jobb.
Nagyjából ennyi,de a sok hiba ellenére idén a PES 10-et veszem meg,mert még ígyis sokkal jobb benyomást tett rám mint a FIFA 10,ami egyértelműen csalódás a javuló játékmenetétől függetlenül.