7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Csabesz6
    Én képtelen vagyok megbékélni ezekkel az új gen. PES szériákkal...
    PES3-PC: ekkor váltottam Fifáról PES-re, imádtam minden porcikáját.
    PES4-PS2: meglett a konzolom, egyből beruháztam egy PES4-re( miután szarrá játszottuk a demot PC-n), vagy 20 szezont lehúztam ML-ben, ez az örökös kedvenc a mai napig
    PES5-PS2: keverhető mezek, kitűrődő mezek, 1-2 újítás.ezt is szerettem nagyon.
    PES6-PS2: na ezzel eleinte akadtak gondok, mivel tök új szisztémát kapott.de sok szenvedés után megszerettem, ez is egy remek játék lett.
    ezután jött még konzolon a 2008 és 2009, ez utóbbit a mai napig nyomjuk haverral, nagyon nagy élmény még mindig, igaz az alap rendszer láthatóan a pes6-é, de ez mit se számít. meg ugye a ps2 már nem mai vas, de a gameplay kárpótol.

A konzolos időszak alatt a PC-m elavult lett (sose volt erőgép), így a PES 2008-ról totál lemaradtam PC-n.Csak havernál toltam 1-2 alkalommal, de az édes kevés volt.
    Idén beújítottam egy teljesen friss konfigot, be is szerváltam a PES2009-et.És a mai napig nem barátkoztam meg vele(ebben közrejátszhat a gamepad is, a PES esetében nekem a ps2 joyra áll rá a kezem -logikusan-, ez a rumblepad2 nagyon zsír, imádom, csak ezt az egybe iránygombokat felejthetnék el.szóval ezt is szoknom kell, aláírom)
    de amit ez a next-gen hozott, hát azt nem veszi be a gyomrom.csupa bug gameplay, irreális emberváltás-rendszer stb. pedig nagyon szeretném szeretni, de nem megy:(
    egyelőre nagyon hasonló ezzel az új demóval is a szitu.egy fokkal jobbnak tűnik, de még mindig nem az igazi.de nem vonok elhamarkodott következtetéseket, megpróbálom minél többet nyúzni, hogy átszokjak.ha végképp nem megy, na majd akkor elküldöm a KONAMIT a rákba=)
    (mondjuk az is igaz, hogy a PES4 idejében átlag napi 3 órát toltam, manapság jó ha 1 órát tudok szentelni rá nagyritkán)
    na bocs a liturgiáért, csak már rég kikívánkozott ez
    uff!