7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Én már kezdek rájönni az ellenszerre, gyakorlatilag a PES5ös taktikát fogom megcsinálni. :D

(pont ilyen gólokat lövök, csak laposan begurítva, az is végre jó, nem olyan nyomorék, mint 2009ben)

Amúgy el lehet menteni a taktikát a data managementben, szal lehet többet is játszani, ha nem lépsz ki a játékból. Csak SAVE nincs... :)

Igen, ilyen lövések voltak, sőt olyan, hogy picit sem emelkedik meg a labda. Olyan érzés mintha el se gurulna a kapuig, de nem lassul a labda.
    Havernak nem is tetszett, hogy így szinte a semmiből jött a gól, míg ő küzdött. :-P

A reakció idő érdekes... jóval nyugodtabban kell játszani,és akkor nem annyira gáz. De ha rátenyerel valaki a sprintre, akkor nem tudja félütemben elpasszolni, meg kell várni, amíg odaér a lába.
    De az is igaz, hogy míg PES2009ben lövőcsellel végig lehetett vinni a labdát a pályán (BAL módban fini), addig itt ez nem lehetséges... ill. egyelőre nem nagyon láttam értelmét, mert csak hátráltatott. Sima elhúzás jobb volt.

No de még nem sokat nyomtam, igazán várom a teljest, most még nem mozgat annyira. :D