7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• The Hedgehog
    Két meccs. Egyszerűen a legélvezetesebb PES amivel valaha játszottam. Pedig én még ISS (International Superstar Soccer) kora óta tolom a játékot, de ilyen élményt még nem adott. Tavaly egy hónapot sem bírt a vinyómon a játék. Azt hiszem idén kihúzom vele a 11-ig.

Első a grafikai részletesség, a teljesen 3D lelátó és közönség, az apróságok. Sajnos FIFA-nál ezek csak a konzol változatokban léteznek, kb azzal vetekszik ez a látvány most. Nem is értem, hogy PC-re miért nem a konzolos FIFA port jön. Így egyértelműen a PES a legjobb ezen a platformon, még ha a motion-capture néhol még mindig picit darabos is. Viszont a PES-ben van dinamizmus, van látható súly és sebesség. Nem olyan plasztikus és arcade a játék, mint PC-n. Fizikai kidolgozásban még mindig a PES jobb, de úgy érzem a FIFA nem is akarja utolérni ebben, mert ők egy másik vonalat lőttek be. Egy játszhatóbb, kicsit arcade, kicsit szimuláció vonalat.

Én többet játszom konzolon FIFA-val, ami tudjuk, sokkal erősebb PES ellenfél. Lévén egy teljesen eltérő fizikai engine és grafikai látvány van a játék mögött. De úgy érzem idén egy szintre mozdult vele a PES.

Remek játék. Alig várom a teljes verziót.