81526
-
Attól még, hogy neked nem megy, a másikat nem kell kiröhögni. Én is billel tolom és egyáltalán nem lehetetlen a dolog. Igaz, nekem 8 vagy 9-1 volt a max, mert a 2. félidőre mindig leállok vhogy. -
Talán egy újratelepítés megoldja(winfos) vagy felteszem a win7-et, mert ez így nem állapot, nem ez az egyetlen ilyen játék. -
ricsa008 #58448 nekem a resident evilel csinálja ezt pedig szépen fut de egyszer csak csatt -
Nem tudja valaki miért dob ki az asztalra a játék? Kb 5-10 perc után jön elő, egyszerűen lefagy
-
karmacoma #58446 Próbáld meg újra letölteni, hátha csak CRC/letöltés hiba. Ha úgy se megy akkor nézz utána nem kell-e neki valami std windows keretprogi. Néha az ilyen programok menüje használ ilyesmit. -
karmacoma #58445 Én kb. az első legelső fifától a a Pes 2009-ig billentyűzettel játszottam ilyen játékokat. Vannak előnyei is, de tényleg telesen más feeling gamepaddal. Annyi bajom lenne, hogy mióta van az analog passz, még soha nem tudtam használni. Csak 4 irányba sikerül, még átlósan se nemhogy 360 fokban. Próbáltam alap olcsó paddal, Chillstream-el és Rumblepad 2-vel is. Soha nem jött össze. -
savaria #58444 Nem tudjátok ha a DemoTweak2010.exe-re kattintok miért ir ki ilyen hibát és nem indul el?
Előre is köszi a válaszokat! -
alsó "billentyűzettel 10-0-ra" vitához:
a srác haveri köréhez tartozom, és a kölyök tényleg mindenkit szénné ver billentyűről AS?:DAS?:D
(mellesleg ez szörnyen idegesítő tud lenni ... :|)
Nemrég mutogatta a 20:0 körüli arányt, meg panaszkodik, hogy túl könnyű a gép... :D
szal lehet tolni billentyűzetről is, ha arról tanulod meg, és évek óta így tolod
sőt, még előnyös is abból a szempontból, hogy az iránybillentyűkkel precízebben tudod irányítani a játékost... analógról ha jól nyomod, akkor egyenesen megy, ha véletlenül mozdítasz egy mm-t rajta, akkor meg már átlósan... ronaldinnyókwannabe-knek jó dolog, másnak zavaró tud lenni..
MÁS: az miért van, hogy vsync bekapcsolása után nagyobb a kontroller lag, mint kikapcsolva? :D van valami köze a kettőnek egymáshoz? :D -
Hú, örülök a time tweaknek. Este jön haver, megnézzük mit tudunk. Rég játszottunk egymás ellen, tiszta lappal indulunk, új játék ugyanannyi tapasztalat. :D -
Helló.
XBOX-os kérdés:
Silver-es vagyok, honnét tudnám letölteni a demót? Már tegnap óta figyelek, de csak fake letöltéseket találok. :( -
játszottam egy félórás menetet TPn Spanyol vs. Olasz, sikerült 5-2re nyerni...ebben segített a vertical wide kamera ami számomra most használhatóbb lett mint az alap (ajánlom is mindenkinek próbálja ki)...kezdek belejönni ebbe a késleltetett reakciós dologba bár idegeskedtem picit amikor üres kapura nembírta rárúgni hiába nyomtam:)..ehelyett kivitte szépen kapu mellé..
Buffon elég durvákat védett és végre az emberfogás is úgy működik mint kéne.. -
tegnap játszottam pár meccset, a taktikában nagyon nem merültem el, mert úgysem lehet menteni, de liverpoolt 4-4-2re tettem és legalább úgy lehetett játszani:D
Ami kicsit furán hatott, hogy a játékmenetet én gyorsnak érzem, viszont maga a játékosok reakciója egy egy jelenetre, cselekvése meg ahhoz képest lassú. Tehát kicsit felemás a dolog.
De nyilván ez egy más ütem, amit meg kell szokni. Minden esetre ez megint merőben más, mint a 2009, szóval legalább ez is ÚJ. :)
-
-
Én csak annyit fűznék hozzá nem attól függ ki milyen jó játékos hogy mióta játszik! -
Elfelejtve
-
oké rendben 
csak annyira felhígult a topik, hogy hihetetlen és egyszerre mindenki nagy pes játékos lett !
sorry még 1x -
SG-t kb 1 honapja használom ugy, hogy irogatok is, nem csak olvasok. Ezt a topicot pedig tegnap találtam, a top10 forumoknál.
Régi motoros vagyok, de mint irtam (lehet elkerülte a figyelmed) nem tolom onlány...
Vagy az már nem is szeretheti a Pes szériát, aki offline tolja? Az kevesbb lenne mint Te vagy akárki más, aki neten is tolja? -
Egyébként pedig, nem arcoskodni jöttem ide, nem is azért irtam, hogy "10-0"-ra is szoktam nyerni TP-n, azt azért irtam, mert valaki megkérdezte, hogy lehet egy bill-röl játszani a játékot, én meg felhoztam ezt a példát.
Nem ugy jöttem, hogy: "Haha, billel verem az ellent 10-0-ra na mivan?" -
ha pes 4 óta nyomod, online hol voltál eddig ?
nem emlékszem rád sehonnan, pedig ha olyan régi motoros vagy akkor vagy itt vagy máshol biztos felütnél volna...de sorry, ha még is így van és csak "elkerültük volna egymást" pes4 óta
09 nem volt max fifába amire te gondolsz az PES 2009.
-
Köszönöm szépen!
És simán megverem az ellenfelet, ezért nem értem miért kellene váltanom Gamepadra.
The Hedgehognak igaza van, hogy online valszeg elvernének a pro playák, de mivel nem játszok online, tökéletes a bill. Maximum régebben toltam haverokkal, de nem éreztem magam hátrányban a bill miatt, föleg mert legtöbbször nyertem.
A gépet pedig mint mondtam lazán verem.
-
Tomy Lee #58430 Billentyűzettel,gratulálok,hogy még 2009-et is azzal játszod
-
Bazz, már bocs, de miböl gondolod hogy ujdonsült Pes játékos vagyok? De tényleg, hol olvastál tölem bármi olyasmit, amiböl arra következtetsz? Már a Pes 4 óta játszok ezzel a játékkal... -
OFF:
ha megjelent a játék és lesz működő online szeretettel várlak téged is és az összes "10-0ra verem a gépet top playeren" újdonsült pes játékost, 1-2 meccsre
mindig vannak ilyenek, de sajnos 1-2 kivételtől eltekintve soha nem lehet őket online látni
Egyébként annyira jól sikerült a taktikai része a játéknak ( az újak kedvéért a pes mindig is nagyon erős volt ezen a téren * ), hogy baromi nagy csaták várhatóak ha lesz végre pes6 szintű multi
*egy kis vagy közepes csapattal, is megfelelő taktika esetén könnyedén lehet verni a legnagyobbakat is :)
-
TP verhető billel. Ez nem kétséges. De online játszani öngyilkosság vele. A pro gamereknél a reakcióidő gyorsabb és sokkal hatékonyabban használják a cseleket illetve az egyéb trükköket, amiket a PES-nél gamepad-re fejlesztettek. Billel egy feszített tempónál képtelenség ezeket hatékonyan alkalmazni. -
félreértések elkerülése végett még nem a 2010-es gémröl beszélek, hanem a 09-röl, meg az eddigiekröl....
ebbe még nem szoktam bele, fura hogy egy kicsit késik a reakció. -
atyaég... miért ne lehetne? 
Simán el lehet verni tp-n 10-0-ra az ellent.... ki ismerhetö az MI, legtöbbször ugyanugy reagál a dolgokra....billel meg miért ne lehetne? Ezt nem vágom...... -
Tomy Lee #58424 Áhh,nincs esélyed másik játékos ellen bill.-ettel míg ő kontrollerrel játszik.
Ezen a 10-0-s TP-n meg most röhögnöm kell,főleg bill.-el OMG:DD
De esküszöm megkomolyodok ha beszúrsz ide képet pl 9-0 -nál ahol látszik,hogy az billentyűzettel van játszva
-
Én világ életemben billel jáccottam Pes-t (és fifat), pedig van itthon 2 gamepad is, nem 1000 ft-sek annyit elárulok, de nemtudom... én nem szeretem az analog kart, én sokkal jobban tudok játszani billel, és nem hátráltat. top playeren simán elvertem 10-0-ra az ellent billel is... szerintem anyira nem lényeg, hogy mivel tolod.
-
Két meccs. Egyszerűen a legélvezetesebb PES amivel valaha játszottam. Pedig én még ISS (International Superstar Soccer) kora óta tolom a játékot, de ilyen élményt még nem adott. Tavaly egy hónapot sem bírt a vinyómon a játék. Azt hiszem idén kihúzom vele a 11-ig.
Első a grafikai részletesség, a teljesen 3D lelátó és közönség, az apróságok. Sajnos FIFA-nál ezek csak a konzol változatokban léteznek, kb azzal vetekszik ez a látvány most. Nem is értem, hogy PC-re miért nem a konzolos FIFA port jön. Így egyértelműen a PES a legjobb ezen a platformon, még ha a motion-capture néhol még mindig picit darabos is. Viszont a PES-ben van dinamizmus, van látható súly és sebesség. Nem olyan plasztikus és arcade a játék, mint PC-n. Fizikai kidolgozásban még mindig a PES jobb, de úgy érzem a FIFA nem is akarja utolérni ebben, mert ők egy másik vonalat lőttek be. Egy játszhatóbb, kicsit arcade, kicsit szimuláció vonalat.
Én többet játszom konzolon FIFA-val, ami tudjuk, sokkal erősebb PES ellenfél. Lévén egy teljesen eltérő fizikai engine és grafikai látvány van a játék mögött. De úgy érzem idén egy szintre mozdult vele a PES.
Remek játék. Alig várom a teljes verziót. -
ha jó lesz az online Nigériának nem lesz ellenfele :) -
széljáték+kontra hihetetlenül jól működik :) -
-
Nagyi2pac #58418 Szerintem a kapusok nagyon sokat fejlődtek olyanokat csinálnak mint még soha!
Ja ez a "FIFA-s" módszer nem a legjobb...különben asszem úgy van hogy ha rossz helyre rakod a játékost a pályán akkor lejjebb megy a skill-je!
---> #58411 -
Amúgy ami a legjobban idegesít az idei játékban, az az, hogy áttértek a fifás módszerre 99ig játékos erőt kijelző módszerre, amit rühellek! Messi pl csak 84es a játékban, de a skilljei szerint meg 95 körül mozogna! És amúgy se az értékek szerint tettem be régen se a játékosokat, hanem a posztra milyen ember kell...
Kapusok reakcióját remélem meg fel lehet majd tenni, mert ez szánalmas, hogy minden meccsen van 3 gól, és borzasztóan rövidek a félidők! -
szerintem érdemes megnézni! már rendeltem tőllük és tényleg eredeti mezeket adnak!
http://www.foci_mezek.mlap.hu -
TottiZsolt #58415 Köszi szépen! -
Egyébként tényleg idegesítő a reakcióidő viszont sokkal élethűbbé vált a játék sebessége! -
Nah első 15perces, nagy felbontásos(:P) meccsem után az egyetlen negatívum a reakcióidő maradt...néha harmadjára kell megnyomnom (tudom nemoszt nemszoroz csak az idegesség miatt) a gombot, h passzoljon lőjön stb...ezen már változtatni sztem nemfognak csak így nemtom mi lesz a driblivel...jó előre kell gondolkozni és időben megnyomni az iránygombokat is mert azonnal még messivel sem működik a dolog...bele kell szokni (mondjuk érteni nemértem, h miért jó ez). A stratégia menü iszonyat jó lett + el is lehet menteni csapatonként asszem 6 beállítást ami nagyon jó lesz.
A modderek már készítik a csapatokat a válogatottak lecserélésével, Bayern asszem már van szal el lehet majd ezzel lenni míg kijön a teljes..(+ ugye ott lesz a fifa is élménypótlónak de inkább a pes09;) -
Nem tudom sokan miért erőltetik a billentyűzetet, amikor egy sportjátékot vétek gamepad nélkül játszani !!!
Ráadásul a fifával ellentétben a pes nem válogatós, bármilyen usb gamepadot elfogad a szutyok 1000 forintostól a xbox360 vezérlőig bezárólag !
-
Végre itt a Pes 2010 DEMO TWEAK. felbontás, játékidő stb beállítása!..csao!