Pozitívumok:
-Imádom.Imádom. :D
- Végre nem megy el minden ellenfél borért akár a félpályánál megcsinált lövőcselre.
- a keresztlabdák, szögletek, kiugratások szerintem zseniálisak. Henry-val tartottam a labdát az egyik oldalon, visszatettem az érkező Abidalnak aki átvétel után azonnal ívelt a túloldalra, ahol nem a már fél éve a védők mögé befutó Messinek, vagy az álldogáló Messinek, hanem a legjobb ütemben elinduló Messinek ívelt, onnan jött egy "bepassz" és gól. :D
- én úgy éreztem javultak azok a passzok amiket szélről lehet betenni ha pl. kontrázunk és nem ivelni csak leguritani kell a társnak.
- a taktika eszméletlen jól használható, a kontrák,széljáték, egy szóval minden.
Negativum:
- szerintem a kapus még mindig botos.
- és idegesít hogy egyes játékosok annyira a mezőny fölé nőnek (top playeren jatszok). ezzel arra akarok utalni hogy pl Gerrardnal van a labda, és csak tologatja jobbra balra, de akárkivel odamegyek nem tudom elvenni tőle, hiába szúrok oda, amíg le nem adja addig távoltarja magától puyolt, yayat, vagy akárkit. olyan mintha 99-es body balance lenne. de van még 1-2 játékos aki hasonló "képességekkel bír", Gerrard csak példa volt.
- az ellennek még mindig annyira hülye megoldásai vannak :D
de ezek a hibák fel sem érnek a pozitívumokkal, azt hiszem beújítok egy gépet, hogy max beállításokkal is élvezhessem. :)