81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• karmacoma
    Tudod a játékon belül is cserélgetni a funkciókat, szóval csak lődd be kényelmesen, és a meccsmenü system settings alatt variáld a megfelelőre.

Alapból azt hiszem:
    Y(w):szöktetés/kapus kirohanás
    X(a):lövés/még védő
    A(x):passz/szerelési kísérlet
    B(d):ívelés/becsúszás
    LT(y):taktika
    LB(q):spec dogok(kényszerítő, magas indítás, stb...)/játékosváltás
    RT(c)cselezés/mozgás felvevése(Van még ilyen? Nem is néztem, reflexből nyomogatom védekezés közben a 3 óta:))
    RB(e):Sprint
  • karmacoma
    Végre kivették a megfordulok és körbe futom a védelmet leak-et. Nem ragad be a szélső védő állandóan a lestaktikánál, nem lehet sprintelve és/vagy a legalapabb húzogatós csellel végigrohanni a pályán. Emellett baromi jó a grafika és továbbra is sok kreativitás kell a gólokhoz, és a magához a játékhozis. A gép is megtanult rendesen védekezni. Sajnos a kapusok hiába javultak, még mindig hatalmasakat bénáznak, a gép (pro fokozaton) kicsit impotensen támad, és az eddigi szabadságból is kicsit vissza kellett venni, hogy az elején felvázolt dolgok megvalósuljanak. Tényleg emlékeztet a nagy klasszikus 6-ra. Szerintem holnap előrendelem. Nagyon megnyugtató, hogy még mindig próbálnak változtatni a készítők, és nem álltak be sorozatgyártásra.
  • TottiZsolt
    Üdv!

Valamelyikőtök letudná írni, hogy billentyűzetnél az alapkiosztásnál melyik billentyű mit csinál? Mert próbálnám beállítani, de egyelőre nem sikerül. Köszi előre is!
  • HoReSz1975
    Baromi jó akciókat lehet benne véghez vinni, a visszajátszásnál nagyon jó lett ez a PhysX -es zommolás a játékosra és a háttér homályosítása, klassz, én is nagyon várom a végleges verziót, az apróbb hibák kijavitásával persze
  • HoReSz1975
    Végre nekem is sikerült letöltenem így munka után hazajövet. Nyomtam is 2 meccset, a grafika tökéletes, az irányitás késik szerintem, későn reagál, legalább is én ezt vettem észre, a futás nekem merevnek tűnik még mindig, a cselek nem változtak és nehezen hozhatok elő...

Egyértelműen, eldőlt, a PES 2010 nyerte az idei évet, legalább is PC -n....

Expander nincs még, remélem hamar csinálnak a mesterek hozzá
  • Bulykin
    o.O mekkora zsír már ez a demo nagyon bejön, kicsit másabb a játékstílus mint a 09ben, tetszik, kúrvára várom a teljes game-t \o/
  • tobias88
    Persze hogy belehet lőni billre is, de gamepaddal gyorsabban lehet játszani + a 360as mozgást is ki lehet használni!
  • Tomy Lee
    Magasabb fokozathoz ahol ugye igazán élvezetes a játék igen,kell gamepad.
    Az a bill.megoldás már nem ehez a játékhoz való.Régen elment még használható volt a darabos mozgások miatt de az újabb pes sorozathoz gamepad kell!!Még a legprimitívebb kontroller is jobb a billentyűzetnél.Akár 1000 ft-ért is tudsz venni:)
  • rvn
    Kérdés ehhez kell gampad? Mert nekem nincs is és jáccani sem tudok vele. Be leeht löni jóra a billeket?
  • rvn
    Eddig fifás voltam de amit megint alkottak abba bele lehet sz*rni. A demot fél meccs után töröltem is. Ahogy meg az uj pes kinéz...majdnem irtam ide olyat amit megbántam volna. Innentől min 5 évig csak pes.
  • Steve1988
    RT + RS :) Megnéztem a leírásban
  • savaria
    Ezt próbálta már valaki?
    chantspack for demo pes 2010
    http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=44985
  • Csabesz6
    igen:)
  • Steve1988
    Na majd megnézem mi is ez a supercancel :D
    LT + LS gamepadon? a szabad mozgásra gondolsz?

Egyébként azt vettem észre h egyre kevésbé érdemes használni a sprintet... a 2009ben is már kevesebbet használtam , főleg top playeren, de itt a 2010ben a késések miatt még rosszabb ,mondjuk az is lehet hogy csak meg kell szoknom az új gameplayt
  • Bulykin
    +fav
    demot töltöm:D
    (nem is tudtam h van ilyen topikxD)
  • rooney8
    Aki próbálta már a fifa 10 x360-as demóját és ezt is, az írna valami kis infót, hogy ez miben jó, az miben jó... stb? :) Mert 360-ra megvan a fifa, és ha ez is kb. "ugyan az", akkor ezt nem szedem le :D
  • Danka88
    Ez nem hiba, Dani Alves uj mezszáma ebben az idényben a 2-es.
  • szucsy89
    gyerekek ez eszméletlen! (főleg a fifa10 demója után) ...minden téren veri...fullon megy, gyönyörű szépen míg a fifa a maga gagyi grafikájával szaggatott...alig várom a teljest
  • Danka88
    nem, lassabb télleg. minden késik nekem is. becsuszásoknál nagyon látszik, vagy ha megállsz hátul pl egyhelyben, megnyomod a passz gombot, és akkor is látható, hogy sokat késik az egész... nagyon tré igy egyébként
    remélem a teljesben nemlesz ilyen
  • Csabesz6
    supercancel!
  • Forza Italia
    Srácok nem tudtok valami oldalt ahonnan gyorsan lejön a demo??
  • Pethy23
    Csak nekem tűnik lassabbnak(kicsivel mindig tovább megy mint ahogy elengedem) pl a lövés/átadás erősséget mutató csík mozgása?
  • Nagyi2pac
    Nagyon fasza lett a 2010, a grafika az hihetetlen jó, szuper arcok, mezek...és a fű is nagyon jó lett max egy kis színezés még jó lenne rá!
    Meccsről meccsre jobban megszeretem, midig jönnek az újabbnál újabb mozdulatok, a gameplay meg kicsit különbözik a 2009-től azt még meg kell szoknom!
    Ami nagyon zavar az a sok átolvadásos hiba, de ez már jelen volt az előző pes-ekben is!

Komoly, valakinek szőrösebb a keze valakinek kevésbé:

Pár kép a demo-ból:

• eZo
    nem
    win7 x64 van fent és minden oké
  • Nagyi2pac
    Én legelőször torrentel próbáltam de ott rohadt lassú volt ilyen 15 kb körül volt, így partonként meg nagyon gyorsan lejött 1 megával szedte!
  • Firerock
    köszönöm szépen
  • savaria
    PM-ben megirtam!
  • savaria
    Köszi a választ!
    Most nézem,hogy eddig nem lehetett odamenni a bedobásoknál közel az ellenfélhez de most meg igen! Lehet már írták! :)
  • Nagyi2pac
    Hát a BL részben "eredeti" licenszelt csapatok voltak viszont a BL nem tartalmazta az összes csapatot...
  • Firerock
    linket tudnál adni?
  • savaria
    Én is torrentről szedtem le,mert ezekről órák alatt ért volna le!
  • savaria
    A Pro Evolution Soccer 2009-ben az eredeteti csapatok voltak a BL részben nem?
  • Nagyi2pac
    Szerintem megaupload vagy filefront!
  • Nagyi2pac
    Lesz BL és EL is a teljes játékban viszont az nem 100 hogy bent lesz a Debrecen, majd meglátjuk!
    Ha bent is lesz akkor álnéven, ál mezzel, logóval...de ez könnyedén orvosolható!
  • Firerock
    jelenleg melyik a leggyorsabb hely?
  • savaria
    Lehet hülye kérdés de ha lesz a rendes játékban Bajnokok Ligája akkor a Debresen is belekerül?
  • kuci06
    észrevétel:
    Windows 7 alatt késik a billentyűzet/gamepad érzékelése... :/
    640*480 LOW és 1440*900 HIGH alatt ugyanúgy (amúgy nem akadna maxon sem, érdekes)

másnál is ilyen?
  • Attelee
    115 uj üzenet:) Csak nem a Demoval játszotok?:)
  • Liszi
    Na én is kipróbáltam.

Pozitívumok:
    -Imádom.Imádom. :D
    - Végre nem megy el minden ellenfél borért akár a félpályánál megcsinált lövőcselre.
    - a keresztlabdák, szögletek, kiugratások szerintem zseniálisak. Henry-val tartottam a labdát az egyik oldalon, visszatettem az érkező Abidalnak aki átvétel után azonnal ívelt a túloldalra, ahol nem a már fél éve a védők mögé befutó Messinek, vagy az álldogáló Messinek, hanem a legjobb ütemben elinduló Messinek ívelt, onnan jött egy "bepassz" és gól. :D
    - én úgy éreztem javultak azok a passzok amiket szélről lehet betenni ha pl. kontrázunk és nem ivelni csak leguritani kell a társnak.
    - a taktika eszméletlen jól használható, a kontrák,széljáték, egy szóval minden.

Negativum:
    - szerintem a kapus még mindig botos.
    - és idegesít hogy egyes játékosok annyira a mezőny fölé nőnek (top playeren jatszok). ezzel arra akarok utalni hogy pl Gerrardnal van a labda, és csak tologatja jobbra balra, de akárkivel odamegyek nem tudom elvenni tőle, hiába szúrok oda, amíg le nem adja addig távoltarja magától puyolt, yayat, vagy akárkit. olyan mintha 99-es body balance lenne. de van még 1-2 játékos aki hasonló "képességekkel bír", Gerrard csak példa volt.
    - az ellennek még mindig annyira hülye megoldásai vannak :D

de ezek a hibák fel sem érnek a pozitívumokkal, azt hiszem beújítok egy gépet, hogy max beállításokkal is élvezhessem. :)
  • nandras90
    Mármint azt tudom hogy maga a telepítés közben ki lehet választani hogy hova akarod telepíteni de az csak összesen 1 giga és ezen kívül a telepítés előtt rak vagy 2.5 gigát a C-re meg után ais 1,7 gigát... Na és ezeket szeretném én máshova tenni...