PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
remélem össze tudunk szedni 4 embert innen és nyomunk valamikor egy pár meccset, jó móka lenne 😊
Pl nekem most nagyon feltünõ, hogy középpályásként sorba adom a paszokat a csatároknak azok meg kapussal szembe kihagyják és én is rossz pontozást kapok, mivel nem lett gól passz.
Meg hiába fogom le az ellenfél középpályását helyezkedéssel azért nem jár jó pont a végén. ja meg beállok 75. percben kiharcolok 11-est jól játszok viszonylag és kapok 5.5-ös osztályzatot. Szóval látszik, hogy elõre megírt program osztályoz, bár biztos meg lehet majd ezt is csinálni jobbra a következõ részekben.
És nálam statban jóval erõsebb embereket szorítottam ki a keretbõl is.
Ez a része elég kamus. 😊
No meg hiába 70es a stat, meg valahol még 6x, valamikor lehúzva is jobb a játékosom, mint ami elvárható, óriási bombák, nagy lövések ("bemákolja??")... Nonszensz, hogy egy 70es futással, meg cselekkel kicselezek 4 barca védõt, meg lefutom. 😊 Szóval azért úgy van megcsinálva, hogy ne kelljen 90-es stat ahhoz, hogy lehessen jól játszani. Kiváncsi leszek milyen lesz, ha fel is fejlõdik az ember..
Tegnap feltûnt ám, hogy amikor nem voltam a pályán, nagyon jól játszottak a srácok, amint becseréltek, máris szarabbul nyomták, és lefociztak minket, no meg mindig akkor kaptuk a gólt!!
Abból a szempontból jó, hogy neked nehezebb egyéniként, de mivel az összjáték jelentõs részét a csapattársak adják, így a csapat szív, de nagyon. Vagyis VAGY a válladra veszed a csapatot (én nem egyszer tapasztaltam, hogy ezt kell, mert önmagukban nem elég jók), vagy szívás.. Ergo nem lehet ellavírozni normálisan a cserepadon, meg várni, hogy a társak megoldják, mert bár sokszor jól megoldják, de nagy a handicap.
Professzionálon meg ugye elvileg gyengébb az ellenfél, vagyis akkor könnyebb játszani. Minden esetre ez nem tetszik.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldott-e már a settings által felajánlott részletesség tetszõleges változtatása? Gondolok itt Low -> Medium részletesség állitására.
Elõre is köszi a választ.
De ebbe sincs benne ha jól látom hogy a játékos név mellett folyamatosan változo 4 szám mi akar lenni.Arra rájött már valaki?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi a fordítást😊
Mi a köv.4 napban kezdjük igaz sokkal kevesebben viszont nem csak gólnál dobom majd a fröccsöt befelé hanem idõre😊
Na jó,gólnál kettõtXD
★ 汤姆 李
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A kezdés elõtt meg kell alkotnod játékosodat és bizonyos döntéseket kell meghozni elõre. Ez nem túl komplikált, a következõkben csak a jelentõsebb és hosszútávon is kiható döntéseket ismertetjük.
Nemzetiség: egyik nagy kihívása a módnak a nemzeti csapatba való meghívó elérése. Ha olyan országhoz tartozol, amelyik nem éppen sikeres akkor már a kvalifikáció is nagyon nehéz lehet, a nemzetközi sikerek pedig csak szép álmok maradnak. Ha olyan nemzetet választasz amelyiknek nincs a nemzeti csapata a PES 2009-ben akkor ez a funkció nem fog mûködni.
Sérülékenység: ha nem akarod megnehezíteni saját dolgodat, legjobb ha ezt a beállítást az A-n hagyod
Pozíció: 8 különbözõ pozíció közül választhatsz. Különösen figyelni kell 4 poszt választásnál, mert bizonyos posztok nem minden csapatnál állnak rendelkezésre. Ilyenek a védekezõ szélsõközéppályás, szélsõk, 2. csatár vagy a támadó középpályás. Ha ezekre akarsz specializálódni akkor figyelembe kell venni, hogy az elején más szerepkörben fognak foglalkoztatni, míg olyan csapatot nem találsz, amelyik pontosan olyan poszton játszó játékost keres mint Te.
Játékoldal: ez akkor fontos, ha valamilyen szélsõ szerepben akarsz karriert befutni. Mindenesetre nincs garancia arra, hogy ballábasként nem fognak a jobboldalra beállítani.
Mindkét oldal választása egy kiegyensúlyozottabb csapattagot alakít ki.
Magasság: ez az érték kihat a fejpárbajok nyerési esélyeire. Viszont nem tanácsos csak ezért egy 2 méternél magasabb embert alkotni, mert az viszont más jellemzõkben lesz rosszabb. Csatár esetén egy 187 cm magasság ideális lehet.
Beállítások
Liga választás: csak egy kezdõpont, késõbb más ligákba is lehet szerzõdni. A ligák csapatai változtathatók, amikor felajánlja a Wechsel (angolul valószínûleg change), majd a passz-gombbal tudsz csapatokat cserélgetni.
Meccs-fokozat: Saját csapatod mindig Profi-MI szinten fog játszani. Ezzel a beállítással az ellenfél játékosainak erõsségét tudod beállítani. Profinál kiegyenlítettebb lesz az erõsség, Top-playeren az ellenfél jobb lesz mint a saját csapatod.
Auto-mozgás: nem ajánlott kikapcsolni, különösen kezdõknek lehet hasznos funkció
Különleges parancsok
Amíg a labda nálad van, ugyanazok a mozgások lehetségesek mint egyébként.
Ha nincs nálad a labda a következõ lehetõségekkel élhetsz:
Passzt kérni speciális-kontroll gomb 2x
Ez nem parancs amit a gép azonnal követni fog, ha csapattársad jobb lehetõséget lát vagy nem vesz észre téged akkor más megoldást választ, akkor újból kell próbálni más helyzetben. A játékos felett villog a jel, hogy ez a funkció aktív és a játékosod felemeli a kezét.
Auto-mozgás: játékosváltó gomb nyomva tartva
Ezzel a funkcióval az elején jobban tudod a játékosodat a csapatjátékba integrálni.
Más gomb lenyomásával inaktívvá válik.
Ennél a funkciónál a poziciósjáték az alapból beállított szerepkör lesz. Különösen praktikus ha a kameraállások miatt a játékosodat éppen nem látod.
Játéksebesség változtatása: Stratégia gomb + speciális kontroll gomb
Ezzel a játék tempóját tudod változtatni, ha a kispadon kezdesz.
felinstalláltam és beriktam az editet a helyére
és feketék a mezek miért lehet
a 01 patchet leszedtem nem tudom hogy baj-e(A C. ronaldo menü miatt)
Utálok aludni,mikor tehetem mindig ébren vagyok😊
★ 汤姆 李
ugye cv06.img megnyitása és a 3601-es bin szerkseztése látszik
1. back
2. front
3. home shorts
4. away shorts
A new version of Kit Server by Master Juce. Kit Server 8.0.5. Fixed bug in afs2fs module, where rs0e_X.img files were not properly handled. Should work well now.
* New Menus (All Languages)
* 98% Premier League Transfers and new players created ( Fabio, Rafael, etc)
* Relinked Kits (numbers and fonts) for : Arsenal, West Ham, Everton, Manchester City, Chelsea
* Updated kits for : United, Liverpool, Celtic and Rangers
* Boot Pack
* All players names with low case
* Logos for Leagues and Teams
* FIFA Theme ( Music when players enter the stadium ) Check out the screenshots! Post your comments and suggestions below
Credits
-------
Kitserver 8.5.0 : Juce
Kits : simonhibsey,SiRRi,Ragg,Bigstuie
Kitserver 8.5.0 : Juce
Boots : el_gordito, blingbling, Miguelstyle, Pack by WOLLY1979
Menus : Ariel Santarelli
Rosters : Ariel Santarelli (intially based on patch by Burgum)
Teams names and Leagues names : Burgum
Logos : Burgum and Asiat
FIFA Intro Music : coded by Ariel Santarelli
The GamingAccess Community patch, the OFFICIAL EASY WAY TO PLAY PES LIKE A REAL CHAMPION
★ 汤姆 李
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Én csináltam sok próba játékost, és néztem a görbét, máshonnan indultak... én 70rõl, de csináltam olyat, aki 66-67rõl indult...
Nah, jó hír, újra kezdõ vagyok.. kéne már alkotni még többet. 😊
Barca ellen kicseleztem 3 védõt, de a 4. megállított.. ha lenne body balance, vagy bármi... 😄
Énis futós taktikán vagyok. 😊
Most 80 percig játszottam, de igazán nem nagyon sikerült alkotni, 6.5 😞 Jól mozogtam, de nem volt sok helyzet. Felrúgtak, piros, sárgák, minden volt, de nem tudtam gólhelyzetbe kerülni emiatt.
Ki is kerültem a Barca ellen a kezdõbõl. Azért remélem bejövök a 2. félidõben. 😊 ill. már jobban számol velem az edzõ.
Már 75ös a futásom, 73as a gyorsulás. 😛P De még így is sikerül meglépni. 3 év múlva talán jó lesz. 😄