Hoztam nektek egy kis csemegéznivalót, avagy mi is zavar a játékban :) Persze lenne még mit mutogatni, most erre koncentráltam a vállogatásnál...
No comment :)
Ezek a szituk nagyon tudnak idegsíteni...
Ez a legkevsébé gáz kapushiba, de azért itt is nyugodtan elvetődhetne a nem túl jól helyezett labdára, ehelyett...:(
Ez megint vicces, egy gyenge kapura kotort lövést a kapus nem tud fogni, aztán a térdére pottyantja, ahonnan a játékosom elé pattan.
Itt a kapus mellén/hasán egyszerűen átmegy a labda a védés után, node sebaj :) Azt is érdemes megnézni, hogy a pörgésből milyen hirtelen egyszercsak megáll :) És a végén a pont az i-n, senki sem zavarja a kapust, ő azért kihullajtja a lasztit.
Itt csak azt kell nézni, hogy a szabadrúgás ellövése után mennyi idő telik el, amíg újra irányítani tudom a játékost. A kurzor végig rajta volt, nem váltottam sehova, éppen csak nem volt kedve megmozdulni.
Remélem sokaknek tetszenek ezek a szilveszteri jelenetek :) Két nap (hmm, mondjuk kétszer másfél óra) termését látjátok. Volt még 2-3 potya illetve vicces szituáció, de azokat nem tettem el, csak később realizálódott bennem az ötlet, miszerint megosztom őket veletek.
Félreértés ne essék, még mindig a pes-t tartom a jobb szimulátornak pc-n, de azért vannak itt javítanivalók dögivel...