PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltátok már scannelt arcokat?
Sztem egész jól meglehet csinálni az arcokat! És lehet a szemmélységet is álítani így nemlesz lapos az arcuk oldalról! Kár hogy csak 400 hely van az arcoknak!<#vigyor2>#vigyor2>
Én úgy csináltam hogy a 2008-as arcok bin-jét megnyitottam GS-el elmentettem a képet, kivágtam PS-el és kész! Persze ezt lehet igazi képekrõl is csinálni!
Dossena (Liverpool)
Bendtner (Arsenal)

Sztem egész jól meglehet csinálni az arcokat! És lehet a szemmélységet is álítani így nemlesz lapos az arcuk oldalról! Kár hogy csak 400 hely van az arcoknak!<#vigyor2>#vigyor2>
Én úgy csináltam hogy a 2008-as arcok bin-jét megnyitottam GS-el elmentettem a képet, kivágtam PS-el és kész! Persze ezt lehet igazi képekrõl is csinálni!
Dossena (Liverpool)
Bendtner (Arsenal)

ezért nem vágom, mert azt tudtam h neked sincs atomvasad... tényleg nemtudom mi lehet..:S
fú ez a játék
hatalmas😊
ez a LEgend,hát ez valami fantasztikus
KÖSZÖNJÜK KONAMI
hatalmas😊
ez a LEgend,hát ez valami fantasztikus
KÖSZÖNJÜK KONAMI
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Érdekes,hogy nem csináltam vele semmi ,de így estére meg javult.Tegnap se csináltam a kommentátor hanggal semmi akkor meg szintén magától elment.
Ki érti ezt?! <#wilting>#wilting>
Ki érti ezt?! <#wilting>#wilting>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Sziasztok!
Sztetek mien AGP videokarit erdemes vennem, hogy full grafikan fusson a jatek? PCI expressre meg nem akarok penzt kolteni, majd talan kesobb!
Koszi!
Sztetek mien AGP videokarit erdemes vennem, hogy full grafikan fusson a jatek? PCI expressre meg nem akarok penzt kolteni, majd talan kesobb!
Koszi!
AA és AF? 😊
shevy: Az elsõ kérdésre nem tudom a választ, tavaly úgy volt, hogy a single játékban használt kamerádat alkalmazta onlineban is a játék.
Meccs közben a game settings controllers résznél ottvannak ezek a beállítások, de a váltás gyakoriságát nem lehet váltogatni, csakhogy auto, félauto vagy manuális legyen.
shevy: Az elsõ kérdésre nem tudom a választ, tavaly úgy volt, hogy a single játékban használt kamerádat alkalmazta onlineban is a játék.
Meccs közben a game settings controllers résznél ottvannak ezek a beállítások, de a váltás gyakoriságát nem lehet váltogatni, csakhogy auto, félauto vagy manuális legyen.
CSAK a Fradi
ja, és valahol be lehet állítani azt, amit régen, hogy mennyire gyakran váltson magától embert a gép? volt régen ilyen, hogy fix, meg manual meg az a csík, ahol volt vagy 8 vonal, ha tele volt, akkor állandóan váltogatott, ha kicsin volt akkor nem, ilyen már nincs benne?
mit kell nyomni hogy ilyen gólt rugjak?😄
lövésok sokkal nehezebbek, csomó ziccert kihagyok, éppen megnyomom lövõgombot erre simán mellé vagy fölévágja:\ 2008ban általában olyankor kapuba bikázta
lövésok sokkal nehezebbek, csomó ziccert kihagyok, éppen megnyomom lövõgombot erre simán mellé vagy fölévágja:\ 2008ban általában olyankor kapuba bikázta
Yo, Bitch!
nekem ennél sokkal szarabb mégis tökéletesen megy 1024 mediumon
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
sztem meg demo sokkal könyebbe volt, ott általában nyertem, itt meg eddig nagyon nem megy:S
közbe megvan mékkel kérni labdát, kösz mindenkinek😊
de eddig 5 traineng meccs után 0 gól 0 gólpassz, de mikor kérem labdát és üres területen vagyok soha nem passzol, csak akkor mikor 2-3-an vannak rajtam, ugy meg hogy rugjak gólt, lehetetlen:S
közbe megvan mékkel kérni labdát, kösz mindenkinek😊
de eddig 5 traineng meccs után 0 gól 0 gólpassz, de mikor kérem labdát és üres területen vagyok soha nem passzol, csak akkor mikor 2-3-an vannak rajtam, ugy meg hogy rugjak gólt, lehetetlen:S
Yo, Bitch!
vazzeg, sokkal másabb a full, mint a Demo.. Ott szenvedtem, nem tudtam, hogy kell játszani, mindig mást csinált, amit akartam.
most meg mindig azt csinálja amit akarok, és csodás gólokat lövök. Raúl elõtt is le a kalappal. Mentettem pár gólt, majd talán egyszer csinálok belõle moviet.. 😊 úgyis ilyen gólok lesznek, meg fogom unni. 😄
De így elsõre a nagy szivatás ellen jó volt.. Barcát simán alázom, demoban meg szenvedtem vele. 😊
most meg mindig azt csinálja amit akarok, és csodás gólokat lövök. Raúl elõtt is le a kalappal. Mentettem pár gólt, majd talán egyszer csinálok belõle moviet.. 😊 úgyis ilyen gólok lesznek, meg fogom unni. 😄
De így elsõre a nagy szivatás ellen jó volt.. Barcát simán alázom, demoban meg szenvedtem vele. 😊
De sok bajod van hallod-e.
Akkor megnézed a settingsben milyen billentyû van az "RT" gombhoz társitva,és akkor azt kell nyomni nagy erõkkel.
Akkor megnézed a settingsben milyen billentyû van az "RT" gombhoz társitva,és akkor azt kell nyomni nagy erõkkel.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akkor megnézed mire van állítva (R2) nálad. Mi nem tudhatjuk mire állítod
A setting.exe-ben lehet megnézni mielõtt vki megkérdi
A setting.exe-ben lehet megnézni mielõtt vki megkérdi
Gyenge konfig,ne csodálkozz...
★ 汤姆 李
Ennek biza örülnék!!Nagyon komoly😊
Ha lesz valami belõle szólj mindenképp!!Köszi.
Ha lesz valami belõle szólj mindenképp!!Köszi.
★ 汤姆 李
#51788 például.
Csel gomb (R2) dupla lenyomása a passz kérés.
Csel gomb (R2) dupla lenyomása a passz kérés.
sehol nem találom hogy le lenne írva hogy melyikel kell, csak azt hogy már demonál leírtad
Yo, Bitch!
Hát szerintem az a VGA ehhez már édeskevés. Én a 2008-ból 6600GT-vel se tudtam játszható mediumot kicsikarni,pedig az azért pár szériával újabb...(igaz abba a gépben kevesebb ram volt)
De szerintem csoda hogy megy...
De szerintem csoda hogy megy...
Nem,nem.Délután irta valaki hogy pár jó edzõmeccs kell és akkor bekerül az ember a keretbe.Na nekiültem,játszottam 3 meccset egyszer 6.5,utána 7.5 (egy gól a hajrában) és asszem még egy 6.5 osztályzatú meccs után kerültám át oda hogy az edzõmeccsen az elsõ számú csapatban legyek (tehát akiken a megkülönböztetõ felsõ van).Na szerintem az a kulcs meccs,ha ott jól játszol akkor neveznek a meccsre.Nekem sikerült,utánna persze csere voltam csak,beraktak 60-70 perc körül.Aztán jött ez a gól meg pár jobb osztályzat és mostmár kezdõ vaoltam 2x vagy 3x.De újabb gól nem sikerült,ki is kaptunk,szerintem lassan megyek a tarcsiba vissza...<#rolleyes>#rolleyes>
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz x 1 (2.41Ghz)
2GB RAM
ati 9700
elég régi darab már, de arra amire nekem kell megteszi. (õszintén szólva csak focis gammákat tolok, fifa már régóta nem a világom meg nem is futna rendesen. a pes 2009 demo telepítésnél imádkoztam hogy fusson, ment is faszán, de a full meg..:S nemtudom mi a hiba, mivel azért 640-en menni kéne legalább egy picit..)
2GB RAM
ati 9700
elég régi darab már, de arra amire nekem kell megteszi. (õszintén szólva csak focis gammákat tolok, fifa már régóta nem a világom meg nem is futna rendesen. a pes 2009 demo telepítésnél imádkoztam hogy fusson, ment is faszán, de a full meg..:S nemtudom mi a hiba, mivel azért 640-en menni kéne legalább egy picit..)
próbáld ki ugyanazt a setting.dat-ot a demoban és a teljesben is
illetve nézd meg a driver profile-ket
de nem oldhatjuk meg helyetted
illetve nézd meg a driver profile-ket
de nem oldhatjuk meg helyetted
milyen a géped? mert nekem volt olyan még anno a pes5el, hogy gyenge gépen maximumon futott, aztán a teljes meg alig
még mindig senki nem vágja hogy nálam 1152x864-ben ment medium-highon a demo, de most a 640x480 low is szaggat?! ez mitõl van?!..
Menükészítésben nem vok profi! Külömben nem lenne nehéz csak pont passzólnia kell a két képnek, mivel ketté van vágva mindegyik! És sokkal több menü van a 2009-ben mint a 2008-ban!
Egy ilyennek örülnél mi?<#vigyor>#vigyor>
Még asszem nem jelent meg de majd érdeklõdök!<#vigyor2>#vigyor2>

Egy ilyennek örülnél mi?<#vigyor>#vigyor>
Még asszem nem jelent meg de majd érdeklõdök!<#vigyor2>#vigyor2>

Én is.
★ 汤姆 李