Nem pont most írtam, általában az ismeretebb fifa-s fórumokat nyomon követem sok ottanival eszmét is cserélek.
Csak az sg-s mióta egybe van elég gagyi lett pedig emléxem pár éve még a pcdome-oknak mondtam, hogy az sg-s mennyivel jobb.
Szval a fórumozók nagy részét ilyen olyan szinten ismerem persze kivéva a 14-es vérpistikéket.
Ha mirc-re gondolsz azt nem.
De pár éve egy srác- mostmár konzolon játszik nevet nem írnék úgyis letagadja- annyit nyomatta, hogy fifa így fifa úgy én meg azt hogy pár mecs után WC, hogy az lertt a vége hogy játszottunk azt hiszem talán két mecset amiből egyet nyertem egyx meg talán döntetlen úgy hogy előtte kb két meccset játszottam a fifa-val.
Azóta is nagyon bánom, hogy nem mentettem el, hogy gratulált mert azóta vhogy simán elfelejti ezt viszont arra emléxik hogy egyszer előtte vagy utánna mikor ő hostolt és vmi hostolási gubanc miatt, nekem szinte megse mozdultak a játékosaim megvártam kb az első félidőt hátha javul, de mikor a negyediket lőtte anélkül, hogy emiatt labdába tudtam volna érni meguntam és kiléptem.
Na ezt a múltkor mikor szóba került úgy emlegette hogy húde jó volt mennyire megvert. :-)