81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Lehet itt oltogatni őket, csak semmi értelme, főleg hogy edzőmeccsekről beszélünk. Kit érdekelnek? Majd a PL-ben meglátjuk mire is lesz elég a csapatuk...
    Szerintem mondjuk jók lesznek. :)
  • Rudee
    Tudod, hogy szól a mondás. Ha rossz a főpróba, jó lesz az előadás. City ott lesz az első 5ben.
  • Pethy23
    Lehet nem túl jó a 1-1-8-as taktikájuk...
  • Nagyi2pac
    Egy kis OFF:

Ügyes a Manchester City, megmutatja hogy a rengeteg pénz és a rengeteg sztár még édes kevés a sikerekhez! Csak így tovább!

Néhány City meccs Július 18-tól:

Orlando Pirates - Manchester City 2:0
    Kaizer Chiefs - Manchester City 0:1
    Kaizer Chiefs - Manchester City 1:0
    Barnsley - Manchester City 1:1
    Rangers - Manchester City 3:2

5 meccs: 3 vereség, 1 döntetlen, 1 győzelem (és milyen csapatok ellen játszottak XD)
  • Hunor1
    Szevasztok.
    Tud valaki olyan patchot, programot , toolt amivel befolyásolni lehet a játék nehézségi, gyorsasági értékeit? /nem a játékon belüli beginnet-professional beállításra gondolok/ amolían gameplay patch szerüt. Szeretek a professional beállítással menni, de most még nekem kicsit gyors a játék ezen a szinten.Kicsit szeretnék lassítani az iramon hogy legyen egy kicsit több időm reagálni.
    Köszi
  • Pethy23
    Azért van mert nyomod folyamatosan a sprintet akkor el kell engedni ahogy átveszed a labdát!
  • Breki33
    mutas már erről a megtorpanásról egy saját videót

néha az az érzésem én másik játékkal játszok P
  • Gnome
    Szerintem meg telivan hibával az egész játék, gondolok én a rövid reakcióidőre...+ ha embert váltok megtorpan picit mégha arra is megy amerre az előző játékos...és ez a megtorpanás már elég arra, h beelőzzenek a támadók védekezésnél...futok egy irányba, hátulról jön felettem az ivelt labda és amikor egyvonalba érnek megint megtorpan még ha nagyon magasan is jön a labda= a támadók beelőztek megint...Kapus az egy szerencsétlenség, ha nem a világ top 4 kapusával vagy...(Asenjo pl elfut a labdák alatt, vetődni nem képes, kiejti a labdákat stb stb)...Jah meg a szerelés is nagyon furcsa, gyakran mintha láthatatlan fal lenne az ellenfél elött..PCre viszont ez a legjobb focis játék eddig, de azért nagyon várom az új részt
  • Terminátor14
    Nálam általában 1-2 meccsenként van egy baki :( Persze ehhez hozzátartozik, hogy sokat támadok, lövök.

• Breki33
    A Milan leigazolta Klaas-Jan Huntelaart

Az olasz Corriere dello sport című sportnapilap értesülése szerint az AC Milan megszerezte Klaas-Jan Huntelaart, a Real Madrid holland válogatott labdarúgóját. A gólerős támadóért 15 millió euró körüli összeget fizet a lombardiai klub. A 25 éves futballista csütörtökön érkezik Milánóba, ahol várhatóan négy évre szóló szerződést köt, idényenként 3,5 millió eurós fizetésért. Huntelaar januárban 20 millió euróért került Madridba, de az új vezetőedző, Manuel Pellegrini nem számol vele a következő szezonra. A Real Madrid megerősítette a tárgyalás tényét, egyúttal azonban közölte: egyezség egyelőre nincs.
  • Breki33
    Nálam is így van

szerintem túl van ez már spirrázva
  • Pethy23
    Ilyesmik nekem akkor vannak hogy pl rossz helyre üti ki a labdát ha gyenge formában van a kapus. De egyénként nekem ritkán bakiznak.
  • Terminátor14
    Remélem...
    Megint játszottam 4-5 meccset a játékka, volt is legalább ennyi kapushiba, nem is akármilyenek.

Nem akartam mentegetni meg ilyesmi, de az utolsót azért megosztam veletek is, remélem látszik is a dolog.

Tehát egy hót gyenge lövést nem tud megfogni a kapus, kiesik a kezéből, rápattan a térdére, onnan pedig a csatáromra. Poénnak jó.
  • Tomy Lee
    Pár hét várakozás talán és lehet az új részben lesznek profi MI kapusok..
  • Terminátor14
    Hát mindenből van luxuscikk manapság, a kulcs az, hogy a saját pénztárcánkhoz kell választani a készüléket :DD
  • Tomy Lee
    Na vagy így elsőre 106-os plazmát az okos döntés ha van zsé.Azt nem kell lecserélni
  • Tomy Lee
    Ja és nem luxuscikk ez már viszont Luxus megvenni a drágább fajtákat.Be kell invesztálni olcsóba ha nincs lové és mire megunja az ember le lehet cserélni arra amelyiknek már leesett az ára.Én kimondottan vágyom valami extra lapos energiatakarékosra de még drágák így várok azt nézem a közel 1.5 éves lcd-met aminek semmi baja és ugyanúgy jól néz ki mint régen semmi elhasználódást nem lehet rajta észrevenni.
  • Terminátor14
    Egyáltalán nem luxus, manapság bárki megeteheti, annyira lement az áruk.
    Emlékszem, annó 5-6 éve annyiért vettünk egy 72cm-es CRT Tv-t, mint amennyiért 1 éve egy 106cm-es hd-ready plazmát a nappaliba.

Pes-es vitához: Azt nem tudom, hogy fifában milyen a kapus, mert 2-3 meccs után töröltem annó, de azt tudom, hogy pesben vmi hányadék a kapus, és ez engem is sokszor kiakaszt.
  • Tomy Lee
    Nem is árulnak már szinte hagyományos képcsövest:D
    Kis idő elteltével meg teljesen el fognak tünni.Az a srác nincs tisztában az lcd tv piaci áraival,mond neki nézzen körül biztosak vagyunk benne,hogy találni fog az ő akár a családja pénztárcájához mért lcd tv-t.
    2K kontrasztos lcd-t ami azért nem nevezhető gyengének sőt ha első lcd akkor annak is lehet nagyon örülni,na ilyet valami szolidabb márkát kap 60 ezerért is használtra meg ki se térek mert az tényleg már simán megfizethető és ezek a tv-k köztudott elég jól össze vannak rakva na meg nem sok-sok éves lcd-ket árulnak használtan simán megvehetőek.
  • Breki33
    Egy kérdés

szerintetek egy LCD tv amin PES-s is lehet játszania mai világban luxuscikknek számít?

Egy fifás gyerek arról akar meggyőzni, hogy egy átlagos család nem képes egy lcd tv-t venni mert 120 ezerből gazdálkodik.........

Szerintem pedig mára tömegtermékké vált az LCD TV is.
  • duka10
    ja és köszi a segítséget a BAl-al kapcsolatan !!
    Bocs hogy előbb nem írtam de most értem haza :D
  • Nagyi2pac
    Jó köszi, meggyőztetek!
  • Tomy Lee
    Elromlott már vagy fél éve és lusta disnó voltam elküldeni javíttatniXD
    Pes PC-n egyértelmű,best,fifa abszolúte nem vonz még konzolon sem,MMO nincs rá,más játék meg már nem érdekel:)
  • duka10
    http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9941

Itt a link!!

Barcas létemre kicsit örülök neki mert 1 év kölcsönben és talán tapasztaltabb lesz :D
  • 9csöves9
    múlt héten Torinóban járt,átesett az orvosi vizsgálatokon.szerződés még nincs,ezért nem hivatalos.nyugodtan beteheted a keretbe

• Nagyi2pac
    Linket tudnál adni?:)
    Kiváncsi lennék a forrásra, mert még sehol sem láttam kiírva!:)
  • Breki33
    Én ugy tudom, hogy a miénk.

"Végre a Juve. Nagyon boldog vagyok, végre valóra válik az álmom. Alig várom, hogy elkezdődjön az új kalandom Torinóban" - Martín Cáceres, a 22 éves uruguayi védő így nyilatkozott szerda délelőtt, miután a két klub mindenben megegyezett a játékos megszerzését illetően.

Martin Cáceres

Kedden Daniel Fonseca, a védő menedzsere Txiki Beguiristainnal, a Barcelona sportigazgatójával tárgyalt, ahol Alessio Secco telefonon vett részt.

A felek megegyeztek, Cáceres 1 évre kerül Torinóba kölcsönbe, előre megszabott kivásárlási árral (10 millió euró körül).
  • Nagyi2pac
    Breki különben Cáceres ügyben mi a helyzet? Eléggé lelaposodott az ügy.. Esetleg van valami új hír?
  • Nagyi2pac
  • Breki33
    2037: Újabb ötven galaktikust igazolt a Real

http://holnapiujsag.blog.hu/2009/08/05/2037_ujabb_otven_galaktikust_igazolt_a_real
  • Nagyi2pac
    Ja az tetszett amikor a kijöttek az új Fifa10-es PC képek erre több Fifa-s is azt mondta, hogy "mi ez a 2003-as szar...ennél biztos jobb lesz a grafika a teljes verzióban?!" - jah persze.. mindenki konzolos grafikát vár PC-re, na azoknak megint nagy pofáraesés lesz az új Fifa..
  • Breki33
    na pont erről beszélek, hogy előre ne írjuk le

különben is neked van x-box-od tesó :-)
  • Breki33
    viszont csak ezért x-box-ot venni szerintem hülyeség

mert ugye pes-t meg x-boxon nem igazán ajánlott megvenni
  • Breki33
    de lehet csak évek óta csodára várni

ez a metódus

1. pc-n is next gen lesz
    2. kijönnek a képek, nembaj hiába nézett ki szebben a 2003 majd a medóban biztos szebb lesz
    3. kijön a demó újabb mostmár játékbeli csalódás, nembaj majd majd a teljesig kijavítják biztos sokkal jobb lesz
    4. kijön a teljes még nagyobb csalódás, na nembaj majd csak jön a patch és különben is a nagy managermód mert az milyen frankó.............
  • Breki33
    Nem pont most írtam, általában az ismeretebb fifa-s fórumokat nyomon követem sok ottanival eszmét is cserélek.

Csak az sg-s mióta egybe van elég gagyi lett pedig emléxem pár éve még a pcdome-oknak mondtam, hogy az sg-s mennyivel jobb.

Szval a fórumozók nagy részét ilyen olyan szinten ismerem persze kivéva a 14-es vérpistikéket.

Ha mirc-re gondolsz azt nem.
    De pár éve egy srác- mostmár konzolon játszik nevet nem írnék úgyis letagadja- annyit nyomatta, hogy fifa így fifa úgy én meg azt hogy pár mecs után WC, hogy az lertt a vége hogy játszottunk azt hiszem talán két mecset amiből egyet nyertem egyx meg talán döntetlen úgy hogy előtte kb két meccset játszottam a fifa-val.

Azóta is nagyon bánom, hogy nem mentettem el, hogy gratulált mert azóta vhogy simán elfelejti ezt viszont arra emléxik hogy egyszer előtte vagy utánna mikor ő hostolt és vmi hostolási gubanc miatt, nekem szinte megse mozdultak a játékosaim megvártam kb az első félidőt hátha javul, de mikor a negyediket lőtte anélkül, hogy emiatt labdába tudtam volna érni meguntam és kiléptem.

Na ezt a múltkor mikor szóba került úgy emlegette hogy húde jó volt mennyire megvert. :-)
  • Pethy23
    Ez így igaz ahogy leírtad, a fifa konzolon más kategóriát képvisel!

Azért nem volt olyan szörnyű a pes 2008 csak inkább sok újítást hozz a 2009 és visszagondolva ezért tűnik gyengébbnek!

Ha lenne x-box-om akkor én is gondolkodás nélkül fifa-t vennék rá, de pc-n annyival másabb kategória a PES hogy ott meg pont fordítva van!
  • billdm
    Én kezdetektől fogva Peseztem,illetve a Fifa nekem 2001 nél megállt...
    Viszont az elmúlt 2 év szerencsétlenkedése,online részen,illetve a manuális váltás kivétele miatt,vettem egy X-Boxot
    igen..Fifát játszom
    Persze nem annyit mint anno a Pest de néha jó pár haverral összejönni online
    Mert engem őszintén mondom a gép elleni játék nem dob fel,nem csak a bénázások miatt.
    Valamint meglepve láttam konzolon annyival élvezetesebb a Fifa,mint a Pes Pc-n
    Természetesen akinek megfelel jelenleg is a Pes az játszik vele offline,néha kifejezetten jókat lehet,amúgy.
    Ha lenne egy patch hozzá ami visszatenné a manuális váltást,szívesen játszanék én is vele.
    A Pes 2008 a közelébe nem érhet ennek a 09 nek!!
    Az szégyen volt..
    Ez nagyon jó lenne..ha lenne online,és ez a váltás dolog..
    A bírókat nem mondom,egy idő után szokható.
    Bár furi az elképzelésük a kis japánoknak,a szabálytalanságok megtorlásáról,de azt mondom belefér ez még.

Az online rész viszont szégyen!!!
    Belegondolok a Pes 6 volt utoljára játszható..vicc 2006 októberében jelent meg.
  • Tomy Lee
    Fifát várni lehet reményekkel nincs azzal gond de úgyis hányinger az összes rész.Olyan kis kiábrándító játék az:)
    Pes-t meg akárhányszor várjuk mindig 1 klasszissal újjabb játékot kapunk ami leköt a köv.részig!
  • Rudee
    Attól, hogy nem a konzolos lesz PCn még nem lehet jó? Simán lehet.
    De most indulok dolgozni, mert idő van.
  • Rudee
    Pedig nem tudok vele mit csinálni, mint már 100x leírtam, nekem ilyen bajom még nem volt vele, pedig pár meccs már a hátam mögött van.