PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól van megírva, akkor a képességek jönnek maguktól (tudod, csillagozva a playmaker, vagy a pass), bár lehet ez csak a beépített játékosnál van.. Hiszen 17 éves tehetségnek már elõre megvannak a csillagok, és az nem változik az élete során!!!!
billen melyikel leht passzt kérni? mert én nem gamepadal játszok
Yo, Bitch!
nem baj, majd csak leülök vhogy padra, mondjuk erõs a konkurencia, Lavezzi,Denis,Russotto,Zalayeta:S leht Cataniaba kellet volna menni:D
kösz segítséget am mindenkinek.
Yo, Bitch!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Egyébként amíg nem állsz be, addig is kell nézned a meccset? Szal akár egész este nézheted a top playert játszani??? :P
pl:kéred a lábdát és jól játszod meg akkor playmaker,távolról lõttél 1-2 gólt long shot meg ilyenek
Top playeren gondolom elég HC a játék. Bár gondolom olyankor nem csak az ellenfél top player, hanem a csapattársak is. :D
Otthon megnézem ezt is, ha már szar a térdem, majd virtuálisan behozom. Ez jó újítás a KONAMItól, kis szerepjátékot belevittek a dolgokba. :)
Rol, majd ha már elég jó leszel elõl, akkor megyek mögéd AMFnek!! :D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem naygon jól alakult a legend mód.olasz bajnokság,az elsõ mecs után a bolgnaba igazoltam játszottam 2 training meccset a másodikon golt is rúgtam.aztán kihagytam egyet majd megint játszottam és adtam egy gólpaszt.
de én jól is játszottam szerintem.a 4. mecsemen a jóknál toltam és ott is lõttem egy gólt.Ezutáni hétem beraktak a cserék közé a serie a-s meccsen és félidõbe be is álltam.egész jól mozogtam volt egy két jó indításom(kp-t játszok).1-0 égtünk majd kaptunk egy jogtalan tizit és én lõttem persze középre laposan mert az értékeim a béka segge alatt vannak de bement,majd még 1 tizi ezt én harcoltam ki és az is volt és be is lõttem(megint középre).Ezután man of the match voltam majd beálltam egy a következõ héten is de most csak a 65. percbe nem csináltam semmi extrát.most itt tartok.az a baj ha jobban játszok(gól,gólpasz) akkor sem kapok több pontot.
Vagy a meccsen mutatott teljesítmény alapján fejlõdik? pl. CMF vagy és passzolsz sokat (vagy csak próbálsz:D), akkor a passzolás, ha sokat lõsz kapura, elõl mozogsz, támadás, ha védekezel, védekezés... Mert nem mindenkinek azonosak az adottságai, meg céljai, képességei...
Én mondjuk egy ilyen jól passzoló, cselezõ, teamworkos, gyors agilis emberkét szeretnék kihozni, akinek nem elsõsorban a góllövés a célja, de tud gólt is vágni. :) Persze ezt nehéz bemagyarázni a PESnek.
Nem tudom milyen ez, de lehet majd jó kis AMF leszek , aztán kiszorítom Kakát a Milánból. :D
ha most elkezdem ezt a Legend módot és megjlenik ez a Community Patch akkor a csákóm és a mentésem elveszik?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Viszont az a baj,hogy itt ugye azt a karaktert viszed,akivel off-line a become a legendet játszod.És gondolom azokkal a tulajdonságokkal is amiket ott elértél.Csak kinek van kedve off-line szerencsétlenkedni hogy az embert felfejlessze...Mert az on-line meccs hatására nem látom hogy fejlõdne...
Gondolom többször kéne egymás után nagyon jól játszani,de hát olyan béna az a banda akivel egybe rak edzésen hogy szörnyû (meg én is biztos).Az ellenfél olyan rövidpasszokat csinál hogy csak nyomozzuk a labdát,az enyémeim meg örökké eladják,belevezetik,stb...
Yo, Bitch!
én aszittem hogy 18.-a van:D
ebben a BE a Proban(tudom hogy nem az a neve de nem jut eszembe)
lehet valahogy kérni a labdát mint a fifában?
Rol, neked mikor jön? :D Vagy estig rájöhetnél, hogy kell kalózban nyomni. :DDD
Egy kérdésem lenne: a Legend módban addig nem is tudsz játszani amíg be nem cserél csak nézed mint a tvben az éppen zajló meccset? mert ez így nem túl izgin hangzik, fõleg ha sokat bénázik az emberfia és nagysokára tud bekerülni a csapatba.
sajnos kevés magyar veszi meg, ha menne törtel akkor viszont játszanának
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
de majd összehozzuk
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mondjuk nekem mást írt ki
megvárom míg leírják a fórumon részletesen
POnt most hívott vissza az egyik ismerõs szerelõ kitárgyaltuk mikor lesz itt 25 megás P
Van egy sávszél amit megrendelsz pl 8 megás, de elvileg lehet 25-ös is.
abból jön le a tv sávszéle ha be van kapcsolva a set-top box
Viszont ha ákapcsolsz egy csatornára akkor onnantól akár 50 órát is visszatekerhetsz illetve csúsztatva nézhetsz stb.
És most olcsóbb a net ott mint máshol.
Helyi kábeltévét is nézve havi háromezerrel kb.
Remélem igaz

maga a játékosok annyira gyorsak mint amikor a DVD filmet 2x gyorsításban nézzük.
A tréningnél is ez van. Mi lehet a baj?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Hát ha megint kaki lesz, akkor írok nekik, hogy nagyon gyorsan csináljanak valamit...
De szerintem rendben lesz :)
Bár van egy ''kissebb'' problémám az animokkal, de ez legyen a legnagyobb gáz.
CSAK a Fradi