PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
tényleg hány szezon lehet játszani vajon?

Yo, Bitch!

horpeti
vagy így adja, vagy nem.
Ha jól van megírva, akkor a képességek jönnek maguktól (tudod, csillagozva a playmaker, vagy a pass), bár lehet ez csak a beépített játékosnál van.. Hiszen 17 éves tehetségnek már elõre megvannak a csillagok, és az nem változik az élete során!!!!

ForzaInter
hát ugyanaez van velem is:S
billen melyikel leht passzt kérni? mert én nem gamepadal játszok

Yo, Bitch!

ForzaInter
:D
nem baj, majd csak leülök vhogy padra, mondjuk erõs a konkurencia, Lavezzi,Denis,Russotto,Zalayeta:S leht Cataniaba kellet volna menni:D

kösz segítséget am mindenkinek.

Yo, Bitch!

9csöves9
igen ha nem állítanak be végig kell nézni.annyi pozitívum hogy fel lehet gyorsítani a kétszeresére

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Hy valaki tudna adni egy cd keyt a pes 09 hez? thx lenne<#circling><#vigyor2><#worship>
Látom te focizol.én is amf vagyok majd ha gondolod játszhatnánk együtt mert 2v2 elég kevés ember érti a játékot,gondolom te érted ha kp vagy
9csöves9
még nem játszottam vele annyit,de szerintem jobban is rágyúrhattak volna erre a módra.(sima edzés,magánélet stb) de azé tetszik

horpeti
Gondolom érdemes hosszabb meccs timeot állítani, hogy több mindent tudjon csinálni az ember... :)
Egyébként amíg nem állsz be, addig is kell nézned a meccset? Szal akár egész este nézheted a top playert játszani??? :P

de a speciális dolgokat azt tényleg jó lenne ha úgy adná ahogy játszol
pl:kéred a lábdát és jól játszod meg akkor playmaker,távolról lõttél 1-2 gólt long shot meg ilyenek
horpeti
Most így nem tudom hogy néz ki, de ha elõttem lesz, biztos világos lesz, hogy hogyan kell egységesen fejlõdni, meg specializálódni, stb... Fõleg ha közben is lehet választani, hogy mibõl fejlõdjek.

horpeti
Aha, oké! Tök izgi lehet amúgy! :)
Top playeren gondolom elég HC a játék. Bár gondolom olyankor nem csak az ellenfél top player, hanem a csapattársak is. :D

Otthon megnézem ezt is, ha már szar a térdem, majd virtuálisan behozom. Ez jó újítás a KONAMItól, kis szerepjátékot belevittek a dolgokba. :)

Rol, majd ha már elég jó leszel elõl, akkor megyek mögéd AMFnek!! :D

az elején azért érdemes egységesen fejlõdni hogy kb 70-75 re felmenjenek az értékek majd lehet specializálódni
A számból vetted ki a szót..
9csöves9
van egy olyan menü hogy strenghten azaz az erõsségeid.itt lehet állítgatni pár összefoglaló értéket.én pl visszavettem az erõhöz tartozó dolgokból (power,balance asszem) és tettem a sebességhez és a lövéshez.utána ezek alapján arányosan fejlõdsz a meccsek és az edzések után

Értem,sejtettem hogy a folyamatos jobb teljesitmény lehet a kulcs.Hát eddig még nem jött össze.Mondjuk így reális az biztos.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem jobb csapatban majd észre fogják venni ha jól helyezkedik az ember
Sziasztok.
Nekem naygon jól alakult a legend mód.olasz bajnokság,az elsõ mecs után a bolgnaba igazoltam játszottam 2 training meccset a másodikon golt is rúgtam.aztán kihagytam egyet majd megint játszottam és adtam egy gólpaszt.
de én jól is játszottam szerintem.a 4. mecsemen a jóknál toltam és ott is lõttem egy gólt.Ezutáni hétem beraktak a cserék közé a serie a-s meccsen és félidõbe be is álltam.egész jól mozogtam volt egy két jó indításom(kp-t játszok).1-0 égtünk majd kaptunk egy jogtalan tizit és én lõttem persze középre laposan mert az értékeim a béka segge alatt vannak de bement,majd még 1 tizi ezt én harcoltam ki és az is volt és be is lõttem(megint középre).Ezután man of the match voltam majd beálltam egy a következõ héten is de most csak a 65. percbe nem csináltam semmi extrát.most itt tartok.az a baj ha jobban játszok(gól,gólpasz) akkor sem kapok több pontot.
horpeti
Interbe majd 30 fölött van esély. :P

9csöves9
nem kell nagy dolgokat csinálni. 3-4 meccsen hozod a 6 feletti osztályzatot aztán leülhetsz a padra

horpeti
és hogy van a fejlõdés? Alapérték mindenkinél ugyanaz, vagy kicsit random?

Vagy a meccsen mutatott teljesítmény alapján fejlõdik? pl. CMF vagy és passzolsz sokat (vagy csak próbálsz:D), akkor a passzolás, ha sokat lõsz kapura, elõl mozogsz, támadás, ha védekezel, védekezés... Mert nem mindenkinek azonosak az adottságai, meg céljai, képességei...

Én mondjuk egy ilyen jól passzoló, cselezõ, teamworkos, gyors agilis emberkét szeretnék kihozni, akinek nem elsõsorban a góllövés a célja, de tud gólt is vágni. :) Persze ezt nehéz bemagyarázni a PESnek.

9csöves9
hogyne így megy ez igazából is hogy a noném 17 éves kölkök egybõl az Inter keretében találják magukat:D

horpeti
Elkéred a labdát, végigviszed, gólpaszt adsz, stb.. mindig legyél játékban.
Nem tudom milyen ez, de lehet majd jó kis AMF leszek , aztán kiszorítom Kakát a Milánból. :D

horpeti
wáááááááá, király!!!!!!!! :)))))))))

Firerock
szevasztok
ha most elkezdem ezt a Legend módot és megjlenik ez a Community Patch akkor a csákóm és a mentésem elveszik?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Viszont a Legend on-line egész jó.4-en gép ellen mit össze lehet már szerencsétlenkedni...<#vigyor4>
Viszont az a baj,hogy itt ugye azt a karaktert viszed,akivel off-line a become a legendet játszod.És gondolom azokkal a tulajdonságokkal is amiket ott elértél.Csak kinek van kedve off-line szerencsétlenkedni hogy az embert felfejlessze...Mert az on-line meccs hatására nem látom hogy fejlõdne...

Passzt a csel gomb (R2) dupla lenyomásával lehet kérni.De én is igy vagyok.Csak edzõmeccseket játszok,nem tudok a csapatba bekerülni.örökké valami olyasmit ír ki hogy keményebben kell edzenem vagy mi.Vagy kétszer irt olyat kédõjelesen hogy szóba hozott az A csapattal,de egyszer se kerültem be.Elég unalmas ez így,edzõmeccsek elég hangulattalanok...
Gondolom többször kéne egymás után nagyon jól játszani,de hát olyan béna az a banda akivel egybe rak edzésen hogy szörnyû (meg én is biztos).Az ellenfél olyan rövidpasszokat csinál hogy csak nyomozzuk a labdát,az enyémeim meg örökké eladják,belevezetik,stb...

ForzaInter
elkezdtem ez a be come legen módot, elején kiválaszotottam d ligát, az a Serie A-t és azon belül Intert, tovább nyomta, és azt hittem majd Interbe rak be, erre berakott vmi noname csapatba vmi babylon vagymi volt, ott nyomtam egy meccset, aztán utána bejött egy ablak ahol választhattam 3 csapat közül (Genoa,Catania,Napoli) kiválasztottam Napolit, most elvileg abban a csapatban vagyok, de miért nem Interben?<#confused> elsõnek nyomtam egy edzõmeccset, aztán erre mondom akkor nyomom az ellenfél ellen, erre bejön tábla hogy meccs lement:| aztán megint nyomtam rá hogy top of the match, hogy játszak aztán skip match, erre megint bejön hogy az a naptár, és írja hogy vége meccsnek, ez így megy kb 3-4 meccs óta, nem értem miért nem játszok? meg paszt mivel lehet kérni? mert kurva idegesítõ hogy egy csomószor tisztán 100%-os ziccerbe kerülhetnék erre bassza lepasszolni, inkább annak passzolja le aki nincs is helyzetben, bezeg mikor vannak vagy 3-an rajtam lepasszolja:S

Yo, Bitch!

Már megjött nekem is, este kipróbálhatnánk.

Firerock
ja még meg se jelent:)
én aszittem hogy 18.-a van:D

Firerock
ennek is van nem afs exploreres telepítõje?

Firerock
szevasztok
ebben a BE a Proban(tudom hogy nem az a neve de nem jut eszembe)
lehet valahogy kérni a labdát mint a fifában?

horpeti
Nah, én megvettem. Ha majd ingyen is lehet játszani, akkor így jártam.
Rol, neked mikor jön? :D Vagy estig rájöhetnél, hogy kell kalózban nyomni. :DDD

Ja, értem, így már jobban hangzik. köszi

na ok, és akit nem? kikerülni már nem lehet a csapatból? Igazán az a szituáció érdekel, amikor vársz a cserére pl. a kispadon és betesz 10-15 percre, addig mit csinálsz?

9csöves9
így van.szerencsére lehet gyorsítani rajta

tobias88
engem azonnal betett!
hello,

Egy kérdésem lenne: a Legend módban addig nem is tudsz játszani amíg be nem cserél csak nézed mint a tvben az éppen zajló meccset? mert ez így nem túl izgin hangzik, fõleg ha sokat bénázik az emberfia és nagysokára tud bekerülni a csapatba.

eZo
1 szempontból jó lenne, szívesebben játszanék magyarok ellen

sajnos kevés magyar veszi meg, ha menne törtel akkor viszont játszanának

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
ma este nem érek rá

de majd összehozzuk

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
énse ilyen egyszerûen gondoltam

mondjuk nekem mást írt ki
megvárom míg leírják a fórumon részletesen
Breki33
Na ez nem teljesen így van.

POnt most hívott vissza az egyik ismerõs szerelõ kitárgyaltuk mikor lesz itt 25 megás P

Van egy sávszél amit megrendelsz pl 8 megás, de elvileg lehet 25-ös is.
abból jön le a tv sávszéle ha be van kapcsolva a set-top box
Viszont ha ákapcsolsz egy csatornára akkor onnantól akár 50 órát is visszatekerhetsz illetve csúsztatva nézhetsz stb.

És most olcsóbb a net ott mint máshol.
Helyi kábeltévét is nézve havi háromezerrel kb.
tobias88
hát, sajnos nem

Az elég rossz lenne azokra nézve akik megveszik. Végén még arra kell majd várni, hogy beengedjen a szerverre mert mind tele lesz.

Munkatársam használ. Õ azt mondta, hogy a tv-hez biztosítanak külön egy 8 megás netet. Én is pont azon gondolkodom, hogy váltsak-e arra.

tobias88
nah, kipróbálom, hátha
Breki33
Egy külfölfi fórumon is olvastam errõl, hogy megy megvétel nélkül a netes játék.

Remélem igaz
tobias88
frame skipping be van nyomva, vagy ha nem az a baj, akkor nyomd be a vait for wsyncet
mama 2
Nem tudom hogy ide kell-e írni, de ide írom: Letöltöttem a PES 09 DVD5-ös verzióját Felraktam ugye, a cracket már a telepítõ bemásolta oda ahova kell minden ok, indul a játék, kiválasztok egy meccset, elindul, DE!
maga a játékosok annyira gyorsak mint amikor a DVD filmet 2x gyorsításban nézzük.
A tréningnél is ez van. Mi lehet a baj?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Terminátor14
:DD

Hát ha megint kaki lesz, akkor írok nekik, hogy nagyon gyorsan csináljanak valamit...
De szerintem rendben lesz :)
Bár van egy ''kissebb'' problémám az animokkal, de ez legyen a legnagyobb gáz.

CSAK a Fradi