A 2009 az első pes ami a vinyómra került tegnap óta..
sajna most installálom újra mert valami katyvasz lett a patchek miatt..
Sorry de a FAQ nem megy jelenleg , és a több mint 50K hsz meghaladja az installálás idejét.
Tehát segítség kellene a peccsek miatt.
Nem tudom de alapelv hogy a külömböző peccsek nem férnek meg egymás mellett?
Tegnap a szűz pes2009 et felpeccseltem 1.4 ig.Aztán utána nézegettem kiegészítőket mert láttam hogy a bajnokságok "fantáziacsapatokkal" vannak tele..hmm. Feltettem egy "GCPBuild 3.0 ás akármit, aztán találtam kitservert , bundesliga patchot stb.
Balga fejjel azt hittem hogy majd jóó sok újítás lesz benne és jáccok egy bundesliga 2 es csapattal ...De sajna a hollan logók és csapatnevek keveredtek ,az angol liga stb maradt fantáziacsapatokkal..szóval amit lehetett manuálisan azt kiraktam a játékból.Végre találtam aztán egy Angol 1-2 liga stb(2GB) nagy patchot amiben a német holland fr. spanyol ita bajnokságok korrektre meg vannak csinálva, be is raktam a kitserver mappáját a főkönyvtárba stb, DE SAJNA MARADT A KATVASZ, semmi új nem jött be !!!
/ próbáltam úgy is indítani hogy a játék főmenüjében rámentem az "edit"re majd load database, de semmi...uhh kivagyok , mi lehet a gond? Miért nem látok változást, javulást a játékban ?
Lehet hogy nem kellett volna felpeccselni 1.4 ig a játékot?
A kitservert hogyan kell rendesen használni?( belül egy setupra kell nyomni nem? /
A másik bajom az a játékon belüli mentések (játékállás, majd systemdata mentések/qrvára hosszú ideig tartanak!
BOCSI hogy ilyen hosszan írtam , de sajna nincs semmi tapasztalatom a peccselésekkel mert ez az első pes-em
Köszönöm ha valaki segít(akár priviben is )