7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Csabesz6
    No.
    Már egy ideje bugyogott bennem ez a sok kétely és düh, úgyhogy a tanácsotokat és a segítségeteket kérném.
    Eszméletlen a játék, a grafika, minden.De a gameplayt sikeresen elbaszarintották.Rányomtam az 1.3 patchet is, az valamit segített, de rengeteg apró bosszantó szarság van benne így is.A PES3-hoz anno (fifák után) egész gyorsan hozzászoktam, a PES4 a mai napig a személyes kedvenc.Az 5 annyira nem volt nagy újdonság, de sokat játszottam azzal is, persze mindig 5* később 6* amikor bejött.Utána jött a PES6, na azzal elvoltam egy darabig, míg ráéreztem, de sikerült.Mindig Top Playeren játszottam/játszok.Ezeket PS2-n toltam, de végre sikerült hozzájutnom egy faszább géphez, így beújítottam PC-re a next gen PES-t.A 2008 kimaradt PC-n (PS-en ugyanaz mint a 6, a 2009 is dettó, lévén öreg a hardwer már), úgyhogy egybő bele a lecsóba , 2009!!!
    Tettem rá patcheket hogy minél faszább legyen, de valamilyen jelenség mindig közbejön.Felsorolom:
    -a legzavaróbb az emberváltás, megyek a labdára, erre a gép HIRTELEN átvált egy másik csapattársra, összefutunk, stb.
    -szabadrúgás után, aki ellőtte megáll mint a cövek, kipattanóról sose hallott, pedig ha visszajön a sorfalról hasznos lenne ha megmozdulna, de nem
    -ML-ben nincs szabad tréning, vagy csak nem találom?:(
    -kapusom már 2x kapott nullszögről olyan gólt, hogy meg se moccant és a lábáról bepattant
    -edzésen nem engedi a gól után egyből replayt, pedig úgy megnézném a szabadgólomat:(
    -az idióta csapattárs/vagy éppen "én"/ a lövésre simán becsúszik AUTMATIKUSAN, általában persze lábat ér, ilyenkor legtöbbször büntető és lap (piros)

Szóval, ha tudtok valami megoldást erre az emberváltogatós témára, azt megköszönném:). Nagyon kár hogy ilyen bosszantó faszságok miatt nem lehet vele élvezetesen játszani egyhuzamban.
    Köszi, és bocs a regényért.