"Különben hogy csináltad a sport1-es kijelzőt, vhogy kivágtad, vagy esetleg valahogy el tudtad tüntetni az indexed color által keletkezett feketeséget? "
Dehogy vágtam ki
Leírtam nagyjából, de akkor összefoglalva
Alapötlet az volt, hogy ugye képet változtatom azon részen az alpha maradjon. Mi a megoldás? GS-ben csak a képet áthúzni a slot-ba alpha maradjon az eredeti.
Ugye ez tök könnyen megvalósítható.
Csak aztán az bekevert hogy azt hittem elsőre jó, sőt amikor Rudee szólt, hogy nem lehet fekete a háttér akkor azt hittem azért van mert nem csináltam meg teljesen egyszinűre.
Közben kideült és jobban visszanézve a képet látható is, hogy már kezdetekkor átlátszó volt a Sport1 körül.
Ha ez nem zavarna akkor egy kész Sport1-es logoval már csak öt perces meló, de így egy másfél órás volt mire megcsináltam rendesen.
A fekete hátteret úgy tudtam hogy a 00000-ás színt kicseréltem mögötte 050505-ösre ezek között nagyon kis különbség van de az előbbit nem rakhattam full-ra mert a kijelző más részeinél is használja
Talán utóbbit is de 050505-ös szint 95%-ra rakva jó lett mindenhol még ha nagyításban nézed is.