PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem a V2-es Tv logó sokkal jobb lett, egykis effekt hozzáadással!
Kész!
Reklámtáblák + 2 fajta TV logo
http://files.filefront.com/INTER+TVlogoreklmtblkrar/;11275089;/fileinfo.html

Reklámtáblák + 2 fajta TV logo
http://files.filefront.com/INTER+TVlogoreklmtblkrar/;11275089;/fileinfo.html
És a nike akkor így jó lesz?

Ok!
Meik jobb 1 vagy 2 inter channel jel?

Meik jobb 1 vagy 2 inter channel jel?

Jó, és a nike pontosan milyen legyen, fehér alap és csak egy sima fekete nike jel rajt, vagy fehér alap egy fekete nike jel és fölötte a nike felirat van milyen?<#vigyor2>#vigyor2>
Hali!
Tudnátok valami linket küldeni valami olyan patch-rõl ami lecseréli a csapat neveket meg a mezeket? 😄 És lehetõleg olyat amit csak instalálni kell 😄
Tudnátok valami linket küldeni valami olyan patch-rõl ami lecseréli a csapat neveket meg a mezeket? 😄 És lehetõleg olyat amit csak instalálni kell 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
4 fajtát ki kell választanod ezek közûl mer a San Siro csak 4 fajtát használ!
persze jó lesz, csak plz ezek szponzorok legyenek, nike és pirelli ne maradjon ki😄 lõere is kösz<#worship>#worship>
Yo, Bitch!
Köszi, de az baj lenne ha nem pont ezeket használnám hanem megpróbálnék ugyanilyen képeket keresni és azt rendesen megcsinálnám? Mer ezek külömbözõ méretûek, stílúsúak meg akkor ugyanolyan stílúsút csinálok!
De aza pontozott stílus jó mint ami a patch-embe volt???
De aza pontozott stílus jó mint ami a patch-embe volt???
meg ugye van még nike.
ilyenek jók lesznek? olyat nem találtam ami stadionba van, de ezek a reklámtáblák vannak.
Yo, Bitch!
?? akkor a felállás rendbe van mégis vagy mi ??
ha csak az igazi stadionról raknál be képet ahol látszanak a reklámtáblák azis jó lenne!
Vagy ha a milan felállása olyan nálad mint amit Tomy Lee kirakott képet (#48684)akkor valamit elálítottál vagy nemtom mer Osvaldo biztos nincs benn a Fiorentina kezdõ 11-ében!
igen a tiedhez kéne, mindjárt rakok képeket reklámtáblékról? de pontosan mijen kell? nike logo meg ilyen?:d
Yo, Bitch!
Lehet Zauri balhátvéd de ahogy a képen is látszik szinte a pálya egész részén tud játszani és én ezt vettem figyelembe mivel az igazi felállásokat nemtom!
Ez nem a kitserver hanem az option file (PES2008_EDIT01) miatt lehet csak!
Lehet elfelejtetted bemásólni a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
Lehet elfelejtetted bemásólni a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!
Hát tesztelgetni kéne mer pontosan már nem tom meik reklámtáblák tartoznak a San Siro-hoz! Külömben a patch-embe már csináltam hozzá csak hát az inkább milan-os mint inter-es. Ha összetudnál gyûjteni képeket nekem hogy mien reklámtáblák is vannak igazából a stadionba akkor meg! Meg az is kéne hogy milyen stílusú reklámtáblák legyenek mint ami a patch-embe volt vagy más!
Meg tom csinálni de meik kijelzõhöz az enyémhez?
Ha nem akkor adj linket hogy meik kijelzõt használod!
Meg tom csinálni de meik kijelzõhöz az enyémhez?
Ha nem akkor adj linket hogy meik kijelzõt használod!
hát Zauri balhátvéd, de náálam mi leht hiba? 7.3-as kitserver van fennt, és semmilyen féjl nem kavarhat be, mivel üresbe raktam...
Yo, Bitch!
Hát amit már kijavítottam azt nemtom mégegyszer megcsinálni!<#vigyor2>#vigyor2>
Mindenki a saját posztján játszik!!!
Nézd csak meg ezt:
A hiba nálad van...
Mindenki a saját posztján játszik!!!
Nézd csak meg ezt:
A hiba nálad van...
hát az olyan hibákat kiküszölhetnéd hogy pl csatárt ne rakj be középhtéévdnak, mint Osvaldo Fiorentinban, ugy állítsd fel csapatokat hogy mindenki saját posztján legyen, és egy kérdés San Sirohoz (Inter stadion) tudnál reklámtáblát csinálni? + ezt meg tudnád nekem csinálni hogy eurosport logo helyett ez jelenjen meg?
Yo, Bitch!
Vki talált a wecn II-nél PES2008_EDIT01-et mer én seholsem találom!
Vagy wecn az új csapatokat meg a többit binekben oldotta meg?
Vagy wecn az új csapatokat meg a többit binekben oldotta meg?
THX!
Hát ezaz nekem meg mondogatják hogy hibásak a felállások!
aug 30-ig tart.
vki amugy tudna nekem San Siro reklámtáblákat csinálni? vagy van vhol ilyen?
vki amugy tudna nekem San Siro reklámtáblákat csinálni? vagy van vhol ilyen?
Yo, Bitch!
Valaki megdobhatna egykis infóval hogy mikor lesz az átigazolási piac vége!
+ a felállásokról vmi oldalt PLS!
+ a felállásokról vmi oldalt PLS!
Nemtom, azt sajnos nem tom hogy lehet állítani!
Igen lesz update de hogy mikor azt még nemtom!
Igen lesz update de hogy mikor azt még nemtom!
Nagyi! az miért van hogy a a bíró minden kis odacsúszásért kiállít amióta felraktam a patchedet?(és még a kapusnak is sokkal nehezebb gólt lõni de az nem baj)amúgy nagyon jó a patch grat. lesz valami update?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mit az én patch-em vagya wecn II-t?
A cv_1.img-t nem szedtem le, de sztem nem is fogom mer abba csak gyepek vannak meg olyan dolgok amire asszem nincs szükségem!
Még nem próbáltam mer nemrég jött le de képek alapján pár dolgot ki lehet belõle szedni!
Beleratam egy mappába azokat amik kellhetnek online-hoz:
http://files.filefront.com/Bonusrar/;11270249;/fileinfo.html
Asszem más nem kell hozzá a patch-bõl!
http://files.filefront.com/Bonusrar/;11270249;/fileinfo.html
Asszem más nem kell hozzá a patch-bõl!