7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    egy biztos amint kijön egy nagy átfogó patch újra beindul az élet

én pl. jól elvagyok minden hozzáadott csilli-villi nélkül, csak a hivatalos javítások vannak fent így is megfelelő nekem mivel gép ellen nem játszok, amúgy a 2db hivatalos javítás nagyon jót tett a játéknak minden féle téren

sajnálom, hogy nem veszik meg többen mert baromi jó az online, * lag mentes és igazán élvezetes akár az 1vs1 akár a 2vs2
    igaz a sok kocka csak Barcával van és csak fut és lő Eto'o és Messivel, de amióta úgy játszom, hogy kis csapatokkal és ilyen szobákat is csinálok, ez zavar a legkevésbé, mivel nem ők az ellenfeleim :)

*lag :jól működik a ping jelző, tehát ha min. sárgával játszol csak ritkán fordul elő lag, zölddel meg szinte 100%-ba tökéletes a kapcsolat

dream team és egyéb cheattel nem találkoztam, max azzal, hogy valaki kap 2 gólt és kilép és nem mégsem kap ki
    egyébként a notórius kilépők ellen meg nagyon jól kitalálták azt a labda ikont ami minél többször kilépsz annál laposabb lesz és így pl. nem csak látod ki az aki rendszeresen kilép, de meg is "büntetik" azzal, hogy legyen akármennyi pontja nincs a ranglistán amíg lapos a lasztija, persze, ha utána sorozatosan meccsről meccsre jó útra tér és a laszti ezáltal újra felfújódik visszakerül a ranglistára

BAL játékmód online változata is igen érdekes, de valahogy nem az én műfajom !
    Friendly meccset lehet játszani ML csapattal is szóval aki a gép ellen összehoz egy frankó kis csapatot az azzal is vitézkedhet a neten :)

úgyhogy, szerintem nagyon jó az online, és megérte az árát a játék