PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õt utoljára megvertem azóta nem láttam :-)
visszatérve a hamachire én szeretek külföldiek ellen játszani ha jó a sebességük, ellenük általában nincsen lag
persze vannak magyarok küzül is akikkel jó õket korábban leírtam
kár, hogy kettejükkel mostanában nem tudok
visszatérve a hamachire én szeretek külföldiek ellen játszani ha jó a sebességük, ellenük általában nincsen lag
persze vannak magyarok küzül is akikkel jó õket korábban leírtam
kár, hogy kettejükkel mostanában nem tudok
gyúrásnak nem mondanám, csak formába hozom magam nyárra
nem nagydarabb vagyok hálisten csak látszik a dolog
sokat úszok biciklizek edzés melett
de ez miért nevetséges? P
nem nagydarabb vagyok hálisten csak látszik a dolog
sokat úszok biciklizek edzés melett
de ez miért nevetséges? P
<#eljen>#eljen> Ami az edzésrészét illeti<#smile>#smile>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Jah, most Rolanddal játszottam 3 meccset, valóban nem volt olyan látványos húzás-xopatás, mint offline.
Persze éreztem a különbséget, mi van, ha mozognak, és mivan, ha nem. 😄
Persze éreztem a különbséget, mi van, ha mozognak, és mivan, ha nem. 😄
most játszottam 4-5 meccset egy londoni sráccal és direkt figyeltem a Horpeti által írtakat
elsõ Argentina-Spanyolország
2-0 ide félidõben második félidõben lõtt egyet na mondom tényleg van ilyen?
viszont végig kezemben volt a mecs, gyerek visszavágót akart
második Milán-Barcelona félidõben 2-0 megint na mondom lássuk a másodikat ott pillanatok alatt még rúgtam kettõt 4-0 után kicsit szórakozni kezdtem így vége 4-1 lett
Utánna választottam Juve-t neki maradt a Barca ott 1-0-ra vezettem félidõben, de nem figyeltem annyira így 2-1-re fordított ez volt elsõ vereségem mióta tv-n nyomom
Utánna Dán-Német de már nem vettem komolyan így 0-0 lett
Szval összeségében abszolút nem tapasztaltam azt amit Peti írt
elsõ Argentina-Spanyolország
2-0 ide félidõben második félidõben lõtt egyet na mondom tényleg van ilyen?
viszont végig kezemben volt a mecs, gyerek visszavágót akart
második Milán-Barcelona félidõben 2-0 megint na mondom lássuk a másodikat ott pillanatok alatt még rúgtam kettõt 4-0 után kicsit szórakozni kezdtem így vége 4-1 lett
Utánna választottam Juve-t neki maradt a Barca ott 1-0-ra vezettem félidõben, de nem figyeltem annyira így 2-1-re fordított ez volt elsõ vereségem mióta tv-n nyomom
Utánna Dán-Német de már nem vettem komolyan így 0-0 lett
Szval összeségében abszolút nem tapasztaltam azt amit Peti írt
Jahh hát oké 😄
Nekem meg suli mellett nincs idõm játszogatni nagyon, úgyhogy ilyenkor szoktam, napi max 2-3 órát 😊
Nekem meg suli mellett nincs idõm játszogatni nagyon, úgyhogy ilyenkor szoktam, napi max 2-3 órát 😊
CSAK a Fradi
Ennek ez a prohardveres Fifa fórum volt az elõzménye
link
Ami még mindig színvonalasabb ezt a gyereket kivéve mint az itteni
köszi több évig jártam terembe tudom hogy kell edzenem, de most otthon
csinálom más módszerrel kicsit ami évek óta bejött
link
Ami még mindig színvonalasabb ezt a gyereket kivéve mint az itteni
köszi több évig jártam terembe tudom hogy kell edzenem, de most otthon
csinálom más módszerrel kicsit ami évek óta bejött
Ezért nem kell mindenféle faxláma fórumokra járni Breki..
UI:mindennap + ne eddzél mert tök felesleges(heti 3 alkalom),inkább kérj edzéstervet😊
UI:mindennap + ne eddzél mert tök felesleges(heti 3 alkalom),inkább kérj edzéstervet😊
★ 汤姆 李
Ezt a sráccal megbeszéltem
Nincs idõm más játékra
Minden nap edzek, most vettem új bicilit nyár van és ugye csaj is van nem utolsósorban
ezt az ilyen priviknek üzenném
"Nemtudom így hirtelen meikünk viselkedik ugy mint egy 11-12 éves." Nézzétek mien gólt lõttem! Ja meg ittvan ez is. Látod hogy felfut? Juuj ez mekkora már!! Odanézzetek mien passz" Mintha bárki is szarna rá hogy te mit csinálsz. Ien idõsen már nem a gép elõtt kéne játszogatnod hanem illene valamit kezdeni az életeddel. Dolgozgatni, barátnõzgetni esetleg eljárni otthonról. De azért mindezek ellenére félre ne érts. Nagyon ügyes vagy!! "
Nincs idõm más játékra
Minden nap edzek, most vettem új bicilit nyár van és ugye csaj is van nem utolsósorban
ezt az ilyen priviknek üzenném
"Nemtudom így hirtelen meikünk viselkedik ugy mint egy 11-12 éves." Nézzétek mien gólt lõttem! Ja meg ittvan ez is. Látod hogy felfut? Juuj ez mekkora már!! Odanézzetek mien passz" Mintha bárki is szarna rá hogy te mit csinálsz. Ien idõsen már nem a gép elõtt kéne játszogatnod hanem illene valamit kezdeni az életeddel. Dolgozgatni, barátnõzgetni esetleg eljárni otthonról. De azért mindezek ellenére félre ne érts. Nagyon ügyes vagy!! "
Ha vkinek kellenének ilyen Sissoko arcok:
http://files.filefront.com/SISSOKO+BY+LUCEALEXzip/;10992812;/fileinfo.html/1/1

http://files.filefront.com/SISSOKO+BY+LUCEALEXzip/;10992812;/fileinfo.html/1/1

Mondom, hogy nem 😊 Azt hittem, hogy csak úgy kútfõbõl írod, hogy nettó árak vannak, miközben az oldalra ki van írva, hogy azok bruttók.
Fogalmam sem volt, hogy Te milyen infókkal rendelkezel arról a webshopról 😊
És mivel az ég világon semmi dolgom azzal a bolttal, ezért nem hiszem, hogy utána kéne néznem google-al, hogy mit írnak róla 😊 Remélem érthetõ.
Amúgy néha kipróbálhatnál egy-két egyéb játékot is 😄
Azért létezik más is, ami nagyon jó.
Horpeti: Gondoltam, én csak Brekinek írtam, hogy nem járok Hamachira.
Fogalmam sem volt, hogy Te milyen infókkal rendelkezel arról a webshopról 😊
És mivel az ég világon semmi dolgom azzal a bolttal, ezért nem hiszem, hogy utána kéne néznem google-al, hogy mit írnak róla 😊 Remélem érthetõ.
Amúgy néha kipróbálhatnál egy-két egyéb játékot is 😄
Azért létezik más is, ami nagyon jó.
Horpeti: Gondoltam, én csak Brekinek írtam, hogy nem járok Hamachira.
CSAK a Fradi
De a hamachi jó arra, hogy ott vannak PESezõ emberek. De mivel amúgy sem játszom idegenekkel, így tök8. 😄
Megint elkezdtem játszani a Football Manaberrel, de ami még ennél is jobban foglalkoztat, az a Mass Effect. Másodszor is belekezdtem mert nagyon jó a történet, meg sok variáció van benne.
CSAK a Fradi
HEhe, én nem szóltam be, Te próbáltál kioktatni, de sajnos nem sikerült 😊
Amúgy én nem hamachizom...msn, posonline és kész 😊 Minek szórakozzak még a hamachival is?
Persze ez az egész múltidõ, mint írtam, nem igazán játszom már. De majd szólj, ha lesz kedved néhány meccsre 😛P (egyelõre még nincs is feltéve a pesem...)
Amúgy én nem hamachizom...msn, posonline és kész 😊 Minek szórakozzak még a hamachival is?
Persze ez az egész múltidõ, mint írtam, nem igazán játszom már. De majd szólj, ha lesz kedved néhány meccsre 😛P (egyelõre még nincs is feltéve a pesem...)
CSAK a Fradi
off : melyik játék köt le annyira ?
On
On
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Én sem játszom mostanában, nagyritkán egy-egy házibuli közben/után haverok kitalálják, hogy nyomjunk párat, de amúgy teljesen hanyagolom.
Meg most van más játék, ami leköt 😊 De azért kíváncsi lennék.
Meg most van más játék, ami leköt 😊 De azért kíváncsi lennék.
CSAK a Fradi
Rolanddal jó volt. Bár a másik outpost tûzfalammal😄
Aztán rá 2 hétre játszottunk megint, akkor visszaraktam a régi tûzfalat (mert a cfos az újjal nem mûködött jól), akkor szar volt.
Bár furcsa, mert kilõve a tûzfalat is szar volt.
Szal már nagyon nem értem 😄DD
Ezért inkább nem is játszom.
Aztán rá 2 hétre játszottunk megint, akkor visszaraktam a régi tûzfalat (mert a cfos az újjal nem mûködött jól), akkor szar volt.
Bár furcsa, mert kilõve a tûzfalat is szar volt.
Szal már nagyon nem értem 😄DD
Ezért inkább nem is játszom.
Most olvasom én is, így utólag boldog szülinapot! 😉
Új netem van, úgyhogy majd kipróbálhatjuk az online-t. (bár ugyanúgy upc)
Új netem van, úgyhogy majd kipróbálhatjuk az online-t. (bár ugyanúgy upc)
CSAK a Fradi
Én a Reált szeretem 😄
Elõtte a MUval játszottam, de az túl erõs.
Lehet onlineban jó, Rolanddal jó is volt, nem nagyon volt ilyen szivatás. Nem értem miért más offlineban.. 😞
Elõtte a MUval játszottam, de az túl erõs.
Lehet onlineban jó, Rolanddal jó is volt, nem nagyon volt ilyen szivatás. Nem értem miért más offlineban.. 😞
na a realt igyekszem elkerülni
Amit sokat játszok párosítások
Argentin-Brazil esetleg Olasz
Magyar-Dán
Milan-Inter
Illetve ha nem brazilt vagy Intert választanak akkor természtesen Juve <#eljen>#eljen>
én ezeket nem tapasztaltam
Amit sokat játszok párosítások
Argentin-Brazil esetleg Olasz
Magyar-Dán
Milan-Inter
Illetve ha nem brazilt vagy Intert választanak akkor természtesen Juve <#eljen>#eljen>
én ezeket nem tapasztaltam
Én Rolanddal játszottam onlinet, az végülis nem volt rossz.. De ott is mintha nekem kedvezett volna. 😊
Hamachis online? Lehet akkor majd játszom én is.
Kell valami plusz patchet feltenni?
Hamachis online? Lehet akkor majd játszom én is.
Kell valami plusz patchet feltenni?
Persze vannak speciális csapat kombinációk (pl. Reál - Roma, Reál - Bayern), amikor általában a Reált behúzza a végére, ill. a Rómát nem húzza annyira.
De amikor 2 Reállal játszottunk, akkor tényleg az volt, hogy 50-50%ban full húzás egyik fél, másik áll, ill. fordítva.
Meg amikor 2 góllal megy vki 2. félidõben, simán megfordítja a formákat (aki vezet kb. full lehúzás, aki jön föl, annak full forma), és jöhet a foggal körömmel eredmény tartás (mivel 1 passz se sikerül, max. ügyesen lehet tartani a labdát, ameddig lehet).
Persze így is lehet játszani, csak alkalmazkodni kell a helyzetekhez... Amikor full rosszak, akkor nagyjából a túlélés a cél. 😊
De amikor 2 Reállal játszottunk, akkor tényleg az volt, hogy 50-50%ban full húzás egyik fél, másik áll, ill. fordítva.
Meg amikor 2 góllal megy vki 2. félidõben, simán megfordítja a formákat (aki vezet kb. full lehúzás, aki jön föl, annak full forma), és jöhet a foggal körömmel eredmény tartás (mivel 1 passz se sikerül, max. ügyesen lehet tartani a labdát, ameddig lehet).
Persze így is lehet játszani, csak alkalmazkodni kell a helyzetekhez... Amikor full rosszak, akkor nagyjából a túlélés a cél. 😊
Ahan.
Egyik félidõben vágok 4et halál lazán (akár 30 perc alatt), utána meg 45-60 percig a kapum elõtt foggal körömmel kell védekezzek, olyan szinten állnak a játékosok. 😊
Meg fordítva..
Általában úgy megy, hogy foggal körömmel kivédekezem, amíg szarok, aztán amint megindulnak, rögtön vágom a gólokat.
Néha elég szánalmas tud lenni, fõleg, ha már játszottunk 6-7 meccset, és minden direkt gép belenyúlást fokozottan élünk át (pedig tudjuk, hogy az lesz)... Néha tényleg nincs mit csinálni, ezért kell lõni vagy 3at, amíg lehet... 😄
Minden patchel ilyen, most a world cup patch van fenn. De ez már a PES6ban is így volt.
Egyik félidõben vágok 4et halál lazán (akár 30 perc alatt), utána meg 45-60 percig a kapum elõtt foggal körömmel kell védekezzek, olyan szinten állnak a játékosok. 😊
Meg fordítva..
Általában úgy megy, hogy foggal körömmel kivédekezem, amíg szarok, aztán amint megindulnak, rögtön vágom a gólokat.
Néha elég szánalmas tud lenni, fõleg, ha már játszottunk 6-7 meccset, és minden direkt gép belenyúlást fokozottan élünk át (pedig tudjuk, hogy az lesz)... Néha tényleg nincs mit csinálni, ezért kell lõni vagy 3at, amíg lehet... 😄
Minden patchel ilyen, most a world cup patch van fenn. De ez már a PES6ban is így volt.
Breki köszi!!
Nem nagyon írok ide, de néha idenézek. 😊
Többnyire 1-2 barátommal játszom a PESt 1 gépen, nem visszük túlzásba. 😊
Sajna nálunk nagyon bejátszik, hogy 1ik félidõben az egyiket húzza nagyon, a másikban a másikat, és kevésbé élvezetes. De azért élvezzük. 😊
Várjuk már az újat...
Nem nagyon írok ide, de néha idenézek. 😊
Többnyire 1-2 barátommal játszom a PESt 1 gépen, nem visszük túlzásba. 😊
Sajna nálunk nagyon bejátszik, hogy 1ik félidõben az egyiket húzza nagyon, a másikban a másikat, és kevésbé élvezetes. De azért élvezzük. 😊
Várjuk már az újat...
Nem bizta,hogy valós alapja van ennek a cikknek!
★ 汤姆 李
"A PES 2008 kapusai – mondjuk ki – hulladékok voltak… Mondd kérlek, hogy javultak!
Úgy tûnik, jobbak lettek, de még nem tudok százszázalékos álláspontot foglalni. Nem láttam még a lövésvariációk minden elemét."
Ez nagyon nem tetszik, mert a kapus sohasem öklöz a játékban!
Onlineról se kérdeztek? Mert az elég érdekes!
Úgy tûnik, jobbak lettek, de még nem tudok százszázalékos álláspontot foglalni. Nem láttam még a lövésvariációk minden elemét."
Ez nagyon nem tetszik, mert a kapus sohasem öklöz a játékban!
Onlineról se kérdeztek? Mert az elég érdekes!
Hétvégén leszek!
★ 汤姆 李
hú, tudtam hogy ronda a fifa, na de ennyire? <#rolleyes>#rolleyes>
amúgy tényleg látszik az ismétlõdés
amúgy tényleg látszik az ismétlõdés
Tehát a mediumos amikor így van a sorrend: fû,koszolódás,minta.
Akkor az enyém high-os lesz!
Ok köszi!
Akkor az enyém high-os lesz!
Ok köszi!
HELYESSS!!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Erre már elõbb is gondoltam, hogy biztos venni fogsz nemsokára!
Erre már elõbb is gondoltam, hogy biztos venni fogsz nemsokára!
Medium??Kit érdekel;-)
Vettem már 1 erõmûvet(pc-t)!!!Jöhet a high...
Vettem már 1 erõmûvet(pc-t)!!!Jöhet a high...
★ 汤姆 李
De abba nem vagyok biztos hogy a gyepek medium-on is menni fognak!<#szomoru1>#szomoru1>
Hát ja minden újítva lesz!<#vigyor>#vigyor>