donpedro#54260
Eh, a hülyék Adebayornak adták az aranylabdát, pedig Angliában én lettem az év játékosa, és ő is ott játszik. 47 meccsen 62 gól és 17 gólpassz nem volt elég...
Közben ugyebár visszatértem Olaszországba, de nem állítom, hogy nagyon megkedveltem az Udinese csapatát. a 4-4-1-1-es felállásban lényegében egyedül vagyok elől, ráadásul az egy szem támadó középpályásunk teljesen inkompetens, rendre 5.0-5,5-es értékeléseket kap. Azért az eddigi 21 meccsen 20 gól így is összejött már, de tavaly jobban ment.
Nálam továbbra is tartja magát, hogy amikor két egymást követő Superman-lajhár összecsapást meg tudunk nyerni, akkor kikapcsolja a szopatós üzemmódot, és csak akkor kapcsolja vissza, ha újra kikapunk, vagy ha 8-10 fordulón át veretlenek maradunk. Most is épp ezzel szívok, mert nagyon nehéz két ilyen meccset zsinórban hozni. Amikor meg végre nagy nehezen sikerült, akkor a következő körben jött a Milan, és a 6 kapuralövésükból 5 gól lett, így hiába rúgtunk mi 4-et... Rögtön vissza is kapcsolta ezt a marhaságot. Most megint szenvedhetek vele.
Az tuti, hogy ennek a játéknak meg sem kell izzadnia ahhoz, hogy fölényesen minden idők legfrusztrálóbb, legidegesítőbb gammája legyen. Csak sajnos emellett a legaddiktívabb is.