81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    jah, felrakom máshova...pls töröld
  • Breki33
    csak elsőre lassú, deha felrakod máshova utánna kitörlöm ha akarod
  • daver88
    húú bammeg de lassú ez a tárhely, ahova felraktam...Breki lécci töröld, aztán felrakom máshova...kösz
  • Breki33
    szval a forma ez l=l

[urI=http://www.youtube.com/watch?v=51hxVTBxY88]YouTube - Amazing Strikez[/urI]
  • Breki33
    Pl itt vannak ilyenek

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=20069&page=16

A forma meg ez

YouTube - Amazing Strikez

Deha ezt beírom én linket kapok.
  • Breki33
    'Nagyi2pac' nem tudod, hogy kell berakni az Evo-Web-en youtube-s videot úgy mint itt pl #54240-ben

Mert látom, hogy mások beraknak pl a góloknál, deha én olyan formában másolom be mint ők akkor csak egy link lesz.
  • Breki33
    nézd meg feladatkezelőben mik futnak

nekem van mikor Photosop zeneszerkesztem meg hasonlók mennek a háttérben simán.
  • punkers
    Sziasztok!
    GOndom VAn!Ha ujrainditom a gépet és ugy játszok h semmit nem csináltam méág rajta akkor türhető 1 minimálisat szaggat.De ha kilépek és mondjuk megnézek pár oldal-t a neten vagy akármit csinálok és visszalépek akkor már szaggat a játék és megint ujra kell inditanom a gépet.Nem tudjátok mi lehet a gond?
  • horpeti
    Jah, a válogattotat is így rontotta el, utcsó 2 legfontosabb meccsen teljesen lehúzva be se állva estünk ki.
    Ebben az idényben egy pozitívum van, hogy fejlődtem. Ennyit a Chelsearől, de tök mindegy, melyik csapattal vagyok, mindkettővel megszívjuk, ha úgy akarja.
  • Breki33
    Sajna nem tudom belerakni mert nem tudom a jelszót már aki meg készítette eltűnt, talán ha lesz időm megkeresem a privikben csak elég sok van.

Mindenesetre köszi a munkád
  • Breki33
    Ezt egyszerűb kideríteni.

Mondjuk ajánlották, hogy a zenéket érdemes bin-be pakolni, de nekem jó így is.

Annyit látok hogy cserénél kell kb egy másodperc míg kiírja illetve visszajátszásnál a közeli képek lassúak, de nem szaggatottak csak design-osan lassítva van kicsit.

És most így hogy végre megy 1980-ban teljesen kihúzott képernyőn élsímítással meg egyebekkel tük frankón ennyi simán belefér maga a játék simán fut.
  • horpeti
    Ilyen szar időzítést, hihetetlen. Kupánál is eljátszotta, BLnél is. Bajnokság meg no komment. :S
  • horpeti
    Olyan szinten elrontotta a játékot, hogy minden emberem mintha lagolna senki nem bír semmit. Full lassított felvétel, ráadásul nulla játékkal.
    Mit lehet tenni ezzel? Semmit.. rontottam volna el a bajnokin, hogy itt ne rontson le? Lehet valahogy erre ráhatni?? Rápihenéssel, vagy mi? első mesterhármasom (+assist) után csinálta. Úgy érezte az már sok volt.
  • horpeti
    Jól megszivatott a gép.
    BL elődöntő PALERMO ellen.
    Full lehúzva vagyok, nem is játszom! 1. meccsen 2-0ra szívtunk, 2. meccsen javíthatnék, de le vagyok full húzva megint nem fogok játszani, csak amikor 3at kapunk.
    Nagyon kedves az időzítés. Pont addig a meccsig volt jó, és most teljes halál. Hát jól elkúrta az idényem.
  • tobias88
    Van egy olyan érzésem, hogy a kitserverrel lesz a gond! Vagy valamelyik kiegészítővel!
  • punkers
    énis kérdezem....
  • tobias88
    Az nem tudjátok miért van, hogy a játék be be szaggat mostanában, de nézem a cpu kihasználtságot, és egyik mag sem megy 60% fölé, a 8600gt-nek meg vinnie kéne maxon
  • tobias88
    hát, ez olyan mint egy nő, az is idegesít, még is szenvedéllyel oda vagy érte (bár akkora élvezetet ez nem ad)
  • donpedro
    Eh, a hülyék Adebayornak adták az aranylabdát, pedig Angliában én lettem az év játékosa, és ő is ott játszik. 47 meccsen 62 gól és 17 gólpassz nem volt elég...

Közben ugyebár visszatértem Olaszországba, de nem állítom, hogy nagyon megkedveltem az Udinese csapatát. a 4-4-1-1-es felállásban lényegében egyedül vagyok elől, ráadásul az egy szem támadó középpályásunk teljesen inkompetens, rendre 5.0-5,5-es értékeléseket kap. Azért az eddigi 21 meccsen 20 gól így is összejött már, de tavaly jobban ment.

Nálam továbbra is tartja magát, hogy amikor két egymást követő Superman-lajhár összecsapást meg tudunk nyerni, akkor kikapcsolja a szopatós üzemmódot, és csak akkor kapcsolja vissza, ha újra kikapunk, vagy ha 8-10 fordulón át veretlenek maradunk. Most is épp ezzel szívok, mert nagyon nehéz két ilyen meccset zsinórban hozni. Amikor meg végre nagy nehezen sikerült, akkor a következő körben jött a Milan, és a 6 kapuralövésükból 5 gól lett, így hiába rúgtunk mi 4-et... Rögtön vissza is kapcsolta ezt a marhaságot. Most megint szenvedhetek vele.

Az tuti, hogy ennek a játéknak meg sem kell izzadnia ahhoz, hogy fölényesen minden idők legfrusztrálóbb, legidegesítőbb gammája legyen. Csak sajnos emellett a legaddiktívabb is.
  • gabi89
    Fura mert nekem meg pont,hogy kezd marha könnyű lenni már world classon is :(
    Eleinte szenvedtem nagyon aztán elkezdett menni a játék csak a kaput alig találtam el most már azt is érzem :D
    B. Legenre ez viszont nem vonatkozik xD
  • vmvr
    könnyebbre állítani?:D
  • midian
    Hali
    Ez a game alapból ilyen q.rva nehéz ???
    Professional on nyomom már egy ideje,(liga.cupa)a Real al most tartok kb a 30 adik meccsen .. Agame egyszerűen játszhatatlan lett,az Athéetic al kb 15 ször játszottam újra a meccset így sikerült 1-1 et kihoznom.
    Egyszerűen anyira nehéz lett hogy nemhogy gólt alig tudok lőni hanem a kapura alig bírok rúgni,baromi idegesítő már
    Valaki tud adni esetleg ötletet h mit lehetne állítani pl stratégián
  • Nagyi2pac
    Sorry, a cv06.img-nél elírtem a "számok" szót az "unnamed_3295.bin-től unnamed_4318.bin-ig" lévő sorban!
  • tobias88
    de ott lettem volna, csak féltem volna hogy leesek, nagyon meredek
  • Nagyi2pac
    --------------------------------------------------------------------------
    Csináltam egy bin-térképet a PES 2009-hez, arc, mez és szurkolói hanglistával együtt!!!

http://files.filefront.com/Bin+maprar/;12291953;/fileinfo.html

MINDENKINEK AJÁNLOM AKI SZERKESZTI, VAGY SZERKESZTENI AKARJA A JÁTÉKOT!

Breki, ezt a FAQ-ba is be lehetne rakni!
    --------------------------------------------------------------------------
  • horpeti
    upsz, aranylabdás lettem BALban. (legjobb európai)
    Nemtom, mire osztja.

De most a Chelseanél 5 győzelem 4 döntetlen, 4 vereség a mérleg a bajnokságban. Olyan szinten szar az egész, hogy úristen.
    Pedig első 3 meccs jó volt, de azóta... Tisztára, mint az MUban 1. év.
  • daver88
    jóöreg Romario mikre nem képes:

• Breki33
    régebben is csináltam még a reklámtábla készítés előtt

hát nagyon sok idő rendesen megcsinálni meg ellenőrizni, de nézd meg
    azon a lapon amit linkeltem sztem van sok Arsenal szurkolás.

Ugye meg kell hallgatni a mostanit összevetni melyiket lehetne cserélni tesztelni stb.
  • Terminátor14
    Persze, fel van nyomva :D

Gondoltam hogy ez lesz, legnépszerűbb :)
  • Nagyi2pac
    Breki az új Chant-maker!

Még nem próbáltam, ki a Juve-sat, de ki fogom!

Breki, Arsenal-nak nemtudnál szurkolói hangokat csinálni?
  • Breki33
    Második rész kész

http://files.filefront.com/Juventus2rar/;12290760;/fileinfo.html

Igazából az a legnehezebb ebben, hogy hogy záródik a szurkolás ha hirtelen vágom meg azis fura ha elhalkul fokozatosan azis vmennyire.
  • Breki33
    a volume csúszát felnyomtad?

amúgy chi_non_salta_neroazzurro_he-t éneklik most megy fel a második rész amiben kétfajta változata is van melette wav-ban

Azért külön mert egyrészt most lett kész másrészt úgy látszik szinte minden olasz csapat szurkolótábora énekli
  • Terminátor14
    Vmiért nekem nincs hang youtube-ról :(

De ha vki lementi akkor meghallgatom :D
  • Breki33
    Na a Juvechank kész ha vkit érdekel

http://files.filefront.com/Juvechantrar/;12290701;/fileinfo.html
  • Balázs 17
    hi
    van már megoldás arra hogy billentyűre belehessen állítani space-t?
  • Breki33
    korábban kilinkeltem itt más helyről, deha a keresőbe beírod is megtalálod
  • Nagyi2pac
    Tudom, aztán bejönnek a linkek EUROPE stb. de nem tudom leszedni!
  • Breki33
    klikk

A kisploppyra kell kattintani
  • Breki33
    Gondolom vmi ilyesmi lehet hogy szurkoljatok :-)

Azért nemsemmi hangulat volt itt

• Nagyi2pac
    Nemtom de a pes-ben már hallottam!