Fú Termi, ne tudd meg milyet toltam tegnap. Igaz hajnali 3ig, pedig 11kor le akartam feküdni. :DD
Olyan izgalmas volt, hogy jött a kupa és a BL is, nem bírtam úgy lefeküdni, hogy nincs meg minden fronton a továbbjutó.
Le is nyomtam a szezon első felét, a Chelsea ajánlatát elutasítottam. :D
Naggyon görény volt a játék, de mégis állva maradtunk mindenhol, persze csoportmásodik, de lényeg, megvan. :D 1 bajnoki meccset ki kellett hagyjam (az lett volna utcsó meccsem), na ott vesztettünk is, így 3 pont hátrány az éllovastól. Ez eddig rekordteljesítmény, bár tavaly meg nem volt ennyire kiemelkedő egyik csapat sem, biztos, ha mi jók vagyunk, jóra hozza a többit is. Minden esetre nagyon kemény behúzni a görénymeccseket. Kár, hogy egyeneskiesésnél nem sok lehetőség van javítani, kiváncsi vagyok, megint szívunk-e a Fiorentínától. Szerintem igen, valamiért ellenük nagyon nem megy. Szegény Liverpoolt a BLben is búcsúztattuk, meg most a kupában is velük kerülünk össze, fogadok, hogymost vissza fognak vágni, remélem nem. Valamiért az ő felállásuk nem nyerő ellenünk, de a 4-3-3tól behalunk. :S De a görénymeccseket akkor is nehéz húzni, BLben Juve ellen 3 kapufa, és 5-6 ziccer, amit fogott Buffon, és 89. percben Treze 5 védő gyűrűjében félpályáról begyalogolt a kapuba. 1-2. védő összefutott és elesett, 3. szerelte, és elgurult a labda, 4. elkorcsolyázott a labda mellett, 5. meg szánkóra ült. Treze meg bekotorta. Ott azt hittem kiesünk, de a Liverpool se teljesített jól, így megvolt a második hely. :D