PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Tisztelet a kivételnek, bár nincs belõle sok..
★ 汤姆 李
És stadionokat nem szoktál betenni?
Használom ezt a Slayer rasenpatch 2-t.Viszont,hogy mit cserél le<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Most néztem evo-web-en, szinte ugyanazok voltak felsorolva újdonságként mint amik nekem lennének, bár az enyémbe már benn van az angol, francia, olasz, német és spanyol 2008-2009-es bajnokság, meg egykét egyedi cucc.
Majd meglátom hogy érdemes lesz e "kiadni", max ha nem akkor majd egyesével kirakok 1-2 cuccot labdákat, csukákat, logókat...
Megnézem pill😊
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha nem mutatod akkor sz.tem sose jöttem volna rá<#conf>#conf>
Tehát nem érdekes milyen közelrõl;-)
★ 汤姆 李
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nézhetem a döntõt😛
★ 汤姆 李
Én bizta szét nem rugnám azt a szép labdát!
Ha dísznek van akkor + mind1,hogy milyen könnyû...
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
Én is szeretnék 1 kék Inter lasztit csak drága de használtat nem veszek...
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
Amúgy az utángyártottak könnyüek asszem.
Tied eredeti??
★ 汤姆 李

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
★ 汤姆 李
Hajrá Spain!
★ 汤姆 李
Én ilyet vettem, még régebben eZo ajánlotta itt a fórumon, ezse drága de sztem sokkal jobb:
http://www.patronok.hu/kereso.php?keres=gamepad
Asszem nekem is oda kéne mennem XDXDXDXDXDXDXD
Jó ez csak vicc volt<#vigyor>#vigyor>
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
annó meg is mutatta ezt

Vagy a HEX editor használatáról vmi magyar vagy angol szöveg vki tudna adni?
★ 汤姆 李
Ezzel mit is akarsz mutatni?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李