81526
-
biztos volt már, de hátha kimaradt, szóval:
tudtátok, hogy ingyen le lehet tölteni a manualt a hivatalos oldalról? -
nem vágja le csak van egy kerete tehát nem húzza ki teljesen a széléig
de minden látszik pl fraps a sarokban (ezt ki lehet vhogy szedni?)
És azt vettem észre mostmár végre azt a képet rögzíti ami a HD tv-n látható nem azt amit a monitoron.
A csíkozódás vsync kell és 60hz-en legyen a képfrissítés nélül is megszűnt, de ezeket most beállítva ugyanaz
-
Hol is nyomod? :) Elfelejtettem.
Nyomhatnál egy pillanatképet!
Amúgy grat a jó teljesítményhez, én egyelőre még csak nyomokban érzem a középpályáról való játékot a gép ellen. Igazán akkor megy jól, amikor nem full hülye a csapatom, és nekik is van minimális kreatív passzolása, mert így lehet kombinatívan játszani, nem csak én vagyok kreatív. Csatárként ahogy néztem mindegyikőtök cselez, mint állat, meg cipeli a labdát, aztán gondolom berúgja. Na most középpályán is lehet próbálkozni, csak nekem nem sok esélyem van, kicsi az Attack, nincs agresszió, tipikus irányító vagyok, nem pedig olyan, aki ütközik, és viszi tovább a labdákat (persze néha így is sikerül).
De azért tetszik ez, mert kényszerít a passzjátékra az önzőzés helyett.
Azért néha ráketeredem a labdára, de általában addig jó, amíg csak simán elviszem mellette, nem ütközöm a védővel, mert olyankor le bír szerelni. Úgyhogy csak okosan tudok ellavírozni a védők mellett. :) De nembaj, kihívás még mindig, főleg, hogy sajnos ilyen Rooniekra és Tevezekre sem bízhatom rá teljesen magam, bár volt, hogy ők húztak ki a bajból, amikor nekem nem ment a játék. -
donpedro #54035 Nekünk a ManU és Pool a mumus, bár a Pool-t összesítésben már megelőztük, de meccset még nem nyertem ellenük. A United ellen már sikerült egyszer két szezonnal ezelőtt nyerni, de azóta teljesen reménytelen meccseket játszunk, miközben ők rúgnak 5-öt, ráadásul a kupában is állandóan ők vernek ki kettős győzelemmel.
Persze nem csoda, messze az övék a legjobb keret, nem igazolt el tőlük senki (Rooney, Tevez, Ronaldo, stb, mind ott vannak még), és pluszban jött még pl Rosicky, Fabregas...
Összesítésben 3. helyen vagyunk, két pontra a Manchestertől, egyre a Liverpooltól. Tavaly is ez a 3 csapat küzdött a győzelemért.
A góllövőlistát már teljesen kisajátítottam, 21 góllal vezetek, miközben a második Rooneynak 12 találata van. A gólpasszlistán is második vagyok 6-tal. Ezért is bosszantó, hogy így sem tudunk nyerni semmit.
Mindenesetre most még le is sérültem két hétre, pont amikor sorsdöntő BL-csoportmeccsek jönnek... -
Néztem a görbét, hál istennek még mindig feljebb van, mint aminek kéne lennie, és még hátra van minima 20 meccs a szezonból. :D Az +2 egységet jelent a technikára, wow.. :D Sok kicsi sokra megy. -
Fú Termi, ne tudd meg milyet toltam tegnap. Igaz hajnali 3ig, pedig 11kor le akartam feküdni. :DD
Olyan izgalmas volt, hogy jött a kupa és a BL is, nem bírtam úgy lefeküdni, hogy nincs meg minden fronton a továbbjutó.
Le is nyomtam a szezon első felét, a Chelsea ajánlatát elutasítottam. :D
Naggyon görény volt a játék, de mégis állva maradtunk mindenhol, persze csoportmásodik, de lényeg, megvan. :D 1 bajnoki meccset ki kellett hagyjam (az lett volna utcsó meccsem), na ott vesztettünk is, így 3 pont hátrány az éllovastól. Ez eddig rekordteljesítmény, bár tavaly meg nem volt ennyire kiemelkedő egyik csapat sem, biztos, ha mi jók vagyunk, jóra hozza a többit is. Minden esetre nagyon kemény behúzni a görénymeccseket. Kár, hogy egyeneskiesésnél nem sok lehetőség van javítani, kiváncsi vagyok, megint szívunk-e a Fiorentínától. Szerintem igen, valamiért ellenük nagyon nem megy. Szegény Liverpoolt a BLben is búcsúztattuk, meg most a kupában is velük kerülünk össze, fogadok, hogymost vissza fognak vágni, remélem nem. Valamiért az ő felállásuk nem nyerő ellenünk, de a 4-3-3tól behalunk. :S De a görénymeccseket akkor is nehéz húzni, BLben Juve ellen 3 kapufa, és 5-6 ziccer, amit fogott Buffon, és 89. percben Treze 5 védő gyűrűjében félpályáról begyalogolt a kapuba. 1-2. védő összefutott és elesett, 3. szerelte, és elgurult a labda, 4. elkorcsolyázott a labda mellett, 5. meg szánkóra ült. Treze meg bekotorta. Ott azt hittem kiesünk, de a Liverpool se teljesített jól, így megvolt a második hely. :D -
Pls valaki belinkelné javítást hogy ne lépjen ki bajnokok ligájába!
előre is köszi:) -
hümm, tán folytatni kéne a gammát... :D -
Visszanéztem 3 srácnak is a csatárát, mind 180 centis és tök jó adottságokkal. Lehet, hogy 170-171 centisen csak nyomorékot lehet kreálni??? :S Megeszi a fene. Nem hinném, hogy amiatt mert -10 centi, amiatt mindenben sokkal rosszabbnak kell lennie. :DDD Egye meg a fene. :D -
De a DMFnek is megvannak a szépségei, ha kell, akkor tudok védekezni is, éppen amire szüksége van a csapatnak. De főleg most irányítani lehet, ahogy feljavult a passzolás (79), a lövés most tart ott, ahol egy csatár kezd. :D (70-es shot.acc). :D -
Szvsz a tv-nél állítottad el a dolgot, ott is be lehet lőni, hogy vágja le a kép szélét esetleg.
Vagy a settingsben nézd meg hogy nincs-e állíllítva a képarány vagy az az lb-s vmi :D
Amúgy ahhoz hogy ne legyen csíkozódás vsync kell, ahhoz meg az, hogy 60hz-en legyen a képfrissítés. -
Igen, ezt irigylem a csatárokban, hogy Zombis meccset lehet nyerni velük. Én irányítóként nagy szarban vagyok, ha nem csinál senki semmit, mert még ha jó labdát adok, akkor is elrontják. De nevetségesen. Ilyenkor kéne egyedül megoldani valahogy, de 58-as kezdeti ATTACK, 52-es kezdeti shot. acc.cal nehéz. Bár mint mondtam alakul, de 2 év múlva sem befejező csatár leszek, csupán annyi, hogy 10-11 méterről már nem lövöm az égbe... Bár néha még mindig. :D
Evvan. Lehet próbálok majd egy AMF-et, csak nem volt szimpi a kis agilitása. De jóval támadóbb kvalitású karakterre vagyok kiéhezve, de a csatárposzt csak nem jött be. Most minden erővel azon vagyok, hogy csak támadó kvalitást fejlesztek, így végülis már lassan egy gyengébb AMF-fé lépek elő. :D De mennyire más lenne +10 ATTACK, shot-accal. nyami. :D -
Hihi. Pont azt néztem, hogy mi a statod. Jó régi post, csak most visszaolvasok.
48x értél labdába, abból 17-esetben nem csináltál semmit (gondolom szereltek).
Valszeg azt húzza le, hogy amennyi lehetőség van, abból mennyire vagy hatékony.
Csatárral 2 góllal is kaptam 6.5-et, ott anyáztam. Valamikor meg gólt se rúgok, csak próbálkozom és 7-es. Szerintem sokat számít, minden.
Pl. KPval lehet azért kapok jó osztályzatokat, mert ami labda hozzámjut, azt jól meg is játszom. Ha megkapom és eladom, vagy elveszik, akkor le is húz.
Legutóbb Liverpool ellen 1 gól 2 gólpassz 8.0 :D -
Amúgy mit csinálsz, hogy mindent megnyertek? :)
Gólokat vágsz,vagy csak osztod a labdákat?
Én "szenvedek" a kp-mmal, bár az elmúlt 7-8 meccsen több gólt vágtam, mint a csatárok, de lényegében véve irányító szerepet szánok magamnak, csak nem mindig jön össze, és akkor egyedül kell megoldani (csak a kari nem éppen gólvágó az 52-es induló shot acc.-cal. :D De már alakul.. :) -
Az az UEFA kupával egyenértékű. Vagyis ki kell esni a BL selejtezőből, hogy indulhass benne. :D -
Kikkel nyertél angol bajnokságot?
Múltkor még a Fiorentinával voltál és az olaszokat aláztad! :)
Amúgy valami szépen szétszedte a karidat, úgy látom csak annyi történt, hogy +10zel megnőtt minden kezdeti érték... ill. nem minden, de múltkor sokkal másabb kezdeti értékű karaktert mutattál. Érdekes! -
1.20-as patch
http://rapidshare.com/files/160860003/PES2009Patch120.zip -
A CCC már nincs fent.
És már nincs csíkozódás sem.
Animációkkal nemis volt bajom csak egy kis viszintes csikozodás volt
ezt megoldottam, most csak az a gond miért nem húzza ki a széléig a képernyőt.
Az általad írt felbontásokban megteszi, csak ha jól tudom enyémnek 1920 a natívja
A Force V-Synch nálatok be van kapcsolva?
Mert nálam csak az van bekapcsolva de csíkozodás nincs most, persze lehet nem emiatt. -
CCC + TT együtt nem szerencsés
így csináld és jó lesz minden -
köszi !
erre vártam :) -
PES 2009 Official Guide and Coaching DVD
klikk -
Ez történt,ugrottam 19-röl 23-ra csak ugy,fogalmam nincs hogyan,de elöröl már nem kezdem.
-
Google -
Most megnyertük az angol bajnokságot meg a kupát is,ugyhogy megyek a spanyolokhoz ott még nincs semmi. -
European Masters Cupát hogy lehet megszerezni?Mit kell hozzá elérni? -
Tomy Lee #54013 #53970:404 Not Found
Ezen kívül valami más?
-
hát felraktam az ati tray tools-t pár napja
és véletlen rákattintottam vmi olyanra ami nézi, hogy hány megjelenítő van.
De konkrét beállításokat nem változtattam.
Annyi változott, hogy eddig TV-vel indult és CCC-ben át kellett húznom a monitort, hogy jó legyen.
Most egyből monitoron indul.
De már teljesen megzavarodtam, hogy be kell-e kapcsolni vagy ki a V-Synchet, a Force V-Synch be van kapcsolva de amúgy off-on van.
És most a csíkozódás eltűnt viszont újra fekete csík van a képernyő szélén 1920-asban nem húzza ki a széléig, mondjuk előtte is ilyen volt, de ez egyszercsak vmitől jó lett.
Az lcd-n a frekit is raktam 60-ra 75-re meg same desktop-ra
De még mindig jobb így mintha csíkozódna.
De érdekelne, hogy nálatok ki vagy be van kapcsolva a V-synch és esetleg tudja-e valaki miért van keret. -
csak úgy nekiállt csíkozódni? nem állítottál semmit a vidkari driverben?
mert nekem ez akkor jött elő, amikor feltettem az újat és 59hz-t állított be képfrissítésnek. hiába volt bekapcsolva a v-synch, eszméletlenül csíkozódott, nem is tudtam hirtelen mi történik, azt hittem szétment a monitor :)
szóval bármin is játszol, nézd meg, hogy egész szám van-e beállítva képfrissítésnél -
#53970.......... -
Xbox 360 Controller for PC
Szerző: suti_88 | Dátum: 2008-11-04 22:00 | Rovatok: Számtech / Játékok | Hozzászólások (23)
Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják...
Manapság már egy pc-játékos sem élhet gamepad nélkül, lévén a személyi számítógépes piacot is rendre elárasztják a komolyabb sport és szimulátor programok, melyek irányításához nélkülözhetetlenek e perifériák, valamint sok játék esetében a maximális élmény eléréséhez ajánlott a komolyabb játékvezérlők beszerzése; így döntöttem én magam is a Microsoft irányítója mellett.
Habár a Logitech Controller-családjából is akad jó pár vetélytársa – gondoljunk csak a méltán népszerű Rumblepad2-re avagy Chillstream-re, ám a gamepad megvásárlásában a legnagyobb szerepet az Xbox 360 játékainak pc-s portjai játszották.
Olyan címekről van tehát szó, mint a konzolokon évek óta nagy népszerűségnek örvendő NBA 2K9, melynek nehézkes irányításától hemzsegnek a fórumok; avagy a PES idei epizódja.
http://logout.hu/iras/xbox_360_controller_for_pc.html -
tegnap 20.11-től szinte csak erről van szó PP -
Tomy Lee #54007 Állítólag van de sajnos nemtudom hol.
Valaki ps linket az 1.1-es és 1.2-es patch-hez,thy -
van 1.2es patch?
-
Patch-os option file
http://www.speedyshare.com/598477159.html -
Az kemény. :)
Amúgy reális lett volna 3 év alatt annyit fejlődni, vagy még azt is kamuzta? fura. :S
Nincs korábbi mentésed belőle?
Grat a BL győzelemért. :)
Nekem még csak álom. Nyolcaddöntőben a Fiorentínával játszunk, eddig 4x találkoztunk, mindig megruháztak minket. :S
Itt az ideje visszavágni, kezd beérni a karakterem, most idény felénél több man of the matchem van (18), mint amennyi korábbi teljes idényekben (16). De még van mit fejlődni, még 2 év technika képzés minimum. :D -
Nah sikerült megoldani csak azt nem értem a szélén miért hagy most csíkot -
nem úgyis felrakod az 1.20-ast -
Nagyi2pac #54001 Az 1.1-es patch után újra kell crack-elni a játékot? -
milyen kártyával?
Eddig nekem nem volt ilyen -
Nálam is ue van, de nekem mióta megvan azóta. V-synch be vagy kikapcsolva is olyan... :/