-
donpedro #53865 Anyám borogass, milyen meccset játszottunk! Az Arsenal ellen mindjárt az első percekben éreztem, hogy itt gondok lesznek, megint 11 Superman játszik 10 lajhárral, na meg velem. A 15. percre 2-0 volt oda, de milyen gólokkal...
Mindkét Arsenal találat úgy született, hogy a saját térfeléről indulva rázott le magáról mindenkit az Arsenal játékosa, majd kb. 16-ról kilőtte valamelyik sarkot. Én mindkét esetben majdnem szereltem, de lepattantam róluk. Ez a második gólnál még ok is lenne, hisz Adebayornál volt a labda, aki elég nagydarab, ám az első gól szerzője (Shaw) kb. egy fejjel tűnt kisebbnek nálam.
Kb. fél óra elteltével sikerült helyzetbe kerülnöm, kiléptem egy labdával, de a védők szorításában fölévágtam, pedig a kapus már verve volt.
A 40. percben aztán megkockáztattam egy testcselt a 16-oson belül, felvágtak, büntető! Mivel legutóbb megpróbáltam helyezni, és természetesen mellément, így most tutira mentem, laposan középre rúgtam, szerencsére a kapus elment balra, 2-1.
A 66. percben bedobást harcoltunk ki a 11-es ponttal egy magasságban, Giovinco szokás szerint begurította középre (ez mindig így van, kicsit gáz, de most jól jött), én az átvétellel megvertem egy védőt, majd a másiknak kötényt adva, kb. 7 méterről laposan kilőttem a hosszú sarkot, 2-2!
74. perc, szöglethez jutottunk, kivételesen pont oda jött a laszti, ahol álltam, a kapufánál álló védő feje fölé bólintottam, 3-2, mesterhármas!
A 80. percben lecseréltek, 4 percre rá kaptunk is egy gólt, de megint milyet. Az utolsó védőnk (asszem Woodgate) belevezette Quagliarellába, aki így tökegyedül vihette kapura, ellőtte a Fabianski mellett, de a kapufát találta el. A labda a gólvonalon átgurult a másik kapufához, meglepve Fabianskit, aki rá akart vetődni, de a másik kapufáról kifelé jövő laszti a kapus lábára pattant, és onnan vissza a hálóba, 3-3...
Azt hittem ez a vége, de aztán a 86. percben óriási meglepetésemre Berbatov kiugratta Walcottot (ő a nyáron érkezett, nagyon csípem, sokat lendített a csapaton - eredetileg Nani jött volna, csak én hülye elfelejtettem menteni...), Walcott pedig elpöccintette a kifutó Gomes mellett - 4-3!
Ez lett a vége, 7.5-lel én lettem a meccs embere, és most pihenek egy kicsit, mert még mindig remeg a kezem. :) Még mindig nem hiszem el, hogy mesterhármast rúgva nyertünk egy zombis meccset az Arsenal ellen. Hihetetlen. (Bocs a hosszú élménybeszámolóért, de ezt ki kellett írnom magamból.)