PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont a többség tudja milyen a net sebessége
nekem nagyon bevállt, hogy megkérdezem aztán az országgal párosítom és ha oké akkor mehet
a múltkor a 35 gigás canadaival kicsit érdekes volt 😛
+ 218 Faces & Hair von Spielern aus der Bundesliga, 2. Bundesliga & Primera Division (andere Ligen kommen in einem Update!)
---Azért 218 arc gondolom mer az update 77 arcot tartalmaz és így összesen ennyi van.---
INSTALLATION UPDATE:
+ Update v1.1 downloaden
+ Rar-File entpacken
+ Dateien aus dem Ordner "Facepack v1.1" in den Ordner "...\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\faces" kopieren
Update v1.1:
Update downloaden (15,7 M😎
Nézze meg a srác a pingjét,sajnos vannak szolgáltatók akik erre tojnak!
★ 汤姆 李
Ha lett volna hozzá kép ugyis kiraktam volna!
Én 8 alatt nem szívesen játszom senkivel.
Ha a tiéd a jobb próbáld ki mással, vagy úgy hogy a jobbik hostol
Gondolom offline nem akad.Vagy?
★ 汤姆 李
Csak az a gond, hogy szaggat medium és high beállításon, ugrálnak az emberek, ilyenek...
low beállításon pedig csak néha, 4 és 10 megás net, nem hinném, hogy ezzel lenne gond, erre nincs valami megoldás😊? Köszi elõre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nincs benne piros cipõ.Sajnos én Ibra-ra nem adok másikat:S
sry
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Features:
+ 141 Faces & Hair von Spielern aus der Bundesliga (andere Ligen kommen in einem Update!)
+ map.txt für das Revo-OF (andere werden folgen!)
+ Praktische & einfache Installation durch setup.exe
+ kitserver ist enthalten!
Installation:
+ Setup.exe downloaden
+ Einfach setup.exe ausführen und (falls noch nicht automatisch ausgewählt) das PES 2008 Hauptverzeichnis als Installationsort wählen!
+ Anschließend im kitserver-Installationsmenü die PES2008.exe und settings.exe auswählen und auf Install klicken!
ODER
+ Rar-File downloaden
+ Rar-File entpacken
+ Dateien im Ordner "Facepack v1.0" in den Ordner "\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\GDB\faces" kopieren
Setup.exe downloaden (34,9 MB - Rapidshare)
Rar-File downloaden (33,6 MB - Rapidshare)
http://s8.directupload.net/images/080623/fdsh4v96.jpg
különben elég a játékban kilépni a fõmernüig esetleg azt újraindítani
could not access-t meg általában nem megfelelõ netkapcsolatnál írja ki
érdemes néni a csíkokat, ha piros többször próbálkozni belépni hátha egyszer beenged.
kilinkelte már korábban
A socceraccessen direkt volt egy ezzel foglalkozó hír

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Mondjuk személyszerint elvagyok jól 2008-al(igaz ez a kegészítõknek is köszönhetõ) de természetesen örülnék 1 új résznek..
★ 汤姆 李
- a szélsõ hátvédek mindig bemennek középre akkor, ha a szélen nincs senki, de utána nem mennek vissza védekezni szélrecsiszolni
- kezezést beletenni
- következetlen bírói vezetést kijavítani
- végjátéknál amikor egyik csapat vezet, a másik egy szögletnél például tolódjon fel
- beívelt szabadrúgásoknál normálisan helyezkedjenek a játékosok
ennél többet most hírtelen nem tudok, mert a többi nagyon jó
Vagy ezt azóta már cáfolták,és tuti lesz idén is rész?Én nem bánnám,a grafikát már megcsinálták múlt évbe,az ideibe lehetne rakni normális netes játékot végre...<#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ezek állítólag Alpha client képek és a teszterek(vagy valami ilyesmik😊 bocsátottak ki pár képet a menüböl netre.
Demo ismét nem lesz szerintem majd csak a megjelenés elõtt 1 héttel köbö...
★ 汤姆 李
Havernál is ez volt a gond.Szórakoztunk vele sokat mert nem mûködött mire egyszer lementem hozzá és véletlenül megláttam,hogy nem jó verziót használ.
Letöltötte flt verziót és müxik szépen a cuccos😊 de csak is úgy,hogy õ a server(host) én pedig client..
★ 汤姆 李
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
mondjuk most mondta a barátom, hogy neki nem az flt-s verzió van meg, hanem valami 3 gigás, szóval szerintem az lesz a gond😊
De nagyon köszi a segítséget!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
★ 汤姆 李

★ 汤姆 李
Ha te voltál eddig server akkor próbáld úgy,hogy client leszel,akár fordítva pesmagazinban.
-Játékból mindig kilépni ha újra próbáljátok,pesmagazinbol is.
-Használd az újabb pesmagaint,illetve a társ is.
-Tûzfalnál még a pes setting exe-t is engedélyeztetni tehát mindent.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Visszaolvastam, nem találtam megoldást!
Játszanánk egyik barátommal hamachin, elindítjuk az erre való programot (pesmagazineonline), belépünk a játékba, ott network és a cd-key-bõl csak egy darabot fogad el, de nekünk 2 kéne, mivel így nem tudunk egymással játszani! Tud valaki megoldást erre a problémára?
Köszi a választ elõre is!
Finally we were able to edit the exe file and turn on announcer for all stadiums! So we will be able to change the announcer sound by the Samba de Janeiro the song you hear after a goal has been scored at Euro 08. We will be also adding the Seven Nation Army the song that you hear when teams enter the field. More news coming soon.
Ettõl:Evo-Web_GDB folder v3.4
Ez 1 telepítõs változat de hibát okoz.
Kérdés:Van e ez helyett valami másféle GDB folder-es javítás evo patch 2-höz..
★ 汤姆 李
The upgrade for Euro 08 Mod for PES 2008 is ready! It will upgrade it to version 1.7 ( only 11 Mb)
- Kit Server 7.2.0 added - Thanks Juce and Robbie for this new version of kit server!!!
- New kits added and many fixed.
- New Faces (Hakan Balta, Ugur Boral, Tolga, Kazim Kazim and more)
- Klagenfurt Stadium fixed and updated
- Two option files ( normal and tweaked gameplay)
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=27911&no_cj_c=1
ez olyan hogy többet tudsz állítani a grafikán minthogy low-medium high?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy amig geforce kártyám volt bármit állítottam nekem is recés volt,ATI-nál más a helyzet, ott nem recés
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]