7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Casillas
    én a nyitómeccs után a Betishez igazoltam, ott végigtoltam az első szezont (spanyol kupadöntő, UEFA kupa győztes, de bajnokságban csak középmezőny), aztán úgy terveztem, hogy ott maradok a másodikra is végig (feküdt a 4-5-1-es felállás az előretolt középpályásomnak), de aztán télen a sok Malaga és Espanyol ajánlat után bejelentkezett értem a Real, nem tudtam nemet mondani :D
    2 tréningmeccs után padra kerültem, kaptam is időket a második félidőkben, volt amikor kezdőként is pályára léphettem, 14 meccsen 10 gólt lőttem (a spanyol kupából kiestek, mire odakerültem, BL-ben legjobb 16 között az Inter ellen 0-0 és 0-0, tizenegyesekkel kiestünk végül), de hiába, év végén nem akartak hosszabbítani velem, bezzeg a Barca, Roma, Milan megtette az ajánlatait :( végül átmentem a Milanhoz, hogy az esetleges jó BL-szerepléssel megint felkeltsem a madridi vezetők figyelmét :D
    remélem kapok válogatott meghívót is idén, első évben nem jutottak ki a srácok nélkülem a vb-re, így a másodikban nem is volt magyar válogatott meccs, idén jöhetnek az EB-selejtezők, ha minden jól megy, velem :)