donpedro#52964
Hidd el, én értékelem legjobban, hogy nehéz lett, és nem lehet azonnal gólkirálynak lenni, őszintén szólva én még tartalékbajnokságot és ifi bajnokikat is csinálnék, mert ott is meg kell dolgozni azért, hogy játszhasson az ember. Football Managerben is mindig valami egészen kiscsapattal szoktam kezdeni, a karrier építgetésére hajtok, nem az azonnali BL-győzelemre.
Ugyanakkor az rettentően idegesítő, hogy magában a játékmenetben ez mennyire hülyén jelentkezik, és az értékelésekkel én egyáltalán nem vagyok megelégedve.
Pl. utolsó 20 percre beálltam UEFA-kupa nyolcaddöntő első meccsén, 4-szer értem labdába, minden alkalommal jól játszottam azt meg, de vissza már nem kaptam, és ami a lényeg, 11-est harcoltam ki, amivel a 89. percben egyenlítettünk. Az értékelésem 5.5 lett.
A visszavágón ugyanúgy egy gól hátrányban voltunk, megint az utolsó 20 percre jöttem be, volt egy nagyon jó ütemű elfutásom, kicsit kisodródtam, így visszagurítottam a második hullámban érkező társnak, aki kapufát lőtt, de a kipattanót bevágtuk. Az értékelésem 6.0. Én juttattam tovább a csapatot azzal, hogy 40 percnyi játékkal 2 gólt készítettem elő, erre az átlagom 5.75? Az egyik legfontosabb stat, hogy hányszor érsz labdába, ha sokat vagy játékban (mindegy mit csinálsz, csak labdával tedd), akkor magas lesz az érték, ha keveset, akkor alacsony. Ez nem baj, csak el van túlozva a dolog, ezért olyan könnyű meccs legjobbjának lenni, a többiek ugyanis ritkábban integetnek.
Persze tökéletes nem lesz, azért így is nagyon jó ez a játékmód, több, mint 10 éve várok hasonlóra.