Jaja.. Mondjuk én nem a ratingra megyek, hanem hogy jól, és hasznosan játsszak. És én is érzem kb. hogy ment -e a játék vagy nem. Néha ad meglepő osztályzatokat, általában jobbat ad, mint remélek. Amikor nagyon gagyi vagyok, akkor is 6-6.5.
Lényeg, hogy azért gondoskodik róla a gép, hogy legyen sikerélmény. :) Fogja a kezed. Különben nehéz lenne 70-es stattal Deportivo, meg Betis kezdőben mozogni, nonszensz. :)
Célom, hogy bekerüljek a Reálba, valszeg akkor fogom abbahagyni, amíg azt el nem érem. :)
Erősen gondolkodom a top playeren, szar érzés lenne nem azon nyomni, de így meg dögöljön meg a gép. Azért, mert néha látom, hogy ki se jövünk a 16osról, meg irdatlan bénán nyomjuk a gép meg úgy eldugja a ladbát, mint a pinty.. Érdekes , mi nem tudjuk, csak akkor, amikor nem vagyok a pályán (akkor lehet 2 top player játszik!!!). Ha a pályán vagyok, szinte evidens, hogy maradandót én alkotok, ritkán van, hogy a gép megoldja helyettem a dolgokat. Ha én picit kivonom magamat a játékból, akkor kb. esélytelen. Max. szabadból.