7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    nah, újrakezdtem, kb. 10szer kreáltam, hosszabb nyakkal, mert az vagyok igazán, meg lehet bólintani fejest, de csak nem akart normálisat kreálni.
    Míg végül beadtam a 170/70et rövid nyakkal, erre beadja azt a kezdőstatot, amivel lenyomtam egy idényt... Hát ez az én sorsom asszem. :D

Pedig volt egy olyan hosszú nyakú, ahol 78 volt az agilitás, ott végülis nem volt semmi gond, csak nem tetszett mégse. Ez meg tetszik, csak rövid a nyakam, nincsenek olyan szép bólintások, igaz a 170 centimmel nagyon nem is fejelek. :)

Bemutatkozó meccsen varrtam egy pipát, 8as stat, mentem Deporhoz... Ugyanez volt múltkor is, akkor nem a Deporhoz mentem, hanem gyengéhez, de megbántam. Ígymost leszerződtem.
    3 training meccsen 3x most impressive, meg man of the match, és végre bekerültem az A csapatba, talán itt az idő a meccsre:)

Kemény, skerázok összevissza, AMF pozim lesz, aminek nagyon örülök!! Jól érzem magam a pozin én irányítom a bagázst.. Persze amennyire 6xes passzolással lehet. De lesz ez még jobb is. :))

No meg Depor bennevan a bajnokok ligájában is, így még jobb a helyzet, megérte ideigazolni. :)