81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Martins15
    Van már megoldás erre a kifagyásra?Boccs de 200 uj üzi...:D
  • daver88
    senki nem szólt be...fél oldalas leírást meg sztem mindenki szívesen látná a faq-ban...vagy akárhol...

képet hamar törölték sajna...
  • horpeti
    Deporban 1szem csatár, 2 DMF, hurrá. Ide eZo Gólvágója kell, mert engem meg fognak enni a védők.. na majd kiderül milyen jó labdákat kapok :P
    Nagyon jól tolják a fiúk, érdemes Top Playeren játszani. Ellenfél is erősebb, de szerintem a csapattársak is top playerek... Bár nemtom amatőrön mi lenne, lehet fogyatékosokkal játszanék? :D
  • horpeti
    jah, de az A csapatban meg csatár leszek, valahogy az AMF jobban tetszett. :D Lehet majd kérem az edzőt :P
  • horpeti
    nah, újrakezdtem, kb. 10szer kreáltam, hosszabb nyakkal, mert az vagyok igazán, meg lehet bólintani fejest, de csak nem akart normálisat kreálni.
    Míg végül beadtam a 170/70et rövid nyakkal, erre beadja azt a kezdőstatot, amivel lenyomtam egy idényt... Hát ez az én sorsom asszem. :D

Pedig volt egy olyan hosszú nyakú, ahol 78 volt az agilitás, ott végülis nem volt semmi gond, csak nem tetszett mégse. Ez meg tetszik, csak rövid a nyakam, nincsenek olyan szép bólintások, igaz a 170 centimmel nagyon nem is fejelek. :)

Bemutatkozó meccsen varrtam egy pipát, 8as stat, mentem Deporhoz... Ugyanez volt múltkor is, akkor nem a Deporhoz mentem, hanem gyengéhez, de megbántam. Ígymost leszerződtem.
    3 training meccsen 3x most impressive, meg man of the match, és végre bekerültem az A csapatba, talán itt az idő a meccsre:)

Kemény, skerázok összevissza, AMF pozim lesz, aminek nagyon örülök!! Jól érzem magam a pozin én irányítom a bagázst.. Persze amennyire 6xes passzolással lehet. De lesz ez még jobb is. :))

No meg Depor bennevan a bajnokok ligájában is, így még jobb a helyzet, megérte ideigazolni. :)
  • jolesy
    jajjj megvan, bocsi, lehet törölni a hsz-t
  • jolesy
    Became módnál nem lehet angol ligát kiválasztani? Nekem csak az olasz van, spanyol, holland meg francia...
  • Kmarha
    én 2 hét múlva :S
  • Breki33
    focizás közben? P

dejó hogy én már nem vizsgázok sql-ből P
  • tobias88
    mégegyszer köszi, hogy elmagyaráztad jórégen Sajnos épp most magyarázzák nekem a MYSQL-t, szóval nincs időm segíteni
  • Breki33
    Ahelyett, hogy elmagyaráznád a ggs működését most találtam meg keresőben mikor neked megyaráztam P
  • tobias88
    nah, 3. idényben megrúgtam az első gólomat pont a Barca ellen
  • Breki33
    De egy példa

baloldalt láthatóak a gs-el megnyitott img-binjei

nagy ablakban pedig azok úgymond grafikus tartalma
    a felső mezőben lehet open-el betölteni a mezt majd lehúzni alulra a megfelelő bin-be
  • Breki33
    igazából az a baj, hogy több évet alatt kb havonta újra meg újra le kell írni ugyanazokat a dolgokat amikre akár itt rákeresve a fórumon akár a pes iskolában megnézve bárki rájöhetne magától a leírás alapján

tavaly is csináltam részletes leírást, kb fél oldalast.
    De sokan elvárják, hogy nekik rögtön mindent a szájukba rágjunk, de amikor megvan a dolog és más kérdi akkor már szarnak a másikra......
    persze ha én egyszer vmire nem megfelelően válaszolok jön a beszólás.

Egyszer nézd pl végig ma hány kérdésre válaszoltam ahelyett, hogy játszottam volna ........

Kérdésedre válaszolva amig nem szed le és próbálod ki a graphic studiót hiába magyarázom
  • Nagyi2pac
  • morMi
    Muhahaha 4-1re vertük Chelseat, 2 gólt lőttem, man of the matche lettem. Ez jól sikerült 2-ak vagyunk már.
  • Markov
    Na én megcsináltam a FC BAYERN MÜNCHEN mezeket...

• Nagyi2pac
    Hát én úgy csináltam hogy kerestem a játékba olyan csapatot aminek olyan volt a meznyaka mint az Arsenal mezeknek, a Kit relink tool-ban megnéztem és azt a model számot írtam be az Arsenalhoz!
    Én pl. a ManUnited kapus modelt használtam az Arsenal kapusokhoz és a hazai mezhez, és a Lazio kapus modelt az idegenbeli mezhez!

Asszem egyenlőre más megoldás nincs!
  • daver88
    hát igen...ez a baj, sokan azt hiszik, hogy ha saját magának vmi egyértelmű, akkor az másnak is annak kell hogy legyen...

elmúlt 5 oldalon nem volt említve, nem olvastam hátrébb...
  • morMi
    Hanyadik évbe jársz, esetleg linkelsz értékeidről képet, bár akkor valszeg te se vagy annyival jobb:)
  • Kmarha
    nincs bocsánat!
  • horpeti
    hát annyit, amennyit ad, plussz a match bónusz. Ami nem sok , 1egység, vagy 0, vagy 2. .:)
  • daver88
    bocs, hogy kérdezni mertem...

kösz a választ
  • Breki33
    graphic studioval ezis ezerszer el lett mondva

de ha ennyire nem megy várd meg a Gamingaccess patchet

This is the Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta for PES 2009.
    Updated October 20: Soon we will be releasing the next update for Gamingaccess Community Patch that will include
    Real kits
    numbers and fonts for
    Manchester United
    Liverpool
    Arsenal
    Everton
    Manchester City
    West Ham
    Newcastle
    We will also ATTEMPT to make a more stable game. Raise awareness of the risk of playing at HD
  • daver88
    ja, most ezzel sokat mondtál nekem...hogy rakom be?
  • Breki33
    És honnan tudod melyik jó?

Illetve hányas
  • Nagyi2pac
    pontosan!
  • Breki33
    Ha valakinek magától nem menne

Copy the files in the zip
    to the cv_06.img with game graph studio or afs exploder
    overwrite the files
    this is chelsea and arsenal
    don't know who make the kits but not me
    i make the font's and numbers

forgot the save file
  • Breki33
    Azt miből látod?

Gondolom a meznyakra gondolsz
  • Gabe18
    Neked semmit... Meg ne erőltesd magad!
  • Kmarha
    hmm.. én legend módban a 27-28. héten járok (valahol ekörül).. gyakran lekopogom, de még nem fagyott ki. Lehet a low beállítás (1024-en) jót tesz neki? :D
  • Nagyi2pac
    Látom a model-t még nem állítottad be!
  • Nagyi2pac
    LOOL, pont azokba a binekbe raktam az Arsenal-t mint, te a Chelsea-t csak elötted! 2579-2582 3603-3606 7986-7987
  • Breki33
    ez csak a became-ra jó

tehát bl-ben nem megoldás a felbontásos állítólag működik, de amit adtam linket lehet erről részletesen olvasni
  • Breki33
    tölds már fel azt a mentést
  • morMi
    Én azt értem, hogy ezt javítja csak sok embertől hallottam, hogy ez nem 100%os megoldás, mert ilyen hülyeségeket generál a fix van akiknél, ezért mondom, hogy a legbiztosabb a felbontásos dologgal kezdeni és akkor nincs szükség a fixre. De ha jól megy a fix akkor főleg zsír.
  • Breki33
    A Fifa-t ugyanúgy lehetne patchelni csak itt sztem több a patch és egyszerűbben felrakható.

Ez pont jó dolog.
  • Breki33
    berakni a hozzárendelt bin-be a számot
    de eztis elmondtam mindegyik binbe kell rakni mezt fontot vagy numbert
  • Breki33
    Ezt javítja a fix amit Yula kirakott így javítottam és utánna simán játszottam vagy öt meccset.
  • rooney8
    Értem :) Most viszont nyomtam rá egy skip match-ee, nem dobott hibaüzit. Kezdtem örülni. Elmentettem és visszaléptem ahogy írta Breki, de megint ugyan azt csinálja (játékos nevek, játékosok "helyezkedése") de most nem dob ki meccs közbe :D Aztán lejátszottam mégegy meccset (normálisan), mentés, visszatöltés, de még mindig szar... Asszem kezdek egy újat