Még egyszer visszatérnék a legendás hibaüzenetes részre, előre is bocs aki már unja :)
Szóval tegnap este gyorsan összedobtam egy új embert, és elkezdtem skippelgetni a meccseket, hogy kidob ugyanott, vagy sem. Hát nem, simán el tudtam nyomni az évad közepén levő átigazolási szezonig, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ma megcsinálom magam újra, és elkezdem még egyszer, hátha. Ment is minden egy darabig (kikapcsoltam az autosave-et, mert arra is kíváncsi voltam, hogy ha a fagyás előtti meccs előttre töltök vissza, akkor jó-e), majd egy mérkőzés után megint jött a hibaüzenet.
Na már most, amit észrevettem, az az, hogy megint akkor írta ki, amikor az infó részen először megkapom azt az üzenetet, hogy ".... parameters gone up." vagyis fejlődik a játékosom.
Visszatöltöttem az előző meccsre, gyors skip, mérkőzés végén nincs fejlődős üzenet, de nincs hibaüzenet sem. Most egyelőre pihentetem kicsit, majd este még megpróbálok újra előcsalni egy ilyen paraméteres üzit, kíváncsi vagyok, hogy kidob-e, lehet hogy ott van valami probléma nekünk, bár fogalmam sincs, hogy mi lehetne...