7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    2 on-line meccs után.
    Nem laggol mint a 2008.Na nincs is olyan gördülékeny mint ha off-line játszol,de teljessen használható.A kapcsolatot ha jól látom most három szín jelzi,tehát a 2008-ban látott számos hülyeség el lett felejtve.Vörös-sárga-zöld.Én eddig 2 sárga emberkével játszottam,ezeken elfogadható,játszható volt a sebesség.A 2008-ban látott óriási hibáknak,másodperces késéseknek,ide-oda ugráló játékosoknak nyoma sincs.
    Hát kupa vagy bajnokság sincs viszont.Van Quick Match,ilyenkor véletlenszerüen keres neked ellenfelett.Illetve visszatért a 5-6-ban látott Lobby-s rész,ahol csinálhatsz szobát,ahogy nézem max 4 emberrel aztán ugy lehet barátságos,vagy Ranked meccseket játszani.
    Hát nem is tudom.Eleve ugye azt mondtam ha nincs on-line kupa-bajnokság meg se veszem.Mégse bírtam ki hogy ki ne próbáljam.Kupa-bajnokság nincs,német csaptok nincsenek (ki az istennel leszek én??) ,ez igy nagy csalódás.De 2008 után játszható az on-line meccs,és a második meccset már egészen élveztem...
    Még a 2v2-ben van némi plusz remény,ha az legalább ugy menne mint nekem most az 1v1,annak biztos sokan örülnének.