81526
-
Liszi #51513 nincs valahol olyan h "+Add" ? :S -
hogy lehet játékost átigazolni? mert én csak cserélni tudok, és idegesít Robinho a Madridban -
nah, ahogy nézem 5.1et támogatja a játék! meg a gépünkról kijelzi, hogy mi a véleménye, nekem mindenhol good van kivéve a ramnál, ott ok, és így maxon muzsikál, és nagyon szép
-
add el olcsón nekem
-
Liszi #51509 elvagy tévedve báttya ;) -
végre egy jó hír !
és ez csak jobb lesz, mivel az online mindig nehezen idul ! -
Első meccs alapján jobban tetszik, mint a demo.:D A kapura rúgásokon mintha javítottak volna vmit. -
joshep46 #51506 PLS VALAKI PS2-RE LINKET HA TUD!!!!!!!!!!!!!!!! vagy ha valakinek megvan ps2-őn az töltse fel valahova pls!!! -
pls akinek már lent van legyen szives tegyen be az Inter játékosairól képet:) -
Gabe18 #51504 Ja írt ott valami ilyesmit.De én bőszen tovább nyomtam.Akkor jött a regisztrácio,azt is megcsináltam,el is fogadta.Utánna a regisztrált ID-t használva beléptem.Nem sok ember volt,talán 12-15,de ment minden. -
őő, ne haragudj, de te hogy játszol online, amikor olyan ír, hogy 16.ától indul? -
hamary #51502 Hát, nem tudom ezért fizessek-e 10 e forintot :/ -
viszont az eső az nagyon szép lett végre -
ugye az rendben van, hogy beállítottam éjszakára és esőre, na de kialudtak a fények vagy mi?
-
Gabe18 #51499 2 on-line meccs után.
Nem laggol mint a 2008.Na nincs is olyan gördülékeny mint ha off-line játszol,de teljessen használható.A kapcsolatot ha jól látom most három szín jelzi,tehát a 2008-ban látott számos hülyeség el lett felejtve.Vörös-sárga-zöld.Én eddig 2 sárga emberkével játszottam,ezeken elfogadható,játszható volt a sebesség.A 2008-ban látott óriási hibáknak,másodperces késéseknek,ide-oda ugráló játékosoknak nyoma sincs.
Hát kupa vagy bajnokság sincs viszont.Van Quick Match,ilyenkor véletlenszerüen keres neked ellenfelett.Illetve visszatért a 5-6-ban látott Lobby-s rész,ahol csinálhatsz szobát,ahogy nézem max 4 emberrel aztán ugy lehet barátságos,vagy Ranked meccseket játszani.
Hát nem is tudom.Eleve ugye azt mondtam ha nincs on-line kupa-bajnokság meg se veszem.Mégse bírtam ki hogy ki ne próbáljam.Kupa-bajnokság nincs,német csaptok nincsenek (ki az istennel leszek én??) ,ez igy nagy csalódás.De 2008 után játszható az on-line meccs,és a második meccset már egészen élveztem...
Még a 2v2-ben van némi plusz remény,ha az legalább ugy menne mint nekem most az 1v1,annak biztos sokan örülnének. -
Liszi #51498 az kösszi azz köszi.. eddig csupa jó hír! -
hamary #51497 Ha úgy lenne, mint a fifában, jönnének, hogy a fifától vették ezt is. -
Become Legendben már egy hiba, hogy csak a csel gomb nyomogatásával tudod kérdni a labdát, a Fifás százszor jobb, hogy megmondod hogy indítsd, meg hasonlók! -
joshep46 #51495 http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-160495.aspx
Érdemes lenne ezt elolvasni:D bár lehet hogy tévedek -
:)))) érdemes lenne visszaolvasni:)) -
joshep46 #51493 Nem -
hamary #51492 Most viccből írtad be, ugye? :) -
joshep46 #51491 Tök király holnap jelenik meg a FULL game!!!!! Alig várom -
hamary #51490 erről tudni lehetett... mármint a licenszről.. így viszont lehet nem kell eredetiben :/ -
ejha, a Spanyol bajnokságban is csak 4 vagy 5 csapatnak van license... nameg a Realban még mindig ott van Robinho! szóval a DEmo-hoz képest szószerint nulla változás eddig -
kíváncsi leszek milyen lesz az online, ha lagos mint a 2008 akkor nem veszem meg:( -
már rég lelett irva :D fél óra és ki is probálom, azt ha bejön, irány a bolt, most van rá keret :D
Csak tudjam a mediumot beállítani rajta -
van reloaded :o -
ebben igazad van ez tényleg érthetetlen legalább BL-es csapatok bekerülhettek volna -
Gabe18 #51484 Akkor berakja kamu nevekkel ahogy eddig is... -
Poolfan #51483 rendben,köszönöm
-
tehetnek róla, hogy a fifa néhány bajnokságban kizárólagos jogokkal rendelekzik? -
pes2008-ba se volt csak a bayern, és még sem volt bukás németországba, sőt szerintem online is a németekből volt a legtöbb
-
Gabe18 #51480 Kiváncsi leszek németországban mekkora bukás lesz ez a játék.Ugyanis egyetlen egy darab német csapat sincs benne,se eredeti,se kamu neveken.
Nem,még a fantasztikus Champions League módban sincs egy darab német csapat sem...
Fantasztikus volt Konami,gratulálok... -
nem mondhatjuk ki a legjobb magyar p2p oldal nevét, és amúgy is zárt, szóval nem tudnád leszedni -
Poolfan #51478 tobias! akkor nem mondod el honnan?:P -
223 leach, nah, végre rájöttek, hogy ez a legjobb focis játék! -
Poolfan #51476 de honnan??? :D -
Liszi #51475 jah, jól jön szerintem most mindenhonnan ;) -
Poolfan #51474 hahó! honnan érdemes tölteni,hogy este(éjjel) már tolhassam!? előre is köszi! amúgy szerintem a legjobb pes eddig!!!