81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Liszi
    nincs valahol olyan h "+Add" ? :S
  • tobias88
    hogy lehet játékost átigazolni? mert én csak cserélni tudok, és idegesít Robinho a Madridban
  • tobias88
    nah, ahogy nézem 5.1et támogatja a játék! meg a gépünkról kijelzi, hogy mi a véleménye, nekem mindenhol good van kivéve a ramnál, ott ok, és így maxon muzsikál, és nagyon szép
  • tobias88
    add el olcsón nekem
  • Liszi
    elvagy tévedve báttya ;)
  • eZo
    végre egy jó hír !
    és ez csak jobb lesz, mivel az online mindig nehezen idul !
  • chelseafan
    Első meccs alapján jobban tetszik, mint a demo.:D A kapura rúgásokon mintha javítottak volna vmit.
  • joshep46
    PLS VALAKI PS2-RE LINKET HA TUD!!!!!!!!!!!!!!!! vagy ha valakinek megvan ps2-őn az töltse fel valahova pls!!!
  • inter94
    pls akinek már lent van legyen szives tegyen be az Inter játékosairól képet:)
  • Gabe18
    Ja írt ott valami ilyesmit.De én bőszen tovább nyomtam.Akkor jött a regisztrácio,azt is megcsináltam,el is fogadta.Utánna a regisztrált ID-t használva beléptem.Nem sok ember volt,talán 12-15,de ment minden.
  • tobias88
    őő, ne haragudj, de te hogy játszol online, amikor olyan ír, hogy 16.ától indul?
  • hamary
    Hát, nem tudom ezért fizessek-e 10 e forintot :/
  • tobias88
    viszont az eső az nagyon szép lett végre
  • tobias88
    ugye az rendben van, hogy beállítottam éjszakára és esőre, na de kialudtak a fények vagy mi?

• Gabe18
    2 on-line meccs után.
    Nem laggol mint a 2008.Na nincs is olyan gördülékeny mint ha off-line játszol,de teljessen használható.A kapcsolatot ha jól látom most három szín jelzi,tehát a 2008-ban látott számos hülyeség el lett felejtve.Vörös-sárga-zöld.Én eddig 2 sárga emberkével játszottam,ezeken elfogadható,játszható volt a sebesség.A 2008-ban látott óriási hibáknak,másodperces késéseknek,ide-oda ugráló játékosoknak nyoma sincs.
    Hát kupa vagy bajnokság sincs viszont.Van Quick Match,ilyenkor véletlenszerüen keres neked ellenfelett.Illetve visszatért a 5-6-ban látott Lobby-s rész,ahol csinálhatsz szobát,ahogy nézem max 4 emberrel aztán ugy lehet barátságos,vagy Ranked meccseket játszani.
    Hát nem is tudom.Eleve ugye azt mondtam ha nincs on-line kupa-bajnokság meg se veszem.Mégse bírtam ki hogy ki ne próbáljam.Kupa-bajnokság nincs,német csaptok nincsenek (ki az istennel leszek én??) ,ez igy nagy csalódás.De 2008 után játszható az on-line meccs,és a második meccset már egészen élveztem...
    Még a 2v2-ben van némi plusz remény,ha az legalább ugy menne mint nekem most az 1v1,annak biztos sokan örülnének.
  • Liszi
    az kösszi azz köszi.. eddig csupa jó hír!
  • hamary
    Ha úgy lenne, mint a fifában, jönnének, hogy a fifától vették ezt is.
  • tobias88
    Become Legendben már egy hiba, hogy csak a csel gomb nyomogatásával tudod kérdni a labdát, a Fifás százszor jobb, hogy megmondod hogy indítsd, meg hasonlók!
  • joshep46
    http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-160495.aspx
    Érdemes lenne ezt elolvasni:D bár lehet hogy tévedek
  • AdaKiller
    :)))) érdemes lenne visszaolvasni:))
  • joshep46
    Nem
  • hamary
    Most viccből írtad be, ugye? :)
  • joshep46
    Tök király holnap jelenik meg a FULL game!!!!! Alig várom
  • hamary
    erről tudni lehetett... mármint a licenszről.. így viszont lehet nem kell eredetiben :/
  • tobias88
    ejha, a Spanyol bajnokságban is csak 4 vagy 5 csapatnak van license... nameg a Realban még mindig ott van Robinho! szóval a DEmo-hoz képest szószerint nulla változás eddig
  • AdaKiller
    kíváncsi leszek milyen lesz az online, ha lagos mint a 2008 akkor nem veszem meg:(
  • Kmarha
    már rég lelett irva :D fél óra és ki is probálom, azt ha bejön, irány a bolt, most van rá keret :D

Csak tudjam a mediumot beállítani rajta
  • 5c0rp330n
    van reloaded :o
  • eZo
    ebben igazad van ez tényleg érthetetlen legalább BL-es csapatok bekerülhettek volna
  • Gabe18
    Akkor berakja kamu nevekkel ahogy eddig is...
  • Poolfan
    rendben,köszönöm
  • tobias88
    tehetnek róla, hogy a fifa néhány bajnokságban kizárólagos jogokkal rendelekzik?
  • eZo
    pes2008-ba se volt csak a bayern, és még sem volt bukás németországba, sőt szerintem online is a németekből volt a legtöbb
  • Gabe18
    Kiváncsi leszek németországban mekkora bukás lesz ez a játék.Ugyanis egyetlen egy darab német csapat sincs benne,se eredeti,se kamu neveken.
    Nem,még a fantasztikus Champions League módban sincs egy darab német csapat sem...
    Fantasztikus volt Konami,gratulálok...
  • tobias88
    nem mondhatjuk ki a legjobb magyar p2p oldal nevét, és amúgy is zárt, szóval nem tudnád leszedni
  • Poolfan
    tobias! akkor nem mondod el honnan?:P
  • tobias88
    223 leach, nah, végre rájöttek, hogy ez a legjobb focis játék!
  • Poolfan
    de honnan??? :D
  • Liszi
    jah, jól jön szerintem most mindenhonnan ;)
  • Poolfan
    hahó! honnan érdemes tölteni,hogy este(éjjel) már tolhassam!? előre is köszi! amúgy szerintem a legjobb pes eddig!!!