PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és szted ezt én nem tudtam?<#wow3>#wow3><#rolleyes>#rolleyes>
jácott ottis Meazza, de azért az Inter ben jáccot legtöbbet, és a klub és Olaszország egyik leghíresebb és legnagyobb játékosa, közel 250 gólt rugott Interben, Milanban és Juveban már pályafutása végén jáccot, és nem is sokáig, fénykorát Interben élte. igen béreltük stadiont vmeddig... nekem akkoris Meazza<#mf2>#mf2>
jácott ottis Meazza, de azért az Inter ben jáccot legtöbbet, és a klub és Olaszország egyik leghíresebb és legnagyobb játékosa, közel 250 gólt rugott Interben, Milanban és Juveban már pályafutása végén jáccot, és nem is sokáig, fénykorát Interben élte. igen béreltük stadiont vmeddig... nekem akkoris Meazza<#mf2>#mf2>
Yo, Bitch!
San Siro az a negyed ahová építették és szinte mindenki így hívja kivéve az intereseket
pedig Meazza játszott a Juve-ban és a Milánban is
És ezt a stadiont az interesek korábban csak bérelték a Milántól !!!
pedig Meazza játszott a Juve-ban és a Milánban is
És ezt a stadiont az interesek korábban csak bérelték a Milántól !!!
De ez csak az Emirates stadionban van a nopatternben
A többihez már lusta voltam mind berakni, meg már nagyon követelték
A többihez már lusta voltam mind berakni, meg már nagyon követelték
most töltöttem fel <#mf2>#mf2><#wave>#wave>
http://s4.massmirror.com/a342255b397794415caccfc8f35f6af4.html
http://s4.massmirror.com/a342255b397794415caccfc8f35f6af4.html
A stadion pack-od mikor jelenik meg, már nagyon várom?
Na ez a gyep nagyon tetszik, jóó lett!!!<#eljen>#eljen>
nem tudom a játékban a Meazza mér San Siro-nak van írva... San Siro a stadion régi neve.
Yo, Bitch!
megvan a hiba😊
1,2 Gigás fájlt kellett átmásolnom az alap telepítõ mappába^^
mondom hogy "csak" próbaverzió
1,2 Gigás fájlt kellett átmásolnom az alap telepítõ mappába^^
mondom hogy "csak" próbaverzió
Hát én a Juvéval nagyon frankó meccseket tolok
és angol csapatok ellen nem élvezetesebb mint Olaszok ellen
és angol csapatok ellen nem élvezetesebb mint Olaszok ellen
Sziasztok!
Lehet hogy én vagyok hüyle és csak beképzelem, de elkezdtem egy olasz bajnokságot a Juvéval és letotlam vagy 9 meccset de nagy álmosító meccsek voltak, nemis élveztem.....uncsi volt na mondjuk ki....elkezdtem egy angolt a Pompyval, hát én óriási külöünbséget tapasztalok, a gép is szebben játszik meg valahogy énis jobban tudok (pedig a pompy elvileg gyengébb mint a juve) nagyon fexik az angol.....szóval lehet iylen, vagy csak én képzelem be? o.O
Lehet hogy én vagyok hüyle és csak beképzelem, de elkezdtem egy olasz bajnokságot a Juvéval és letotlam vagy 9 meccset de nagy álmosító meccsek voltak, nemis élveztem.....uncsi volt na mondjuk ki....elkezdtem egy angolt a Pompyval, hát én óriási külöünbséget tapasztalok, a gép is szebben játszik meg valahogy énis jobban tudok (pedig a pompy elvileg gyengébb mint a juve) nagyon fexik az angol.....szóval lehet iylen, vagy csak én képzelem be? o.O
sziasztok, nem tudjátok mért van az hoyg felpörög a pes 08 40megáig a memóriába de utána megáll, marad a feekte ablak amibõl feladatkezelõs segítségével ki si lehet lépni...
feldobtam rá az 1.2-es patchet, esetleg ez bezavarhatott?
feldobtam rá az 1.2-es patchet, esetleg ez bezavarhatott?
Köszi.
na megprobálom helyrehozni, de ezt utálom legnehezebb a reflektor átlátszóságát beállítani ekvivalensen változik P
pontosan ugyan ilyen.... már nem tudok képet betenni, mert megyek el, de ugyan ilyen...érdekes, hogy amikor kezdõdik a meccs és felülnézetbe mutatja a stadiont egy rangadó elõtt akkor jó a néz ki
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Nálam mással nem volt gond illetve a hátsó reklámtábla széle kicsit látszik, de ez nagyjából megoldottam.
A reflektorok nálad épp ilyenek?
A reflektorok nálad épp ilyenek?
rossz a stadion, és nem csak a reflektorok... a sarkok is vibrálnak ( mármint a lelátón ) ill. a reklámtáblák mögött és elõtt is vannak néhol vibráló foltok
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Eredeti amiben még semmit se javítottam itt
http://rapidshare.com/files/95976074/_PES2008__-_Emirates_Stadium_London__ENG_.rar.html
Az estit kell csak nézni, köszi, hogy megnézed
http://rapidshare.com/files/95976074/_PES2008__-_Emirates_Stadium_London__ENG_.rar.html
Az estit kell csak nézni, köszi, hogy megnézed
hol találom ? kipróbálnám...
az új ARD kijelzõ csomag elég szép, próbálta valaki ?
kiszedtem az ARD csatorna logot, majd rakok be valami másik tv logot...
egyenlõre ilyen :

kiszedtem az ARD csatorna logot, majd rakok be valami másik tv logot...
egyenlõre ilyen :

Sziasztok.
Az új gameplay patchrõl írna valaki pár sort aki kipróbálta.
Érdemes felrakni? stb...
köszönöm
Az új gameplay patchrõl írna valaki pár sort aki kipróbálta.
Érdemes felrakni? stb...
köszönöm
Amíg ezekre nem kapok választ addig nem tudom a patchet befejezni.
Mert ha másnál is rossz akkor vhogy ki kéne javítani ahhoz meg meg kéne keresni azt a Pes6 EMirates stadiont amiben jó volt az esti és amibõl konvertálták
Mert ha másnál is rossz akkor vhogy ki kéne javítani ahhoz meg meg kéne keresni azt a Pes6 EMirates stadiont amiben jó volt az esti és amibõl konvertálták
Kipróbálta valaki korábban az Emirates stadion-t?
Mert az estiben nem jók a reflektorok , de lehet az eredetiben jók voltak
Mert az estiben nem jók a reflektorok , de lehet az eredetiben jók voltak
Hát azt nem mert holnap meló😞(
★ 汤姆 李