-
mikiking #50615 birtom amikior nem valaszol senki...nem all modomba kiprobalni ... talan igy észrevesziktek....
nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ?nem tudom kiprobalni,mert meghalt a kártya,majd ha viszajön...de valaki leirná hogy mien ? 2008 hoz képest ? még mindig benne van az a bamba mozgás dolog,ami évek óta ? megvanna görbülve,olyan élettelenek-. ? ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii