7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Na utoljára mert erősen ferdítesz
    Gondoltam, hogy erre nem reagálok , de ez egyértelmű HAZUGSÁG !!!!!!!!!!

2003. okt. 27. pes3 fórum #342 -es hozzászólás

(ugye illik tudni hogy ekkor már kijött a 2004-es demo mivel ugye az 2004-ban jön ki :-)
    korábban célzok rá többször, hogy milyen gamepadom van
    Itt konkrét kérdés tőlem
    "1. a Petya éltal leírt cselek, hogy hozhatók elő a gamepadon?"

A konkrét kiragadott részlet pedig:önkényesen kiragadva a szövegkörnyezetből
    és így megváltoztatva értelmét, csak hogy hazudnak állíts be

Ugye így szól:
    "Viszont ő már tud vele játszani
    Én viszont spécizni tudom :-)"

Ez pont azt jelenti hogy bill-el "tud" játszani én viszont gamepaddal már spécizni is tudom
    tehát pont az ellenkezőjét mint amit bizonygatni akarsz, a szövegkörnyezetet és a többi hozzászólást elolvasva ez teljesen egyértelmű.

De kikerestem pontosan a környezeteben írott szavaim:
    "Ja félreértés ne legyen még mindig a FIfa-t tartom jobbnak az emberek mozgása itt nekem fura.
    DE igy gamepaddal elismerem, hogy jobb mint amilyennek eloszor tunt."

És ugye ezis tőlem van
    "Sztem ezt a játékot nem dual gamepaddal vagy neadjisten billentyűzettel játszani bűn."

"346

De ezt bill-el játszani hülyesség! "

Szval azt állítani, hogy én bill-el játszottam hazugság, többször leis írtam később is, hogy
    csak teszteléskor használtam a billentyűzetet ha olyan gépen készítettem kiegészítőt,
    ahol nem tudtam gamepaddal kipróbálni az adott dolgot. Körülményekből adódóen ez kb 3 négy rúgás volt esetenként

És gamepaddal játszom végig ez biztos még arra is emléxem, hogy bill bese volt állítva semmire mikor
    Roland jött játszani ő állította be magának.
    Én mindig gamepados voltam sőt, akik ott voltak is tanúsíthatják, hogy már akkor mondtam, hogy ezt billel játszani hülyeség.....

Szval erről ennyit eléggé elferdítetted a dolgokat...........hazugnaknak akartál beállítani
    csak hogy igazad legyen.

Ez eléggé aljas dolog volt !!!!!