-
Na utoljára mert erősen ferdítesz
Gondoltam, hogy erre nem reagálok , de ez egyértelmű HAZUGSÁG !!!!!!!!!!
2003. okt. 27. pes3 fórum #342 -es hozzászólás
(ugye illik tudni hogy ekkor már kijött a 2004-es demo mivel ugye az 2004-ban jön ki :-)
korábban célzok rá többször, hogy milyen gamepadom van
Itt konkrét kérdés tőlem
"1. a Petya éltal leírt cselek, hogy hozhatók elő a gamepadon?"
A konkrét kiragadott részlet pedig:önkényesen kiragadva a szövegkörnyezetből
és így megváltoztatva értelmét, csak hogy hazudnak állíts be
Ugye így szól:
"Viszont ő már tud vele játszani
Én viszont spécizni tudom :-)"
Ez pont azt jelenti hogy bill-el "tud" játszani én viszont gamepaddal már spécizni is tudom
tehát pont az ellenkezőjét mint amit bizonygatni akarsz, a szövegkörnyezetet és a többi hozzászólást elolvasva ez teljesen egyértelmű.
De kikerestem pontosan a környezeteben írott szavaim:
"Ja félreértés ne legyen még mindig a FIfa-t tartom jobbnak az emberek mozgása itt nekem fura.
DE igy gamepaddal elismerem, hogy jobb mint amilyennek eloszor tunt."
És ugye ezis tőlem van
"Sztem ezt a játékot nem dual gamepaddal vagy neadjisten billentyűzettel játszani bűn."
"346
De ezt bill-el játszani hülyesség! "
Szval azt állítani, hogy én bill-el játszottam hazugság, többször leis írtam később is, hogy
csak teszteléskor használtam a billentyűzetet ha olyan gépen készítettem kiegészítőt,
ahol nem tudtam gamepaddal kipróbálni az adott dolgot. Körülményekből adódóen ez kb 3 négy rúgás volt esetenként
És gamepaddal játszom végig ez biztos még arra is emléxem, hogy bill bese volt állítva semmire mikor
Roland jött játszani ő állította be magának.
Én mindig gamepados voltam sőt, akik ott voltak is tanúsíthatják, hogy már akkor mondtam, hogy ezt billel játszani hülyeség.....
Szval erről ennyit eléggé elferdítetted a dolgokat...........hazugnaknak akartál beállítani
csak hogy igazad legyen.
Ez eléggé aljas dolog volt !!!!!