7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    hát kipróbáltam amit te küldtél blindm is küldött egyet kipróbáltam a legújabbat is

Akkor leírom egybe még egyszer hogy van
    a kitserver-be rakot dolgok működnek mez kijelző egyebek megjelennek

De feliratok ahol választani lehet mezt stadiont stb nem.

És akkor amikor amit küldtél próbálgattam egyszercsak nem indul el a kitserver.exe

Visszaraktam egy másik exe-t akkor kb egy napig jó lett aztá megint ugyanaz elinditom a kitserver exe-t lekerül tálcára és ennyi

Érdekes máshova rakva vagy akár zip-ből inditva elindul rendesen de ugye akkor nem látja az exe-t.

NAMOST nekem volt fent egy külön EB-s változat amiben nem voltak img-k csak exe meg kitserver (socceraccess féle EB patch)
    A múltkor kipróbáltam és teljesen jó volt minden megjelent raktam is be róla képet.

Mondom oké akkor oda bemásolom a kitservert amiben a te fileid vannak
    Azzal is tökéletesen működött.

Na itt követtem el a hibát azzal akartam online nyomni hiszen tökéletesen működött

Ha hagyom az lett volna az offline a patcheddel nagyjából a másik meg az online és mindegyik megfelelően működne.

De az online nem ment erre lefutattam az ott lévő setup-ot (pesmagazinonline.exe)

Na azután online frankón ment csak aztán kilépve ott sem megy a kitserver.

Tehát online-s reg futattása előtt teljesen jó azután ugyanaz bármivel próbálom.
    Most úgy tudok kitservert bekapcsolni, hogy olyan exe-t használom amiben be van ha kikapcsaolni akarom akkor meg másikat