1. én szoktam írni néha hozzátok, akkor is normálsi hangnemben, max rég volt mikor vmivel nem értettem egyet és szúrta szemem, de az is normálsi vita volt.
2. egyről tudok... az r9,rhydeskan,matthewpamer, ez egy személy:D többiek nem szoktak menni, max akkor ha szidjátok Inter ami teljesen jogosan nem esik jól nekünk, mert mi Inter topikban szinte soha nem említjük emg Juvét, ha meg beszélünk róla akkor se szidjuk.
3. ez egy ember, most még is mit csináljunk vele?... más Interes biztos nem láttál Juve topikba kötkedni meg hasonlók...
4. Tommy Lee ezt azér írta mert pont akkor nézett be Juve topikba mikor vki a kedvenc csapatunkat ócsárólta, és mivel nem szokta topikotokat olvasni azt szűrte le hogy csak Intert szoktátok szidni, ezért írta, ez elkerülhető lenne simán ha nem írnátok semmit Interről.
az a baj hogy te egy Interres alapján ítéled meg topikunkat, nem mindenki olyan ám mint ő... van olyan szivvonalas Inter topik mint Juve, egyébként ott is van egy cassoneitaly nevű srác aki átjárt a topikunkba hogy ócsárólja Inter elég kemény hangnemben trágárá szavakban... na peace.